Over 2012 wordt veel gezegd. Sommigen verwachten dat de olie dan op zal zijn, de Islam onder leiding van Osama Bin Laden het westen zal overmeesterd hebben, de polen zullen kantelen, een vernietigende planeet-x zal opdoemen, tijd zal ophouden te bestaan, etc etc... Voor elk wat wils in 2012-land...

Als voorproefje op de aankomende 2012-film hebben we een vermakende google-video gevonden. Richard Gann heeft het daarin op humoristische wijze over een energiecrisis in 2012. Veel plezier met deze leuke homevideo!

Update: volgens Shell-topman Jeroen van der Veer is er niets aan de hand. Het winnen van fossiele brandstoffen wordt moeilijker, maar de hoge olieprijs zorgt dat er voldoende geld is om op de moeilijke plaatsen naar gas en olie te boren. Wat er gebeurt wanneer de olie onbetaalbaar wordt en als de velden op zijn laat Jeroen niet weten. Inhoudelijk kan er dus weinig met zijn visie worden aangevangen en sprake over bruikbare alternatieven lijkt er niet te zijn geweest. Er wordt dit jaar wel 19 miljard dollar geinvesteerd om de mondiale sociale impact te beperken en de laatste druppels uit de aarde te knijpen.

-->
Gerelateerd aan deze publicatie:
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden