Aankomende zondag is het weer zo ver. U weet wel, dat is de dag dat u weer vergeten bent om een cadeautje voor moeder (de vrouw) te kopen. Om te voorkomen dat u straks met een last-minute boeketje van het pompstation op de proppen komt, hebben wij speciaal wat grenswetenschap-vriendelijke producten geselecteerd. Met deze cadeaus oog je niet alleen de afgunst van je broertjes en zussen, maar geeft u ook blijk van uw diepzinnigheid.

Verras moeders dit jaar een met een heuse EMF meter. EMF meter registreren fluctuaties in het elektromagnetische veld en zijn dus perfect om de aanwezigheid van geesten aan te tonen. Volgens insiders is de EMF meter van dr. Gauss een prima instrument om de aanwezigheid van zij-die-ons- ontvallen zijn te registreren.

In deze huidige tijd hoor je zoveel enge verhalen over verkrachters en inbrekers dat moeder erg blij zal zijn met deze fantastische 'Room defender' . Dit apparaat detecteert volautomatisch of iemand de kamer binnenkomt waarna het de indringer genadeloos voor z'n knar schiet. Missen doet 'ie niet want het heeft een ingebouwde bewegingssensor.

Was moeder ook zo geschrokken van dat bericht dat nietsvermoedende studentes via verborgen webcams live op het net te zien waren. Nou, met de Videotek Finder zal haar dat niet overkomen. Geniepig geplaatste camera's in haar badkamer of toilet worden zo door het apparaat opgespoord.

We weten natuurlijk allemaal dat big brother en/of aliens onze gedachten kunnen lezen en ons zelfs kunnen manipuleren. Ze gebruiken hiervoor microgolven. De oplossing is simpel. Zet een metalen helm op je moeders hoofd en ze kan weer denken en doen wat ze maar wil. Het voordeel van dit cadeau is dat je met wat handigheid, aluminiumfolie en fantasie al een heeeel eind komt.

Welke vrouw houdt er nou niet van een lekkere massage? In plaats van dit jaar weer met afgezaagde massagestaaf aan te komen is er wat nieuws. De USB oogbal masseur. Met wat creativiteit zijn er natuurlijk ook andere toepassingen te bedenken.

Veel bejaardentehuizen stellen het houden van huisdieren niet op prijs. Dat is jammer want het houden van huisdieren is gezond. Nu is er een oplossing. Met Humphrey the Humping Dog haal je de onvoorwaardelijke liefde van een echte hond in huis. Zet de hond op het been van je moeder en zie hoe fanatiek Humphrey zijn liefde laat blijken.


Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden