"Als Ron L. Hubbard een cult kan starten dan kan ik dat ook". Dat zei de populaire zanger Robbie Williams onlangs en voegde eraan toe: "ik begin de cult nu nog niet want ik heb het veel te druk".

Ron Hubbard was de oprichter van de gewraakte Scientology Church/Sekte en één van hun doctrine pijlers is het idee dat we onze aanwezigheid op aarde danken aan buitenaardsen. Robbie neemt het een stapje verder. Hij is ervan overtuigd dat op dit moment buitenaardsen op weg zijn naar onze planeet. "I think they are definitely on their way, seriously. Mark my words. From now until 2012 - watch out kids," aldus Williams.


( Sssst.. ik hoor ze al... )

Williams kreeg zijn plan toen hij een boek van Hubbard las en in tegenstelling tot de acteurs Tom Cruise en John Travolta, die beiden devoot volgeling zijn geworden van Hubbard's gedachtengoed, besloot hij zelf het heft zelf in handen te nemen. Williams liet weten bijna iedere nacht te dromen van UFO's en vorig jaar nog wist hij te zeker te weten dat onze wereld binnenkort door aliens bezocht zal worden. De cult in wording zal volgens Williams universeel en vrij zijn. Over meer details liet hij zich niet uit. Williams hoopt wel dat zijn cult net zo groot zal worden als de Scientology met een dito indrukwekkende ledenlijst.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden