Komt een man bij de dokter. "Wat scheelt eraan?", vraagt de pillendraaier. Zegt de man: "Ik hoest, ik heb een beetje koorts en wat keelpijn". De dokter trekt een zorgelijk hoofd en komt met de diagnose dat de man de Varkens-, Mexicaanse-, Nieuwe Influenza A (H1N1) griep heeft. Wellicht denkt u wat een stomme mop maar wacht, want hij wordt leuk als ik 'm uitleg. Het is namelijk geen mop maar realiteit.

In mijn omgeving ken ik al diverse mensen die op deze manier het labeltje 'influenza mexicana' op hun hoofd geplakt kregen. Dat
dezelfde symptomen ook passen bij een gewone griep, een fikse verkoudheid en nog wat aandoeningen maakt kennelijk niet uit. De statistieken schieten omhoog en de patiënt is ervan overtuigd dat hij of zij drager van het H1N1 virus is. En zo zonder gedegen bloedonderzoek of een ander nader onderzoek strooien de
aanhangers van Hippocratus kwistig 'varkensgriep' in het rond.

Het aantal patiënten met griepachtige klachten dat zich bij de huisarts meldt is de afgelopen week gestegen. De incidentie van influenza-achtig ziektebeeld (IAZ) van de afgelopen week was 11,8 per 10.000 inwoners. Bij 32 van de 79 onderzochte monsters (40,5%) werd Nieuwe Influenza A (H1N1) gevonden. De incidentie van pneumonie was 1,2 per 10.000 inwoners.

In totaal zijn tot en met 4 november 611 patiënten opgenomen in het ziekenhuis en zijn 17 patiënten overleden. Bij 62% van de opgenomen patiënten en bij 81% van de overleden patiënten was sprake van onderliggende medische problematiek. Bron

Met 17 griepdoden op 4 november mogen we in onze handen knijpen. In het pre-Nieuwe Influenza A (H1N1) tijdperk toen griep in de volksmond nog gewoon griep werd genoemd stierven er jaarlijks 100 tot 1000 personen aan griepachtige aandoeningen, aldus het Huisartsen genootschap. Puur naar de klinische cijfertjes kijkend valt het allemaal nog best wel mee.

Maar goed. Minister Klink zit met teveel vaccins in de maag die nog hun weg in uw bloedbaan moeten vinden. Dat er ook mensen (kinderen) overlijden aan het vaccin moeten we kennelijk maar voor lief nemen, het gaat immers om ons aller welzijn.

Alhoewel. Als het om het welzijn van het klootjesvolk zou gaan dan kan men zich afvragen waarom bijvoorbeeld Duitse soldaten wel een 'schoon vaccin' zonder kwik en andere bagger krijgen en Jan met de Pet niet. Toch mag dat alles de pret niet drukken en de overheid en media blijven propagandistische doembeelden voorschotelen. En dat terwijl op dit moment feitelijk nog sprake is van een mild griepseizoen.

Omdat ik wel vaker ontnuchterend over de Nieuwe Influenza A (H1N1) heb geschreven krijg ik steeds meer vragen van twijfelende mensen of ze zich nu wel of niet moeten laten vaccineren. Op zich wel opmerkelijk dat men een volslagen leek die iets meer research heeft gedaan dan de gemiddelde Alfred Jodocus Kwak om zo een gewichtig advies vraagt. Kennelijk voelt men onderhuids ook wel aan dat er iets niet helemaal klopt in de nieuwspraak redeneringen van de prikkers.

Welnu, mocht u nog twijfelen en het mij vragen dan zeg ik volmondig: "Neem de vaccinaties!" In navolging van onheilsprofeet, viroloog Ab Osterhaus die aandelen heeft in het bedrijf dat vaccins ontwikkeld heb ook ik maar wat aandelen gekocht. Dus beste mensen redt uzelf en pak die spuit.

Wie daarentegen nog wat meer wil weten over zaken zoals vaccinatieschade klik hier.

Draconian: Dit heb ik meegemaakt met mijn zoon vorige week. Hij was ziek en mijn vrouw ging ermee naar de doktor. De doktor zei dat hij de Mexicaanse griep had. Zonder bloed prikken of wat dan ook was de diagnose al gesteld. Hij is 6 jaar en moest gelijk een mondkapje op en zo over straat naar huis. We mochten geen visite ontvangen volgens de doktor.

Volgende dag was hij weer beter. Hij is dus 1 dag echt ziek geweest en daarna was het over. Absoluut geen Mexicaanse griep dus.
Zo gaan we dus met kinderen om. Teringhonden. Pure angst wat ze kinderen bezorgen.

In mijn ogen is het een grote hoax. Er komt geen H1N1 vaccinatie in mijn lichaam en van mijn kinderen ook niet.

Informatief interviewtje:


(bericht gewijzigd op 17-11-2009 12:56:05)
.......
Op 17-11-2009 0:49:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bounty: Ik geloof niet in H1N1 en ook niet in de vaccinatie.

Het begint nu op de ene hoax (H1N1) tegen de andere (de Vaccinatie) te lijken.

Ik geloof niet dat de Vaccinatie uit schadelijke stoffen bestaat, maar gewoon uit een Zoutoplossing. Mensen met bijwerkingen creëren deze d.m.v. placebo werking.

Het is een vaccinatie bestaande uit niets tegen een virus bestaande uit niets. Niets aan de hand dus. Als iedereen dit even verspreidt kunnen we weer gewoon verder met de orde van de dag. Ik wordt inmiddels een beetje schijtziek (sproeipoep) van elke berichtgeving over H1N1 en alles wat er mee te maken heeft.
De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de zaken waar jij onbewust bekwaam goed in bent !
Op 17-11-2009 14:03:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mies: Wat ik begreep is dat in Duitland alle vaccins zonder kwik zijn, dus ook die voor het gewone klootjesvolk, waar inderdaad nog wel de nodige andere bagger in zit.
Nederland is het enige land waar nog kwik (thimerosal) in de Mexicaanse griep vaccins zit, in andere landen staat dit op de lijst met verboden middelen. Daarom zal Nederland de overblijvende vaccins ook niet in het buitenland kunnen slijten.
Op 17-11-2009 14:05:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Mies:

Wat ik begreep is dat in Duitland alle vaccins zonder kwik zijn, dus ook die voor het gewone klootjesvolk, waar inderdaad nog wel de nodige andere bagger in zit.
Nederland is het enige land waar nog kwik (thimerosal) in de Mexicaanse griep vaccins zit, in andere landen staat dit op de lijst met verboden middelen. Daarom zal Nederland de overblijvende vaccins ook niet in het buitenland kunnen slijten.

sinds het uitgelekt is dat er uberhaubt 2 verschillende vaccins in duitsland gebruikt worden doet men alle moeite om te ontkennen dat er enige verschil is tussen die 2 verschillende vaccins, ja

het feit blijft echter hetzelfde...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 17-11-2009 14:44:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
C.: Vandaag hoorde ik het verhaal dat iemand zich met griepverschijnselen bij de huisarts had gemeld. De arts zei direct dat het de Mexicaanse griep was, ook zonder iets te checken.

Volgens de arts heerste de gewone griep niet meer, maar was het alleen nog de Mexicaanse griep die nu nog rondwaarde....Dus als iemand nu nog griep kreeg, was het de Mexicaanse griep....

Op 17-11-2009 17:49:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: toch lastig, ben net zwanger. Dus nu kan ik zowieso geen prik halen. Aan de ene kant ben ik een groot gelover in mijn eigen lijf en de natuur z'n beloop laten. Aan de andere kant wil ik mijn toekomstig kind ook beschermen voor alle invloeden van buiten.Dus misschien dan toch wel een prik? Andere mensen die hier mee worstelen?
(bericht gewijzigd op 17-11-2009 18:16:44)
United as one. Divided by zero.
Op 17-11-2009 18:16:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Destiny5D: Als je de maya kalender bestudeerd en geloofd in die dimensiesprong , heb je dan ook de mexicaanse griep ?
Op 17-11-2009 18:52:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
gast:

toch lastig, ben net zwanger. Dus nu kan ik zowieso geen prik halen. Aan de ene kant ben ik een groot gelover in mijn eigen lijf en de natuur z'n beloop laten. Aan de andere kant wil ik mijn toekomstig kind ook beschermen voor alle invloeden van buiten.Dus misschien dan toch wel een prik? Andere mensen die hier mee worstelen?


Het antwoord igt in je vraag besloten als je zegt dat je je kind wil beschermen.
Op 17-11-2009 19:02:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
christal:
Ganzfeld:

Het antwoord igt in je vraag besloten als je zegt dat je je kind wil beschermen.

Toch niet Ganzeveld, ik ben echt nog aan het beslissen. Ja ik wil mijn kind beschermen maar waartegen precies?
Op 17-11-2009 19:10:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
MareJane: @Christal: Mens, ben gewoon ziek en ziek het uit wanneer je griep krijgt; je gaat er niet door aan hoor; integendeel, je bent er sneller vanaf dan van d egewone griep. Je krijgt er echt niets van hoor en je houd er niets aan over, wat we van het vaccin (nog) niet kunnen zeggen. Sambucol (vlierbessensiroop) vitamine D3 en C en lekker slapen, klaar. Heb je je bij de gewone griep ook meteen laten vaccineren? Denk het niet, anders zou je dit niet zo hier neerzetten. Je kind krijgt nu via jou de antistoffen binnen en als jezelf dat nu ff gaat verknallen? wat dan? Er zit dus nu nog steeds Thimoresol in het vaccin en dat is zelfs een paar jaar geleden door de toenmalige minister Hoogervorst verboden en voila, het zit er weer in...rarara. Squaleen wordt voorgesteld als een lichaamseigenlijke stof; ja dat kan, maar niet ingespoten in je bloed. Informeer jezelf maar eens goed en wanneer je dan met overtuiging jezelf toch laat vaccineren, tja, dat is dan jouw keuze.
Op 17-11-2009 19:42:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
C.:

Vandaag hoorde ik het verhaal dat iemand zich met griepverschijnselen bij de huisarts had gemeld. De arts zei direct dat het de Mexicaanse griep was, ook zonder iets te checken.

dit gebeurt volgens de berichten in ongeveer 80% van de gevallen...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 17-11-2009 19:59:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Destiny5D:
Ron B.:

C.:

Vandaag hoorde ik het verhaal dat iemand zich met griepverschijnselen bij de huisarts had gemeld. De arts zei direct dat het de Mexicaanse griep was, ook zonder iets te checken.

dit gebeurt volgens de berichten in ongeveer 80% van de gevallen...


zitten al die artsen in het complot, of zijn ze zo gebrainwasht dat het alleen nog maar Pharma / depopulatie robots zijn geworden ??
Op 17-11-2009 20:26:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Unbeliever: In Engeland krijgen ze ongeveer 5 euro per vaccin en als ze er meer dan ca.100 doen krijgen ze nog een bonus van 2.50.
Op 17-11-2009 20:32:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Wat ik raar vind is dat er zoveel mensen die doorgaans gewoon gezond zijn met griepverschijnselen de huisarts bezoekt ipv hem/haar gewoon ff te bellen.

Je steekt ook andere mensen aan die in de wachtkamer zitten!!!
Ga je dus bijvoorbeeld met een puist op je eikel al waar de pus, de etter en het bloed uitloopt naar de dokter, kom je terug met de Mexicaanse griep .

Gezonde griep mensen kunnen beter ipv naar de dokter te bellen gewoon ff een dag of 3 onder de wol kruipen, gaat vanzelf dus wel weer gewoon over, ook de Mexicaanse griep.

En om heel eerlijk te zeggen zou ik er op dit moment zelfs vrede mee hebben als ik nu de Mexicaanse griep zou krijgen, mijn bankrekening is deze week en aankomend weekend toch nog leeg, verveel me toch de Mexicaanse Varkensvoorhuidontsteking
Een weekje uitgeteld op me nest zou nu dus wel uitkomen

Als je trouwens uren op je werk te kort mocht komen, ff een hele smerig gemeene:
Werk in dat geval dan gewoon door met de Mexicaanse griep, uiteindelijk worden je collega's ziek(en die melden zich natuurlijk wel ziek), blijft hun werk staan, en neem jij(tegen die tijd ben je zelf dus weer het mannetje of het vrouwtje) hun taken waar en jij komt aan je uren en je krijgt een extra schouderklopje van je baas omdat je zo goed je best heb gedaan en zo weinig verzuimd Gne gne gne.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 17-11-2009 20:51:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
MareJane:

@Christal: Mens, ben gewoon ziek en ziek het uit wanneer je griep krijgt; je gaat er niet door aan hoor; integendeel, je bent er sneller vanaf dan van d egewone griep. Je krijgt er echt niets van hoor en je houd er niets aan over, wat we van het vaccin (nog) niet kunnen zeggen. Sambucol (vlierbessensiroop) vitamine D3 en C en lekker slapen, klaar. Heb je je bij de gewone griep ook meteen laten vaccineren? Denk het niet, anders zou je dit niet zo hier neerzetten. Je kind krijgt nu via jou de antistoffen binnen en als jezelf dat nu ff gaat verknallen? wat dan? Er zit dus nu nog steeds Thimoresol in het vaccin en dat is zelfs een paar jaar geleden door de toenmalige minister Hoogervorst verboden en voila, het zit er weer in...rarara. Squaleen wordt voorgesteld als een lichaamseigenlijke stof; ja dat kan, maar niet ingespoten in je bloed. Informeer jezelf maar eens goed en wanneer je dan met overtuiging jezelf toch laat vaccineren, tja, dat is dan jouw keuze.


Een instructief filmpje over Thimerosal:

Op 17-11-2009 22:18:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Deze video is waarschijnlijk nog wat duidelijker:

Op 17-11-2009 22:33:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broeikul: Sloppy artikeltje zeg, eerst verwijzen naar 10 jaar oud artikel op de RIVM website om de mogelijke ernst van mexicaanse griep te bagatelliseren. En dan net zo makkelijk verwijzen naar een verhaal over een omgeschoolde leraar frans die plotseling alles zou weten over bijwerkingen. Typisch voorbeeld van bijeengegraaide 'kennis' en losse opmerkingen, wat hooguit de onzekerheid van sommigen vergroot maar niemand wijzer maakt...
Op 17-11-2009 23:16:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: @Broeikul,

"een omgeschoolde leraar frans ".

Nou die heeft al zoveel levenservaring en wijsheid die kan je niet zoveel wijsmaken en "vormen en kneden" zoals die jonge broekjes van studenten die medicijnen studeren. Men wordt toch pro farmacie opgeleid? Zou er geen sponsorgeld in die universiteiten zitten? Of verkapte geldstromen? Soms zijn ze erg creatief las ik ooit ergens.

En iemand die hoopt ooit een topfunctie bij Big Pfarma te krijgen en toevalig ook nog mensen opleid zou die dan niet de genezingsweg van Big Pharma kiezen boven die van weg van natuurlijke genezing?

Michael Moore die in America vele zaken tegen het licht houdt gaat ook een docu maken over Big Pharma. Hun werkwijze/samenwerking met andere industrieën, hun belangen en hun invloed/inmengingen enz. Ik kan niet wachten. Ik beschouw hem als Amerikaanse Theo van Goch. Ik hoop alleen maar dat hij nog heeeeeeel veel docu's kan gaan maken want er is nog wel meer mis, lijkt mij.
Op 19-11-2009 10:06:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Destiny5D:

Ron B.:

C.:

Vandaag hoorde ik het verhaal dat iemand zich met griepverschijnselen bij de huisarts had gemeld. De arts zei direct dat het de Mexicaanse griep was, ook zonder iets te checken.

dit gebeurt volgens de berichten in ongeveer 80% van de gevallen...


zitten al die artsen in het complot, of zijn ze zo gebrainwasht dat het alleen nog maar Pharma / depopulatie robots zijn geworden ??

heel veel artsen en verpleegkundigen geloven blijkbaar heilig wat hun geleerd is...

zo had ik kortgeleden een gesprekje met een familielid die ook in de medische zorg werkt, en oa werkt in enkele van de ziekenhuizen die tot nu toe de ernstigste gevallen hebben gehad, zoals groningen...

op al mijn argumenten kreeg ik gelijk en was het volledig met me eens, maar toch bleef die persoon volledig vertrouwen hebben in de informatie die men aangereikt krijgt van hogerhand...

daar kan ik dus niet bij, men beseft prima wat de situatie is en dat er in principe helemaal geen enkele reden tot extra maatregelen of een grote vaccinatiecampagne is, maar toch blijven ze hangen in de vastgeroeste mening die we van bovenaf te horen krijgen...

ik denk niet dat het met een complot te maken heeft, ik denk dat het een vorm van geloof is, het geloof in dat andere mensen er vast meer verstand van hebben, en dan hebben we het over hoogopgeleiden die prima in staat zijn voor hunzelf te denken
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 19-11-2009 17:48:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi:
Ron B.:

Destiny5D:

Ron B.:

C.:

Vandaag hoorde ik het verhaal dat iemand zich met griepverschijnselen bij de huisarts had gemeld. De arts zei direct dat het de Mexicaanse griep was, ook zonder iets te checken.

dit gebeurt volgens de berichten in ongeveer 80% van de gevallen...


zitten al die artsen in het complot, of zijn ze zo gebrainwasht dat het alleen nog maar Pharma / depopulatie robots zijn geworden ??

heel veel artsen en verpleegkundigen geloven blijkbaar heilig wat hun geleerd is...

zo had ik kortgeleden een gesprekje met een familielid die ook in de medische zorg werkt, en oa werkt in enkele van de ziekenhuizen die tot nu toe de ernstigste gevallen hebben gehad, zoals groningen...

op al mijn argumenten kreeg ik gelijk en was het volledig met me eens, maar toch bleef die persoon volledig vertrouwen hebben in de informatie die men aangereikt krijgt van hogerhand...

daar kan ik dus niet bij, men beseft prima wat de situatie is en dat er in principe helemaal geen enkele reden tot extra maatregelen of een grote vaccinatiecampagne is, maar toch blijven ze hangen in de vastgeroeste mening die we van bovenaf te horen krijgen...

ik denk niet dat het met een complot te maken heeft, ik denk dat het een vorm van geloof is, het geloof in dat andere mensen er vast meer verstand van hebben, en dan hebben we het over hoogopgeleiden die prima in staat zijn voor hunzelf te denken


..Denk dat de artsen een in een bijzondere positie zitten, als zij tegen het regiem in zullen gaan en aan werkwijgering doen kost hun dat de baan, mócht de arts de spuit niet zetten in een client en die sterft dan heeft Hij dat op zijn geweten, van binnen zou hun gevoel kunnen zeggen, 'die spuiten deugen niet ', maar denk dan inderdaad wat je zei Ron dat ze eerder naar een hoogopgeleide luisteren dan bv een Jan met de pet.. Gecondiotineerd zijn is aangeleerd gedrag, hun gevoel word onderdrukt.m Mijn huisrts
,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 19-11-2009 20:14:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi: tevens vriend vertelde me maanden terug dat hij de aankomende vaccinatie niet zit zitten, vorige week stond hij wel al zijn patienten te vaccineren,.. waarom?.. Tis een plicht als huisartszijnde vertelde hij,..tja,..
,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 19-11-2009 20:16:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.: wat er vast ook mee te maken heeft, denk ik:

als je je hele leven opgegroeid bent met natuurgeneeswijzen, dan zal je die man in zijn witte jas die je een spuit wil geven ook niet echt geloofwaardig vinden...

en omgekeerd, als je je hele leven te horen hebt gekregen dat die spuit echt werkt en wetenschappelijk onderbouwd is, dan zal je grote twijfels hebben over de natuurgeneeswijzen uit het eerste voorbeeld...

ben je dan ook nog eens "onderwezen" in die kennis, die daarmee zichzelf bevestigd, dan zal dat steeds meer een geloof en blind vertrouwen worden, en steeds minder wetenschap en kennis. want binnen de westerse wetenschap zal je niet snel iets aantreffen wat diezelfde wetenschap in twijfel trekt, en voor een indiaan in de amazone hetzelfde verhaal...

het is allemaal perspectief...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 19-11-2009 20:50:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mehdi:
Ron B.:

wat er vast ook mee te maken heeft, denk ik:

als je je hele leven opgegroeid bent met natuurgeneeswijzen, dan zal je die man in zijn witte jas die je een spuit wil geven ook niet echt geloofwaardig vinden...

en omgekeerd, als je je hele leven te horen hebt gekregen dat die spuit echt werkt en wetenschappelijk onderbouwd is, dan zal je grote twijfels hebben over de natuurgeneeswijzen uit het eerste voorbeeld...

ben je dan ook nog eens "onderwezen" in die kennis, die daarmee zichzelf bevestigd, dan zal dat steeds meer een geloof en blind vertrouwen worden, en steeds minder wetenschap en kennis. want binnen de westerse wetenschap zal je niet snel iets aantreffen wat diezelfde wetenschap in twijfel trekt, en voor een indiaan in de amazone hetzelfde verhaal...

het is allemaal perspectief...


..Toch staan er gelukkig her en der medici of mensen met een medische achtergrond die aan de bel trekken,.. of er gehoor aan gegegen word is een tweede,.. Denk hetgeen wat je schreef meer voorkomt, die enkeling die opstaat word ook snel weer opzij geblazen,.. Tóch, alle beetjes helpen en laat de mens zijn of haar keuze maken...perspectief hé
,. Waar een wil is ben ik weg,..!
Op 19-11-2009 21:38:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broeikul: Nederland gaat voor de kenniseconomie, en dus sterft het hier van de hoogopgeleiden, die allemaal dus menen dat ze na het raadplegen van internet overal verstand van hebben alleen omdat ze hoogopgeleid zijn. We vergeten voor het gemak even dat eenieder zijn eigen vakgebied heeft, wat iets meer vereist dan een paar avonden internetten. Wat doen anders al die artsen en wetenschappers zo lang in opleiding als je het ook op internet kunt vinden.
Op 19-11-2009 22:49:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Broeikul:

Nederland gaat voor de kenniseconomie, en dus sterft het hier van de hoogopgeleiden, die allemaal dus menen dat ze na het raadplegen van internet overal verstand van hebben alleen omdat ze hoogopgeleid zijn. We vergeten voor het gemak even dat eenieder zijn eigen vakgebied heeft, wat iets meer vereist dan een paar avonden internetten. Wat doen anders al die artsen en wetenschappers zo lang in opleiding als je het ook op internet kunt vinden.

en waar is jou papiertje wat laat zien dat jij gepromoveerd bent op dit onderwerp? of heb je die ook niet, net als al die andere experts die je hier afkraakt

en er zijn btw mensen die eigenlijk alles in zich op kunnen nemen, autodidact en fotografisch geheugen, maarja daar kan je natuurlijk geen diploma in halen dus dat is niets waard?

ook voor jou, wat je zegt kan je vanuit meerdere perspectieven bekijken, en dat doe je mijn mening ook overduidelijk...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 20-11-2009 20:05:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden