Zoals u in het vorige blogje over de mysterieuze ectoparasiet Morgellon heeft kunnen lezen ontkennen de mainstream medici het bestaan ervan. Morgellons zouden vreemdsoortige “wormpjes” zijn die onder de mensenhuid naar volle tevredenheid wonen en woelen. Verder op in dit blogje kunt u een stukje interview beluisteren van Amerikaans onderzoekster Ginger Savaley die verteld wat er gebeurde toen ze met een pincet zo’n Morgellon uit iemands huid probeerde te plukken. Lees verder en luister en huiver hieronder naar het relaas van Savaley.

Lijders aan Morgellon (of het nu een waanidee is of niet) hebben allemaal het gevoel dat er “beestjes” onder hun huid rondkroelen. Morgellons laten soms ook hun ‘kopje’ zien.
Er breken dan een soort ‘draadjes’ of ‘wormpjes’ door de huid die zich ook weer kunnen terug trekken. De kleuren van de Morgellons kunnen variëren van zwart, wit tot rood. Sommige zeggen dat ze lijken op een sliertje spaghetti. Patiënten lijden aan pijnen en hun huid is op diverse plaatsen beschadigd. De sensatie van woelende ‘beestjes’ onder de huid drijft ze tot wanhoop. Inmiddels zijn in alle staten van Amerika gevallen van Morgellon ontdekt. De meeste gevallen worden gerapporteerd in California en Texas.


( de onderlip van 3 jarige jongen met beschadiging waar de Morgellon doorbraken )


( een vreemdsoortig object gevonden op de beschadiging van bovenstaande lip )

De 23 jarige Travis Wilson was een Morgellon patiënt.  Het begon ongeveer een jaar geleden toen er een raar sliertje uit zijn huid kwam. Zijn moeder probeerde het sliertje er zonder succes uit te trekken. Een jaar later had Travis meer dan 14.000 dollar gespendeerd aan artsen, medicijnen en antibiotica, wederom zonder succes. Twee weken geleden was voor Travis het lijden zo ondragelijk geworden dat hij een einde aan zijn leven maakte.


( De vreemde 'draadjes' of Morgellons op een stukje huidweefsel )

Voor wie meer details over deze vreemde aandoening wil lezen bestaat er een serieuze website met foto’s en beschrijvingen van artsen. De site kunt u hier vinden.

Ondanks de toename van deze mysterieuze aandoening blijven de artsen sceptisch. Ze menen het antwoord in psychische factoren zoals waanideeën te moeten zoeken. Artsen zoals George Schwartz uit Santa Fe, die in ieder geval de pijn probeert te verlichten met het voorschijven van zware pijnstillers, staan momenteel onder juridisch vuur. Omdat het bestaan van de parasiet nog niet is aangetoond loopt Schwartz het risico zijn artsen vergunning kwijt te raken.

Luister hieronder naar de bevindingen van onderzoekster Savaley.
(druk op play button)

Gerelateerd aan deze publicatie:
Gerard: Ik vind die draadjes op de foto's totaal geen bewijs. Als je een wondje hebt, da komt er bloed of vocht uit. Dat vocht droogt langzaam op, het is wat plakkerig. Logisch dat er dan wat vezels van kleding of bijvoorbeeld beddegoed in kunnen komen.
'Don't forget rule number 6'
Op 02-02-2008 21:19:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RvdW: M.i. wordt Morgellons zoals vele ziekten veroorzaakt door de tussenkomst van overleden meridianen in de fysieke mens. Dit gebeurt door het continu verplaatsende netwerk van delen van (gedeeltelijk) uitgetredenen of personen die dolende zijn na het overlijden. Ze komen in netwerken terecht doordat ze niet bijeengehouden worden door hun eigen ziel. Dit is het resulaat van reincarnatie. Aan een nieuwgeboren ziel wordt een reincarnatie ziel toegevoegd tijdens de zwangerschap. De reincarnatieziel groeit uit in het lichaam van een andere baby of peuter. Het doorschuiven van een ziel van een overledene in een foetus gebeurt automatisch doordat te bezwangeren vrouwen ook deel uitmaken van het netwerk. Allerlei vormen van straling en andere oneigenlijke zaken kunnen lichamen doordringen middels dit netwerk. Dit is te doorbreken door regelmatig te baden of te stomen. Mogelijk heeft kraanwater niet de juiste samenstelling om overleden delen uit lichamen te laten vertrekken op milde wijze. Gassen in badwater kunnen worden gereguleerd door iets toe te voegen zoals 12h geweekte gerstzaden, daarna fijnmalen (dit kan ook als lichaamspakking worden toegepast, daarna heet douchen). Via internet zijn overige middelen te vinden om de samenstelling van water te wijzigen. Bedrijven die water, toevoer en riolering regelen zouden onderzoek kunnen doen door personen een aantal dagen te laten leven op aangepast water. Regelmatig objectieve koolstofmonoxide check in huis met vernieuwde meetapparatuur is aan te raden. Andere methoden om lichaam te ontdoen (magnetische velden?) van overleden delen zijn gewenst. Massale aanpak (bv. een systeem dat kan worden verwerkt in automatische deuren) hebben dolenden een kans om terecht te komen bij de drager van hun eigen ziel. Deze kan uit de fysieke drager worden genomen middels voldoende middenrif meridianen. Eenmaal in direct contact met de eigen ziel is de dolende persoon compleet en voorgoed uit het kwaadaardige reincarnatieproces.
Op 01-12-2011 15:53:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit: Ik krijg hier spontaan jeuk van.
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 01-12-2011 16:02:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
Dicit:
Ik krijg hier spontaan jeuk van.

heb je dat stukje tekst ook geluisterd..? IEIEEEE!!!111!!!
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 02-12-2011 0:29:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider: gatverrr....
http://www.spiritualia.be/blogs/angelus/2007/7/morgellons-syndroom-de-onderhuidskruipende-huidziekte.html

Wat moet je daar nou van denken?

( behalve die nepfoto van die borst dan... )
(bericht gewijzigd op 12/2/2011 12:34:08 AM)
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 02-12-2011 0:32:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
CCRider:
gatverrr....
http://www.spiritualia.be/blogs/angelus/2007/7/morgellons-syndroom-de-onderhuidskruipende-huidziekte.html

Wat moet je daar nou van denken?

( behalve die nepfoto van die borst dan... )

Zonder het verhaal erbij zou ik zeggen: herpes, bloedstolsels, ringworm-uitslag dat stuk is gekrabt, sigarettenpeuk op hand uitgedrukt en nog wat van die dingen. Maar da's puur afgaand op die foto's, ik heb de labuitslagen natuurlijk niet.
Is it electrickery?
Op 02-12-2011 0:44:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider: Kweenie hoor, ik vind t een raar verhaal. Moet je eens googlen of youtuben op Morgellons. Jakkes...
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 02-12-2011 1:12:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Alice in Wonderland: Een tijd geleden ben ik dit al tegengekomen. Ik dacht toen dat het een hoax was. Niet dus. Erg creepy brrrr
it would be so nice if something made sense for a change
Op 04-12-2011 0:37:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Schurftmijt is ook al zoiets. Ben ik ooit - ten onrechte, het bleek gewoon ringworm (da's dus geen worm maar een schimmel) - voor behandeld.
http://tinyurl.com/brd9d25
Is it electrickery?
Op 04-12-2011 1:25:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden