Aan jongerenforum Fok.nl te zien is medium en televisie-persoonlijkheid in wording Robbert van den Broeke populair. Al draait de geruchtenmolen meer dan ooit sinds het onthullend artikel van Skeptisch-opperhoofd Rob Nanninga. Er zijn in korte tijd meer dan 10 op elkaar aansluitende topics waar voor- en tegenstanders elkaar ontmoeten. In vergelijking met andere onderwerpen op het drukst bezochte jongerenforum van Nederland is dat opvallend.

In de topics zie je jongeren die dezelfde alien-foto's maken als Robbert en uitleggen hoe ze het gedaan hebben. De grote vraag is: zijn de gaven van Robbert echt en in welke mate wil de jongeheer zich aan onderzoek onderwerpen?

Lezen van men er allemaal over te vertellen heeft? Dat kan hier, hier, hier, hierhier en hier. Verdere links staan bij de updates. Zelfs astrale seksgodin Sten Oomen heeft zich in de discussie gemengd met zelfgemaakte orb- en alienfoto's en speelt nu en dan eens medium tussen GW en het fokforum. Zo bracht ze ons verzoekje om online filmpjes over Robbert te verzamelen over.

Update 19/12/05: Topique nummer 7 is begonnen. In het nieuwe deel stelt Sten Oomen voor om Robbert te laten onderzoeken. Als onafhankelijke onderzoekers stelt ze zelfs de redactie van GW voor. Geen probleem en met alle plezier. Robbert: trek maar je hemdje uit en ga eens heel hard kuchen...

Update 20/12/05: Het wordt druk voor Robbert. Aan dit tempo van belangstellenden komen wij bij GW pas rond 21 december 2012 aan de beurt. Een hoop mensen willen heling door het nieuwe Nederlandse medium. Balen voor ons. Joehoe, Robbert, we staan hier!

Update 28/12/05: Sinds Nanninga-gate, waarin Robbert voor velen door de mand viel, staat de tijd voor Robbert niet stil. Op Fokforum is alweer een nieuw topique geopend met daarin de recente ontwikkelingen rondom het medium die inmiddels begint te krimpen tot een small. Halen de geesten hun informatie van internet?

Update 29/12/05: Het gaat hard, alweer een nieuw deeltje op fok. Dit keer hebben we via Sten Oomen een verzoekje gedaan aan de fokkers: verzamel alle filmpjes die online over Robbert te zien zijn, zodat we kunnen kijken of google nog meer mysteries weet te ontrafelen.

Update 31/12/05: En nog een nieuw topic op Fok. Gisteren had de Telegraaf ook wat ruimte voor de aliens van Robbert. Op Fok loopt daar ook al een apart gesprek over waar Seriewoordenaar nu en dan zijn woordje doet.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden