De 22-jarige Hamizi dwaalt minstens zes uur per dag op het internet. Hij bezoekt chatboxen waar voornamelijk homofiele medemensen met elkaar in contact proberen te komen. Hij probeert afspraakjes te maken. Om dat doel te bereiken vertelt Hamizi alles wat de andere kant maar wil horen. Hij heeft beet en een date wordt gemaakt. Drie dagen later ontvangt de moeder van de man die op de voorstellen van Hamizi inging een met bloed bevlekte brief. De geschreven boodschap maakte duidelijk dat de sporen afkomstig waren van het 'gezuiverde' bloed van haar zoon en waar de plek is waar ze zijn lichaam zou kunnen vinden.


(Israel, homofobe schutter zaaide dood en verderf in homoseksuele gemeenschap in Tel Aviv)

Het lichaam van de homoseksuele jongeman werd gevonden op de aangewezen plaats en vertoonde sporen van marteling. Zo was zijn anus dichtgelijmd en zijn geslachtsdelen verwijdert. Dit is geen incident, de groep waarbij lokeend Hamizi behoort heeft dit jaar op deze wijze al 130 Iraakse mannen vermoord. Waarom? Omdat het: "De gemakkelijkste manier is om mensen te vinden die de islam door het slijk halen. Beesten verdienen meer medelijden dan de zieke mensen die zich met zulk pervers en onterend gedrag inlaten."

"We make sure they know why they are being held and give them the chance to ask God's forgiveness before they are killed." Aldus een aanvoerder van een Iraakse homofobe terreurgroep. Bron

En terwijl in Irak homofobe sektarische groepen het idee hebben dat ze Allah een handje helpen door homofiele medemensen af te slachten, komt men in het Westen met een 'meer beschaafde' oplossing tegen de homofiele medemens. In eurolidstaat Litouwen heeft men een wet aangenomen die vanaf 2010 verbiedt om nog langer publieke informatie over homoseksuele, biseksuele of poligame relaties te geven. Waarom? Omdat dat ''een schadelijk effect op de ontwikkeling van minderjarigen'' zou hebben. Bron

Nederland heeft Gambia 'onomwonden duidelijk gemaakt' dat de 'homofobe' uitspraken van president Yahya Jammeh 'onacceptabel' zijn. De president kondigde twee weken geleden in een televisietoespraak 'draconische anti-homowetgeving' aan en verklaarde dat alle homoseksuelen Gambia binnen een etmaal moesten verlaten. Daarbij zei hij ook dat homo's moeten worden onthoofd. Bron

Wie denkt dat de anti-homofiele sentimenten beperkt blijven tot exotische landen komt bedrogen uit. Ook in Nederland borrelen de onderbuikgevoelens. Al in 2008 maakte het Meldpunt Discriminatie bekend dat de meldingen van homodiscriminatie ten opzichte van het jaar daarvoor waren verdubbeld. Dit jaar kwam daar weer een stijging bij van een derde.

Het zijn heus niet alleen de homo's die het haasje zijn. Fatsoensrakkers en moraalridders azen op alles wat niet voldoet aan hun grijze jaren '50 beeld. Zo bepaalde men al eerder dat in safaripark Beekse Bergen mannen niet meer met ontbloot bovenlijf tussen de dieren mogen rondlopen. Ook het geven van borstvoeding in een zwembad kan aanstootgevend zijn voor sommigen. En hier lieten we al zien dat in vrijdenkend Nederland een eenvoudige lingeriereclame voor de nodige commotie kan zorgen. In Iran doen ze daar nog een schepje bovenop.

Het is winkeliers in Iran verboden om nog langer paspoppen te tonen zonder hijaab, ook dienen de winkeliers de glooiende lichaamsdelen van de plastic mannequins te maskeren. Voort moeten de displays met strop- en vlinderdassen onder de toonbank verdwijnen. Het is de zoveelste poging van president Ahmadinejad om on-islamitisch gedrag uit te bannen.

Tot op grote hoogtes.

Minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken) heeft zich onlangs zeer gestoord aan opmerkingen van de Libische voorzitter van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, Ali Treki. De verlichte geest Ali Treki zei onlangs in New York dat homoseksualiteit strafbaar moet zijn, omdat het in strijd is met de islam.

Nederland is voor gelijke rechten van de mens. En anderen dát fatsoen bijbrengen mag ook best wat slachtoffers kosten, zo vindt ook onze regering.

Ivoryke^: Ik denk eerlijk gezegd ook dat de discriminatie cijfers tegenover homosexuelen deels ook zo veel gestegen is omdat steeds meer homosexuelen er ook voor uit komen. Dit zou het stijgende beeld wellicht wat kunnen vertekenen. Want wie niet uit de "kast" is, kan ook geen melding doen van discriminatie. Wat ik wel denk is dat de manier waarop men dicrimineert steeds harder en gevaarlijker wordt.
Moeten is een keuze...
Op 01-10-2009 9:26:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: Het valt me altijd weer op dat moraalridders zo ontzettend veel tijd spenderen aan andermans/vrouws slaapkamer activiteiten.

In deze wereld van honger, oorlog, malaise en ellende lijkt het me niet echt een prioritiet om de fatsoenrakker uit te hangen. Ik denk dat die mensen gewoon met hun eigen gevoelens worstelen en anderen daarvoor straffen. Ziek volk.
Op 01-10-2009 10:29:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Maar wat is het verschil met oorlogen voeren?
'Don't forget rule number 6'
Op 01-10-2009 14:35:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: De mens is het enige wezen op deze planeet die iets van een ander vind.
Op 01-10-2009 14:39:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BasJ:
eoi:

De mens is het enige wezen op deze planeet die iets van een ander vind.

Mijn hond heeft anders laatst nog een van mijn sokken achter de bank gevonden....

FF serieus, primatenonderzoek ondersteunt je bewering niet. Heb jij feiten die je mening wel ondersteunen?
Op 01-10-2009 16:30:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi:
BasJ:

eoi:

De mens is het enige wezen op deze planeet die iets van een ander vind.

Mijn hond heeft anders laatst nog een van mijn sokken achter de bank gevonden....

FF serieus, primatenonderzoek ondersteunt je bewering niet. Heb jij feiten die je mening wel ondersteunen?

Er zijn meerdere betekenissen voor het woord vinden, ik heb het over de sociaal dan wel asociale kant.
Op 01-10-2009 17:49:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
harses: Het weerstaan van verleidingen is karakter hebben!!,eraan toegeven is.........
Op 01-10-2009 21:54:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden