Bij deze de zeepkist voor week 35. U kent het concept inmiddels wel: dit is dé plaats op GW waar u off-topic kunt gaan om te keuvelen, praten, discussiëren of elkaar naar de digitale keel te grijpen. Wekelijks komt er een nieuw zeepkist-blog online; schoner kunnen we de lei niet maken.

Grenswetenschap Zeepkist
Grenswetenschap Zeepkist

Wij verzoeken u dus vriendelijk om alle beledigingen, liefdesuitingen en alle andere niet op het betreffende blog relevante uitingen hier te plaatsen. Laat u helemaal gaan. Wilt u liever verschoond blijven van fulminaties of liefdesverklaringen dan kunt u met een gerust hart het wekelijkse ZEEPKIST-blog overslaan.

Het bestaan van dit aparte blog zorgt er ook voor dat wij in andere blogs iets strikter zullen zijn wat betreft modereren van vervelende GW-bezoekers. Mocht u zéér off-topic reageren onder een ander blog, bestaat de kans dat u uw reactie hier in de zeepkist terugvindt, waar het thuishoort.
De regels die we hanteren staan in de 7 GW-geboden. Jawohl.

rudiev: Leuk feestje geweest daar in Hoek van Holland. Echt bizar, heb net even twee filmpjes gezien. Je hoort dat er echt veel geschoten wordt zeg!
http://www.dag.nl/binnenland/beelden-schietpartij-hoek-holland-online-303546
http://www.dag.nl/binnenland/nieuwe-beelden-sunset-grooves-politie-in-het-nauw-303801

je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 24-08-2009 16:24:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Invasion:
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object[/yt]
Op 25-08-2009 18:40:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
rudiev: http://www.nu.nl/algemeen/2071250/dode-strandfeest-begraven.html
Denk je leuk naar een feestje te gaan, moet je het met je leven bekopen in je 19de jaar. Een schuldige zal er niet komen. Stel dat ik bedrijgt wordt met een wapen en in een handgemeen het wapen afgaat waardoor de andere persoon sterf ben in de sjaak. Nu niet hoor! Politie heeft zwaar gefaald ook door geen ME in te zetten door bezuinigingen! Ondanks dat er veel beveiliging was was de ME op zijn plaats gezien ze wisten dat er hooligans kwamen. En het ergste is dat er de eerste 2 jaar geen grote feesten meer komen vertelde Aboutaleb. Is de normale man weer de pineut! Aboutaleb heeft zwaar gefaald als hoofd van de politie. Aftreden met hem!

Heb helaas aanstaande week zelf ook een begrafenis, alleen mijn opa is een respectabele 82 geworden ipv 19 zoals deze jongenman.
je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 29-08-2009 15:02:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden