Vrijdag: de laatste werkdag vóór het weekend. Vrijdagmiddag: zowat het tijdstip waarop de meeste mensen beginnen te ontstressen. Vrijdagmiddaggame van deze week: het adrenalineshot, u weze gewaarschuwd.

Silversphere is een niet-gewelddadig spel waarbij de factor tijd een belangrijke, zo niet de belangrijkste rol speelt. De ervaring leert ons dat die factor heel frustrerend kan zijn en soms snel evolueert naar vloeken en handelingen die ons in normale omstandigheden vreemd zijn. Opletten dus als er directieleden of collega's in de buurt zijn.

Het is de bedoeling dat u de grijze bal in de blauwe vortex deponeert door gebruik te maken van de pijltjestoetsen. Zorg er voor dat u op land blijft en houdt vooral de resterende tijd in de gaten: bij iedere mislukking gaat uw puntensaldo met 500 naar beneden. Naarmate u vordert in de levels gaat u ook klauwen en ijsblokjes tegenkomen. Wat u daarmee kan uitspoken moet u ofwel proefondervindelijk uitzoeken, ofwel in de instructies lezen. Aan u de keuze. *Klik*.
ThoTh: Hmm.. liep een beetje vast bij dat veld islander.

Voor de rest wel een leuk spel, gebaseerd op ehm..ben de naam kwijt

oud!!!
ALLES IS WAAR
Op 25-09-2009 19:41:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Picobyte: Sokoban
Stroom moet vloeien.
Op 25-09-2009 19:57:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stimsmaster: Ik bij Parallel.
Bijna niet te doen praktisch gezien...
Op 01-10-2009 15:28:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden