U kent vast nog Peter Vereecke, we doopten hem destijds om tot de chemtrailburgemeester. Zijn strijd tegen chemtrails is inmiddels op zijn niburiaans verruimd tot een algemene queeste ten voordele van de bewustwording links en rechts. Vooral de Mexicaanse mensenvarkenskattengriep trekt nu de aandacht. Daarom schreef Peter Vereecke een open brief aan Marc van Ranst. Van Ranst is het Belgische equivalent van de Nederlandse paniekzaaier Ab Osterhaus.(Gaat u lekker liggen, de dokter komt zo de prik brengen...)

Geachte professor,

Ik schrijf u deze open brief als een persoonlijk initiatief namens wat u noemt 'het anti-vaccinatie-front' : complottheorie-fantasten , die klinkklare nonsens rondstrooien en op basis daarvan een angstpsychose willen creëren, waardoor ze de volksgezondheid in gevaar brengen.
 
In het perspectief van wapenstilstand wil ik een en ander toch wel nuanceren.

Inderdaad wij voeren een strijd, maar met heel beperkte middelen en vooral niet anti , doch pro, nl. voor waarden als de waarheid, de vrijheid, de integriteit. Deze worden de laatste tijd o.a. door de vaccinatiemanie zeer ernstig bedreigd en u werkt daar - bewust of onbewust - aan mee.

Ik richt mij tot u als onze interministriële influenza-commissaris, maar niet tegen u als mens of als persoon want ik heb u de laatste maanden leren kennen als een sympathieke man. Ik twijfel evenmin aan uw technische vakkennis, maar ik vrees wel dat u ongelofelijk misleid en misbruikt wordt.

U bent tegenwoordig omnipresent in alle media, enerzijds sussend dat het allemaal zo erg niet is, maar anderzijds wilt u ons in een oorlog storten. De titels liegen er niet om en situeren zich in de sfeer van 'de strijd tegen mexicaanse griep is in alle hevigheid losgebarsten'.

In die zin bent u een prototype van de moderne 'genees'kunde : de mens wordt gezien als een vleselijke burcht die moet verdedigd worden tegen allerlei virussen middels een heel arsenaal chemische producten, dat mama pharma ons 'gelukkig' in steeds toenemende mate ter beschikking stelt. Ik besef dat ik nu ook wat overdrijf, maar in essentie komt het daar toch wel op neer.

Vaccinatie wordt binnen dit kader voorgesteld als een wonderbaarlijk strijdmiddel dat alle ziekten uit de wereld heeft geholpen heeft, dat we nodig hebben, dat heel effectief is en bovendien volledig veilig. Van natuurlijke (genees)middelen wordt niet meer gesproken : dat is voor de naïeve geitenwollensokkenmedemens uit de middeleeuwen.

U hebt als legeraanvoerder evenwel één groot probleem : u hebt een tactiek uitgedokterd en een heel arsenaal van verweermiddelen laten in stelling brengen en dat tegen een vijand, die slechts een mugje blijkt te zijn in plaats van de vervaarlijke olifant en bovendien nog niet echt blijkt te zijn ook!
 
Laten we de gebeurtenissen even reconstrueren vanuit onze bril en vanuit ons engagement, dat idealistisch is : wij steken veel tijd, energie en ook geld in deze strijd zonder dat wij daarvoor een beloning krijgen of verwachten.

Dit voorjaar leerde de wereld het A/H1N1-virus kennen : een cocktail van vier verschillende griepstammen uit drie verschillende continenten. Geen enkele viroloog kan verklaren hoe zoiets 'natuurlijk' kan. U zegt zelf : de natuur is de grootste bioterrorist ! Een straffe uitspraak geheel in het verlengde van hoe u denkt.

Maar u vergist zich : niet de natuur is de boeman, maar de mens. Het is vooral in de USA dat men al sinds de jaren veertig in gespecialiseerde militaire labo's bezig met het zoeken naar de meest dodelijke virussen. Fort Detrick in Marlyland is er zo één en het is daar dat Jeffrey Taubenberger na jaren erin geslaagd is het spaanse griepvirus van 1918 opnieuw tot leven te wekkken. En dit in samenwerking met de US-regering, de WHO, het CDC, enz. .
 
Dit zijn feiten.
 
Het Mexicaanse griepvirus is dus niet uit de lucht komen vallen : men heeft het opzettelijk zo gewild ! Verschillende documenten en feiten wijzen daarop. Ik vermeld er één.
 
In 1996 wordt de 'US Air Force 2025' gepubliceerd, waarin wordt bepaald hoe men de hegemonie in de ruimte kan verwerven en behouden. In hoofdstuk vijf verschijnt een tijdslijn van een mogelijke toekomst waarbij in uitgerekend 2009 30 miljoen mensen sterven tengevolge van een griepvirus. De bron van deze pandemie wordt omschreven als 'onbekend' , maar men gaat uit van een kunstmatige....
 
Zo zijn er nog, meer recente documenten e uitspraken, die aantonen dat deze griep doelbewust gepland is en dat men in bepaalde kringen daarvan zeer goed op voorhand op de hoogte van was.
 
Dit zijn feiten.

En dit kunstmatig gecreêerde virus is opzettelijk gelanceerd in Mexico, wellicht via vaccinatie : een beproefd middel om ziekten te verspreiden. Op die manier heeft men begin de jaren tachtig het AIDS-virus verspreid in Afrika. 
 
Ook zijn er meerdere 'incidenten' bekend vanwege pharmaceutische bedrijven om op die manier ziekten te verspreiden. Begin dit jaar raakte 72 kg seizoensgriepvaccins H3N2 dat bestemd was voor 18 laboratoria in vier Europese landen vermengd met uiterst dodelijke vogelgriepvirus H5N1. Per toeval. Gelukkig heeft een Tsjechische laborant een controle gedaan waarbij de fret onmiddellijk stierf of anders was het een ramp geweest. Enige weken later in een Zwitserse trein op weg naar Genève , hoofdkwartier van de WHO (!), 'ontploften' flesjes met het varkensgriepvirus. Alweer van Baxter. Niets aan de hand : gewoon pech !
 
Dit zijn feiten.
 
En dan ging het rap : Na enkele maanden reeds riep de WHO de hoogste alarmfase uit op basis van een adviesvergadering met wetenschappers en pharmaceutische bedrijven : een nieuwe pandemie bedreigde de mensheid over heel de wereld. Van dee meeting heeft men een verslag vergeten maken.

Ingevolge een overeenkomst van 2005 waren 194 landen hierdoor verplicht over te gaan tot massale actie met inbegrip van maximale vaccinatie. Ook in België schoot men vlug en fors in actie : heel vroege bestelling van 12,6 miljoen vaccins, een enorm media-offensief, alle gemeenten sinds augustus gealarmeerd, een starterskit naar iedere huisarts, campagnes in scholen en bedrijven en dan nu in verschillende fasen de vaccinatie.
 
Dit zijn feiten

En dit alles voor een pandemie die er geen is en beter een zéromie kan genoemd worden. Wereldwijd sterven er per dag 35.000 kinderen aan honger. Wereldwijd sterven per dag 1.000 mensen aan gewone seizoensgriep. Wereldwijd zijn er tot nu toe slechts enkele duizenden doden ten gevolge van de mexicaanse griep : dit is zo'n 15 per dag ... En dan nog : zijn die echt allemaal het slachtoffer van die griep ?

Ter illustratie : de zeven doden in België waren allemaal personen met een medisch dossier. Wie als terminaal zieke kankerpatiënt de griep krijgt en sterft, komt op de statistiek van de mexicaanse griep...

Professor,

U bent een verstandig en redelijk man : vindt u dat normaal ?

U spreekt van 41.000 nieuwe slachtoffers vorige week alleen al. Dit is gebaseerd op extrapoleringen van heel beperkte peilingen, waarbij er geen onderscheid gemaakt wordt tussen de normale seizoens- en mexicaanse griep want dit kan alleen maar middels een laboratoriumanalyse.
 
Dit zijn feiten.

Over de vaccins kunnen we zeggen : ze zijn in supersneltreinvaart gemaakt en nauwelijks getest door instellingen die dan nog in belangrijke mate gecontroleerd worden door big mama pharma ! Vele artsen in vele landen zijn dan ook terecht zéér wantrouwig !

Geven ze zekerheid van bescherming tegen de ziekte : nee .
Geven ze zekerheid van niet overdraagbaarheid : nee
Geven ze zekerheid van veiligheid : neen
De meeste mensen zijn een of meerdere dagen ziek door de bijwerkingen.
In Zweden zijn meerdere mensen gestorven en velen hebben ernstige, langdurige bijwerkingen.
 
Dit zijn feiten.

Weten we eigenlijk wat erin zit ? Neen een volledige analyse van alle bestanddelen wordt niet vrijgegeven.
 
In grote lijnen weten we het natuurljk wel : virussen die gekweekt zijn in een cultuur van dierlijke en menselijke weefsels, geserveerd in een frisse chemische coktail, waarvan is bewezen dat meerdere stoffen schadelijk zijn voor de gezondheid algemeen en een aantasting betekenen van het neurologisch en immunologisch systeem.
 
Dit zijn feiten.
 
Is het verplicht ? Neen.
Heeft men de mogelijkheden om dit gedwongen op te leggen ? Ja zeker ! Leest u de tekst van de International Health Regulations en het verdrag van Lissabon maar. En informeer u wat momenteel in Oekraïne aan het gebeuren is ...
 
Recapitulerend en mijn openingszin enigszins parafraserend zien we het volgende gebeuren : 'the powers that be' zijn een samenzweringsrealiteit aan het uitvoeren, gebaseerd op leugens en voorbereid door een vooral via de media georchestreerd angstklimaat naar aanleiding van een kunstmatige virus. De bedoeling is hierbij de mensheid zo veel mogelijk te vaccineren. Idealiter totaal. Niet om ons te beschermen, maar om via de spuit(en) in ons het zaad van ziekte, onvruchtbaarheid, apathie, weerstandloosheid en zelfs dood te zaaien.

Dit is de waarheid, professor, hoe moeilijk misschien om te aanvaarden maar op basis van feiten onmogelijk te ontkennen.

En dan, professor, zijn er twee mogelijkheden: ofwel bent u op de hoogte van dit plan en dus een gewetenloze schurk ofwel wordt ook u gemanipuleerd zoals het merendeel van de mensen, ook in de medisch-pharmaceutische 'nijverheid', waar ze aan de top jubelen omwille van de duizelingwekkende winstcijfers !
 
Op basis van mijn intuïtie vermoed ik het laatste en daarom nodig ik u in het perspectief van wapenstilstand uit om te verbroederen en samen tot een echt gesprek te komen. Laat ons geen tegen-, maar medestanders zijn in de strijd tegen de werkelijke machthebbers en voor een menswaardig leven voor ons zelf en onze kinderen.

Hoogachtend,
Peter Vereecke
 
Oud-burgemeester van Evergem,
maar vooral
bezorgde en verontruste burger(GW bij de chemtrailburgemeester)
nemesis: Een geweldige oud burgemeester met een hoop lef!
Waarom word er niet op de inhoud van de vragen ingegaan in de media?
Ik houd mijn hart vast voor al die mensen die nu ingeent worden.
Vooral die kinderen..
Maar ook voor die mensen die het niet willen.
Want als het misgaat zullen er altijd mensen zijn die zeggen : zie je wel!
Ik ben blij dat ik niet in een "doelgroep" val want het is geen gemakkelijke keuze...
We zullen zien wat er in de toekomst gebeurd,en of die kinderen later geen (vruchtbaarheids?) problemen krijgen.
Op 10-11-2009 21:38:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO: Chapau mr. Vereecke, hopelijk wordt dit ook de msm opgepakt en gedrukt. Want dan bereikt het meer mensen die dan hopelijk ook vragen zullen gaan stellen bij de hele Mexicaanse kuch.
Op 10-11-2009 22:12:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
moonwalker: Geweldig! Heb heel veel respect voor zulke mannen.

Hadden ze dit 14 jaar geleden gedaan, dan geloofden we alles en haalden we braaf een injectie bij de dokter. Maar tegenwoordig zijn de mensen steeds meer bewust van wat er zich aan het afspelen is. De meesten dan. De rest slaapt nog steeds en gelooft dat ze beschermd worden door de overheid.

Ik hoop dat de rest ook bij zinnen komt. Er klopt heel veel niet aan deze ziekte en de mensen willen het niet eens geloven.

Chapeau meneer Vereecke en ik hoop dat u succes hebt!
Before I read newspapers I was uninformed. After reading newspapers I became misinformed
Op 10-11-2009 23:29:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Deze meneer gaat niet of nauwelijks opgemerkt worden door de msm.
En als ie wel genoemd wordt, zullen ze hem afwimpelen als 'die idioot'.
Kijk maar naar degenen die zeiden dat de Aarde rond was en niet plat en dat is nog niet eens zo gek lang geleden.

'T zal mij benieuwen wat voor brief hij terugkrijgt. Áls ie er al één krijgt.
We wachten af.

Rest mij te zeggen dat ik Vereecke een dapper man vindt!
Cannot kill the Battery!!!
Op 11-11-2009 7:28:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
moonwalker:
Marsepars:

Deze meneer gaat niet of nauwelijks opgemerkt worden door de msm.
En als ie wel genoemd wordt, zullen ze hem afwimpelen als 'die idioot'.
Kijk maar naar degenen die zeiden dat de Aarde rond was en niet plat en dat is nog niet eens zo gek lang geleden.

'T zal mij benieuwen wat voor brief hij terugkrijgt. Áls ie er al één krijgt.
We wachten af.

Rest mij te zeggen dat ik Vereecke een dapper man vindt!


Klopt helemaal...mensen leren niets van de geschiedenis. Snap nog steeds niet hoe mensen een overheid vertrouwen die ze zovaak heeft belazerd.
Before I read newspapers I was uninformed. After reading newspapers I became misinformed
Op 11-11-2009 17:02:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: ik bedenk me nu iets he, niet om paniek te veroorzaken maar het is maar een gedachte.

Kan het zo zijn dat ze met dat vaccin een imuunstof inspuiten waarmee ze de 'gehersenspoelde slaafse algemene werkbij' die zulk vaccins gewillig komt ophalen dus écht imuun maken voor iets dat nog gaat komen? Want daar blijven ze steeds op hameren, maar ik bedenk mij net in de geest van die volksuitdunning, waarom zouden ze de slimme rebelerende mens in leven willen houden?

Mischien hebben ze wel nog een ander virus dat bedoeld is iedereen die dus niet dat vaccin gehaald heeft in één keer uit te moorden.

Gaat heel ver natuurlijk die theorie, en ik hoop niet dat ik em over een paar dagen op het hele internet terug vind maar goed, was maar een gedachte het is niet iets dat ik nu geloof ofzo.
Op 11-11-2009 17:54:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh: goed punt inderdaad eoi; ik maakte deze een paar maanden geleden ook al hier in een topic.

Punt is dat als het een duister plan is, je nooit weet wat ze gaan doen.
Linksom of rechtsom.
ALLES IS WAAR
Op 11-11-2009 18:19:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky: zoveel werkbijen zijn er niet nodig, en vrije mensen breken, en tot slaaf maken is veel leuker dan degenen die zich vrijwillig als zodanig gedragen te gebruiken. bovendien zijn heldere geesten betere werkers. (dit om het nog maar iets onbegrijpelijker te maken)
Nee, dank u.
Op 11-11-2009 19:42:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
moonwalker: @eoi:
Ik hoop van harte dat je niet voor de overheid werkt. Je hebt teveel fantasie man, je maakt me bang.

Maar het kan wel kloppen natuurlijk...zo heb ik het nog nooit bekeken. De gasten die alles doen wat de overheid zegt, zijn dan immuun, want die zullen nooit problemen maken. En gasten als ons die slilm denken te zijn worden uitgeroeid door een andere virus. Brr....goed idee voor een film/thriller!!!
Before I read newspapers I was uninformed. After reading newspapers I became misinformed
Op 11-11-2009 19:43:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi:
moonwalker:

@eoi:
Ik hoop van harte dat je niet voor de overheid werkt. Je hebt teveel fantasie man, je maakt me bang.

Maar het kan wel kloppen natuurlijk...zo heb ik het nog nooit bekeken. De gasten die alles doen wat de overheid zegt, zijn dan immuun, want die zullen nooit problemen maken. En gasten als ons die slilm denken te zijn worden uitgeroeid door een andere virus. Brr....goed idee voor een film/thriller!!!


..Aah, vandaar dat de voetballers nu al een prikkie krijgen, de bal moet rollen en het geld ook

Inderdaad, die gedachten van EOI zijn niet mis,..ga morgen maar even een prik halen, lekker geconditioneerd, en ga burgelijk mijn ding doen..

Maar waarom heeft Beatrix dan ook een prik gekregen?..
,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 11-11-2009 23:33:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi:
moonwalker:

@eoi:
Ik hoop van harte dat je niet voor de overheid werkt. Je hebt teveel fantasie man, je maakt me bang.

Maar het kan wel kloppen natuurlijk...zo heb ik het nog nooit bekeken. De gasten die alles doen wat de overheid zegt, zijn dan immuun, want die zullen nooit problemen maken. En gasten als ons die slilm denken te zijn worden uitgeroeid door een andere virus. Brr....goed idee voor een film/thriller!!!

ik ben ooit lokaal politiek actief geweest maar voor de overheid werken..... ik zou nog liever een kopstoot van een giraffe ontvangen.

En mehdi, niet die troep halen.. ik denk niet dat het zo ver gaat als ik 'doorfantaseerde' het was maar een gedachte en er is niks ergers dan je laten injecteren met stoffen die de autonomie van het lichaam aantasten.
Op 12-11-2009 17:30:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Mochten we worden uitgeroeid, dan zien we elkaar wel in de hemel. De dood is namelijk de grootste geschapen illusie.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 12-11-2009 22:37:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky:
Tetzmol:

Mochten we worden uitgeroeid, dan zien we elkaar wel in de hemel. De dood is namelijk de grootste geschapen illusie.

Tetzmol.

memento mori, dus lekker nie!
Nee, dank u.
Op 12-11-2009 23:12:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
ThoTh:
...
Punt is dat als het een duister plan is, je nooit weet wat ze gaan doen.
Linksom of rechtsom.

Als het een duister plan is... Juist, ALS.

En hier op GW is alles waarover ooit ergens (n)iemand gezegd heeft dat het een duister plan is een duister plan .
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 15-11-2009 23:35:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Luk:

ThoTh:
...
Punt is dat als het een duister plan is, je nooit weet wat ze gaan doen.
Linksom of rechtsom.

Als het een duister plan is... Juist, ALS.

En hier op GW is alles waarover ooit ergens (n)iemand gezegd heeft dat het een duister plan is een duister plan .


jij weet teveel, ik zou maar opletten in het donker.
(bericht gewijzigd op 15-11-2009 23:45:01)
United as one. Divided by zero.
Op 15-11-2009 23:45:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden