We plaatsen het even in de categorie Hoax, maar eigenlijk is dat nog niet zeker. Een hele tijd geleden las je een blog over een levitatieknul. Je zag een google-video met een jongen die een pen op een glas bewoog. Telekinese of levitatie, hetgeen vaker schijnt voor te komen?

Persoonlijk gokken we op goochelwerk, al dan niet met items die via internet zijn aan te schaffen. Je hebt namelijk van die pennen....

Daarom vroegen we in het vorig blog ook of de Utrechtse jongeheer, tot op heden slechts bekend als levitatieknul, even contact kon opnemen.

Dat vertikte hij. Ofwel omdat hij onze oproep niet heeft gezien, ofwel omdat hij er geen zin in had. Geen van beiden voldoet natuurlijk, zomaar wegvliegen is voor vogels.

Daarom: wanted, dead or alive. Kies je voor dead, dan zijn de gevolgen vanzelfsprekend voor jezelf. Wij zijn overwegend pacifistisch en houden niet van de hedendaagse geweldtrend. Het is dus geen oproep tot geweld of moord, ken uw humor. Iedereen die gegevens over levitatieknul kan verschaffen is welkom op levitatieknul@grenswetenschap.nl.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden