Zoals de gemiddelde GW'er wel zal weten bestaat er zoiets als de Bilderberggroep. Dat is een meute aankomende en actieve wereldleiders die in het geheim samenkomen om de toekomst van de wereld te bespreken. Nazi-vriend Prins Bernhard was de oprichter van de club en zo fris als Bernhard was, zo onwel riekt de Bilderberggroep. Een van hun doelstellingen zou namelijk zijn om de wereldbevolking terug te brengen tot 500 miljoen mensen. Zoiets als massamoord dus. Of langzame vergiftiging, er zijn vele wegen naar Rome.

Georgia Guidestones
(De Georgia Guidestones beginnen goed...)

De verhalen rondom de Bilderberggroep gaan ver en daarom focussen we ons vandaag op dit éne aspect: gelooft ú dat deze geheime groepering, waar onder andere EU-president Herman van Rompuy, Beatrix, Obama en Balkenende in nestelen, van plan is om de bevolking drastisch uit te dunnen? Zijn de Georgia Guidestones, waarop de populatiedoelstelling staat te lezen, voor u een macaber grapje? Of staat er ons een politieke ingreep te wachten - voor zover het niet reeds bezig is - die zijn weerga niet kent?Onze overheden, o.a. in de vorm van de Bilderberggroep, willen ons drastisch en zo snel mogelijk uitdunnen:
Stemmers: 181 (37%)
Stemmers: 107 (22%)
Stemmers: 79 (16%)
Stemmers: 79 (16%)
Stemmers: 37 (8%)
Cultuurmeneer: Wanneer ze een groot deel van mensheid zouden uitroeien moeten ze ook wel een nieuw economisch model introduceren. Waar halen ze dan anders in de toekomst hun megawinsten vandaan?
Voor hen geldt denk ik: hoe meer afnemers/consumenten/mensen, hoe beter.

Maar ik denk wel dat er old-boys-networks van bijv. bankiers, of zelfs 'brotherhoods' bestaan (zoals Skull 'n Bones) die als conglomeraten invloed op het wereldgebeuren hebben.
Bilderberg is misschien opgericht als 'onschuldige' praatgroep maar alleen al het gegeven dat deelnemers voorkennis kunnen hebben van allerlei zaken is al niet kosjer; maar Bilderberg en dergelijke organisaties (Trilateral Commission e.d.) kunnen ook heel goed organisaties zijn die door de megarijken worden gebruikt om zaakjes naar hun hand te zetten.
(bericht gewijzigd op 27-12-2009 13:42:44)
God... Dat ben je zelluf!
Op 27-12-2009 13:28:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lindaatje: Dank voor de interessante film. Dit zou ik nu wel eens op de gewone tv willen zien. kan GW geen omroep beginnen? Dus de Bilderbergers willen macht, eeuwig leven en reizen door de kosmos. Ach die arme nazaten van Alex en Maxima.. Dit gun je toch niemand, macht om macht en eeuwig leven (vegeteren).
Voor de Bilderberggroep ben ik helemaal geweldig; ik heb geen kinderen ...Nu nog lid worden van de vrijmetselarij en mijn carriere is gebeiteld.
Ik bedacht me gisteren dat de mensheid de enige soort is die er bewust van kan afzien zich voort te planten...
(bericht gewijzigd op 27-12-2009 13:56:43)
CAUTE - Behoedzaamheid
Op 27-12-2009 13:33:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Naaddogg87:
Cultuurmeneer:

Wanneer ze een groot deel van mensheid zouden uitroeien moeten ze ook wel een nieuw economisch model introduceren. Waar halen ze dan anders in de toekomst hun megawinsten vandaan?
Voor hen geldt denk ik: hoe meer afnemers/consumenten/mensen, hoe beter.


Ben ik met je eens, wanneer er nog maar 500.000 mensen leven moeten Beatrix en consorten zelf hun brood gaan bakken en hun eigen visjes vangen. Ik geloof zeer zeker dat de Bilderberggroep smerige zaakjes regelt tijdens hun bijeenkomsten, die bedoelt zijn om ons te verdelen en ons zo te onderdrukken. Beslissingen die zorgen voor armoede en individualisme en het lukt ze nog geweldig ook. Kijk alleen al naar de identificatieplicht of het rookverbod (ik ben een niet-roker) 20 jaar geleden zouden er veel meer protestacties en demonstraties geweest zijn, nu accepteren we alles maar uit gevoel van machteloosheid.
Op 27-12-2009 13:35:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tombstone: Die suggestieve schreeuwlelijk die Endgame heeft gemaakt kan mijn kat nog aan een complottherie koppelen.

En de Georgia guidestones zeggen helemaal niets over het uitroeien van de mensheid. Voor behoud van onze planeet is een dergelijke insteek eerder noodzaak dan dat er een selectieve groep mensen is die daar echt beter van wordt.
Assumption is the mother of all fuck-ups.
Op 27-12-2009 13:55:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
galaxy: Ik denk dat de bilderbergers hier onderling over verdeeld zijn.
Er zullen ongetwijfeld sujetten tussen zitten die populatie-reductie voorstaan. (denk aan de club van Rome).

Aan de andere kant zitten er ook personen die er bij gebaat zijn om zo veel mogelijk flatscreens of olie af te zetten. Dat zijn dus botsende belangen.
Op 27-12-2009 15:15:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell: Waarom ik altijd zo'n hekel heb aan multiple-choise vragen:

Onze overheden, o.a. in de vorm van de Bilderberggroep, willen ons drastisch en zo snel mogelijk uitdunnen:
Ja, dat kan ik gerust geloven
Ja, dat weet ik wel zeker
Mmh, ik weet het niet hoor
Nee, ik geloof er niets van
Ik ben al dood

Het antwoord dat ik zou aanvinken:
Zelf denk ik dat er een kern van waarheid in kan zitten, maar dat die lang niet door alle leden wordt onderschreven. Volgens mij is er niet zoiets als een coherente groep waarin men het in alle opzichten eens is met de te volgen strategieën. Machtsstrijd is overal waarneembaar. Waarom zou het binnen zo'n clubje anders zijn?

En verder; eerbied voor alle leven oogst levensmogelijkheden.
Eerbied voor uitroeiing oogst sterfelijkheid.
Op 27-12-2009 15:33:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Maan: Degenen met het meeste geld hebben het voor het zeggen, en dat is niet de regering maar dat zijn de Elite-bedrijven en banken in Amerika. Vind je het overigens vreemd dat de meeste mensen zullen buigen voor de sterksten als men meent dat weerstand zinloos is?

Die guidestones komen uit een ander "tijdperk" met verouderde en kortzichtige denkbeelden. Angst voor een te groot wordende bevolking is volgens mij ook niet echt reëel. Er is zo erg veel plek op de wereld en er kunnen er nog zoveel bij. Als je ziet hoe extreem dichtbevolkt Nederland bijvoorbeeld is, daar is Amerika niets bij. Daarnaast bestaat de Aarde voor het grootste deel uit zeeën waar in de toekomst vast wat mee gedaan zal worden, als we dan nog geen ruimte-koloniën hebben gesticht.
(bericht gewijzigd op 27-12-2009 15:41:16)
The Lost History of Man: http://www.talc.site88.net
Op 27-12-2009 15:38:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Ik maak me nooit druk. Een tienkoppige draak is makkelijker te verslaan dan een éénkoppige omdat je enkel de tien koppen tegen elkaar hoeft uit te spelen en de rest gaat vanzelf.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 27-12-2009 16:08:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pizza!: Ik ben net een interessant boek aan het lezen genaamd Wat zou Google Doen, wat eigenlijk gaat over een nieuwe wereld orde, alleen op een hele andere manier. Het beschrijft hoe deels dankzij google de hele economie aan het veranderen is, waarbij vooral een machtsverschuiving aan de gang is waarbij juist de massa, de individuen daarvan de mensen zelf dus de macht steeds meer krijgen. Tijden veranderen snel en dit is het informatie/internettijdperk. De hele Bilderberg groep is nog gestoeld op ideeën uit het industriële tijdperk. Ze mogen dan wel van alles willen maar een nieuwe wereld orde zou eerder bestaan uit een totale democratie waar elke kleine stem invloed heeft dan dat een paar individuen de macht hebben.
Op 27-12-2009 16:37:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
berma: Het lijkt me logisch dat ze eerst geboorte beperking gaan promoten.
Daar heb ik nog niets van gehoord, dus lijkt deze stelling een ongefundeerde complot theorie.
Op 27-12-2009 16:40:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nupeet:
lindaatje:

Dank voor de interessante film. Dit zou ik nu wel eens op de gewone tv willen zien. kan GW geen omroep beginnen?

Kan niet wachten (sorry voor de ruis) vele deeltjes,
Unity in the Heart of Diversity
Op 27-12-2009 17:28:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nabuco0: Macht corrumpeert, absolute macht corrumpeert absoluut...
Op 27-12-2009 23:05:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ziggit: Van welke lijpjas komt dit bericht nu weer? Nog erger dan Foknieuws.
Met 500k piepels houd je Nederland nog niet op gang laat staan de wereld. Tenzij ze terug naar de natuur willen , gaan ze echt overleven .lol

Edit: Toch maar evendie link naar de stenen bekeken en inderdaad de lijpjas kan niet lezen er wordt gesproken over 500 miljoen.
(bericht gewijzigd op 27-12-2009 23:43:38)
Op 27-12-2009 23:17:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
johannez: wat een load of crap. denk es na; alsof iemand dat ooit serieus zou willen nastreven...! paranoide gezever
Op 28-12-2009 1:53:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
MareJane: Jongens, lees het boek van Peter Stuivenberg "De Boogeyman" maar eens (is wel een dikke pil). En als je dan alles kan afdoen als zijnde onzin moet je het vooral doen. Ik ben van mening dat de CFR, Trilaterale Commissie, de Bilderberggroep en een paar onderafdelinkjes wel degelijk zaken in de wereld kunnen bepalen. Je moet eerst van je ongeloof af dat er mensen zijn die dit überhaupt zouden kunnen doen en de macht hebben.
Op 28-12-2009 6:56:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Buddah67:
Cultuurmeneer:

Wanneer ze een groot deel van mensheid zouden uitroeien moeten ze ook wel een nieuw economisch model introduceren. Waar halen ze dan anders in de toekomst hun megawinsten vandaan?
Voor hen geldt denk ik: hoe meer afnemers/consumenten/mensen, hoe beter.

Maar ik denk wel dat er old-boys-networks van bijv. bankiers, of zelfs 'brotherhoods' bestaan (zoals Skull 'n Bones) die als conglomeraten invloed op het wereldgebeuren hebben.
Bilderberg is misschien opgericht als 'onschuldige' praatgroep maar alleen al het gegeven dat deelnemers voorkennis kunnen hebben van allerlei zaken is al niet kosjer; maar Bilderberg en dergelijke organisaties (Trilateral Commission e.d.) kunnen ook heel goed organisaties zijn die door de megarijken worden gebruikt om zaakjes naar hun hand te zetten.


Ik denk dat je goud moet gaan volgen als waardemiddel. Als je genoeg geld hebt om bijna al het goud wereldwijd te kopen met stukjes papier die je door decennia heen zelf hebt gedrukt en die op zichzelf helemaal niets waard zijn - dan is dat je nieuwe economisch model - en de elite heeft dat dan zelf in zijn/haar macht.

500 miljoen mensen om de huidige levens-standaard voort te zetten is waarschijnlijk meer dan genoeg....
Op 28-12-2009 10:01:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ben hem nu eindelijk eens aan het kijken. Typisch opgeblazen AJ-product met wederom hemzelf als een heldhaftige narcissus in de hoofdrol. Met roeptoeter natuurlijk(dapper hoor zo voor dat gebouw in Ottawa, onderwijl telkens net te ver over de letterlijke scheidslijn lopend in de hoop sensationeel voor het oog van de andere pers terechtgezet-/aangehouden of gearresteerd te worden om vervolgen weer met schreeuwerig zelfgelijk op de borst te kloppen 'zie je wel, het zijn allemaal fascisten'...).
Rond 22.00 min. vind ie het vreemd dat hij uren wordt vastgehouden op weg naar de BB conferentie in Ottawa. Goh, hoe zou dat nou toch komen? Maar goed uit te melken natuurlijk. Gelukkig heeft ie per video steeds betere leren monteren/manipuleren met beelden. Als hij bijv. 'ondervraagd wordt', wat een gedramatiseerde geenceneerde weergave is - wat overigens niet gemeldt wordt in een titel in beeld - goh, hoezo manipulatief? Standpunt van de camera is natuurlijk hoger dan Alex' zielige blik als hij daar aan een tafeltje zit in een vertrek met 1 lamp(klassiek visueel 'verhoor-truucje') en natuurlijk de fed.agent die hoger dan hij staat waardoor hij nog zieliger in een onderdanige positie verkeerd...typisch Alex Jones.
Desalniettemin zitter er interessante stukken en opsommingen in de video. Jammer toch dat deze kerel zichzelf op stompzinnige wijze blijft overschreeuwen. Blaaskakende 'freedom fighter'.
ech?
Op 28-12-2009 15:22:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Mosselman:
Als hij bijv. 'ondervraagd wordt', wat een gedramatiseerde geenceneerde weergave is - wat overigens niet gemeldt wordt in een titel in beeld - goh, hoezo manipulatief?

Ben het met je algemene mening eens. Tenzij bovenstaande stukje. Ik kan me herinneren dat er wél een opmerking over getoond werd. Rechteronderhoek, als ik het goed heb.
United as one. Divided by zero.
Op 28-12-2009 15:52:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Kan het niet vinden. Heb de rit uitgezeten. Interessante uiteenzetting over 'eugenetics' en hun eventuele aanhangers. Maar het blijft allemaal zo verdraaide suggestief en manipulerend wat er alsmaar via de voice-over beweerd wordt. Met illustraties(beelden waarvandaan geplukt dan ook dus) die dan zogenaamd als een soort van feitelijk bewijs door moeten gaan. Menig kijker zal dit voor zoete koek slikken. Terwijl er nagenoeg niets echt onderbouwd wordt. Knap. Waarom een kijker blijft hangen of lezen, is omdat er een emotie wordt getriggerd door het verhaal. Positief of negatief, maakt niet uit, zolang de aandacht maar wordt vastgehouden. En dat is precies het geintje wat Jones flikt. Of de waarheid - tot in zoverre achterhaalbaar - nu geweld aangedaan wordt of niet: Dit is mijn mening, zo monteer en breng ik het een aangezien iedereen is 'opgevoed' met dergelijke montages werken die van hem evenzo manipulerend. En hij manipuleerd dus heel bewust. Mensen die hem geloven noemen zich dan 'wakker'....heel knap.
2.09.50: 'Hundreds of fema-kamps are waiting' wordt er gezegd, terwijl je een zeer suggestief shot ziet van een of andere bajes? Met mensen achter gaas. Dit kan werkelijk elke bajes in 'Ze Steets' zijn maar moet onder deze voice-over natuurlijk doorgaan voor een rasecht fema gevangenkamp....terwijl de herkomst van dit shot volledig vaag en onduidelijk maar oh zo handig suggestief in de montage blijkt. MANIPULATIE. 2.14.07 - 'this Bilderberger sneered(? er kijkt alleen maar iemand in de camera die het niet fijn vindt om op afstand gefilmd te worden...gek hoor...) in the camera' ....er sneered helemaal niemand. Wederom uiterst suggestief/manipulatief commentaar en onderwijl de klokkeluidende held spelend. 2.14.43 - over dezelfde auto en inzittenden 'this carload of crumps gave 'the media' - huh? Hij is zelf toch zo tegen 'the media' maar is nu plots onderdeel van een geslachtofferde media?.... - ...a murdurous look' . Allejezus. Hoe verzin je het....
(bericht gewijzigd op 28-12-2009 16:56:41)
ech?
Op 28-12-2009 16:41:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: vervolg:
iemand in die auto kijkt een seconde of zo naar de camera omdat hij het niet leuk vind gefilmd te worden. Niet vreemd, heel normaal. Zou ik ook niet leuk vinden als ik ongewenst gefilmd wordt terwijl ik in een auto zit te zitten. Men zou er namelijk elke voice over en duister muziekje onder kunnen zetten om mij als de grote satan te doen overkomen....zoals Jones doet met iedereen die niet met zijn gedachtengoed strookt.
Typisch Jones, typisch conspiracy-videoo'tje zoals de uber-manipulator Chris Everhard(goeie porno-naam), die met zijn 'Spirits of Jahbulon', 'The Illuminati' deel 1 en 2, en 'Secret Space' excact dezelfde montage-truucs uithaald. Maar nog veel sterker manipulerend. Een meester in het gebruik van een goedkoop geproduceerde 'documentaire'. Want het zijn helemaal geen documentaires dit soort video's , eerder 'ego-pamfletten'.
2.17.15 - Alex is bij nacht weer 'de grote held' aan het uithangen met zijn megafoon voor een gesloten hek voor het huis van een gouverneur. Goh, hoe dapper. Wat zal die vent denken als ie in zijn nest ligt? 'Heb je die mongool weer' of zo? "We are now standing up and there are more of us". Tuurlijk Alex. In je dromen. Meer en meer 'internethelden' en 'toetsenbord-ridders' bedoel je, die hun hart op kunnen halen met dit soort egovideo-pamfletten. En daar met volle graagte intrappen zodat zij zichzelf bij het 'wakkere' gepeupel(lees: de supiriori / illuminati), kunnen scharen en neerkijken op de 'sheeple' die het allemaal nog steeds maar niet doorhebben. Maar wel een leuke video hoor, dat dan weer wel.
(bericht gewijzigd op 28-12-2009 17:00:21)
ech?
Op 28-12-2009 16:50:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Volgens de engelse wiki:

In June 1979, an unknown person or persons under the pseudonym R. C. Christian hired Elberton Granite Finishing Company to build the structure.[2] One popular hypothesis is that the author pseudonym may be a tribute to the legendary 14th-century founder of Rosicrucianism, Christian Rosenkreuz.[2]

[edit] Inscriptions
A message consisting of a set of ten guidelines or principles is engraved on the Georgia Guidestones in eight different languages, one language on each face of the four large upright stones. Moving clockwise around the structure from due north, these languages are: English, Spanish, Swahili, Hindi, Hebrew, Arabic, Chinese, and Russian.

Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
Guide reproduction wisely - improving fitness and diversity.
Unite humanity with a living new language.
Rule passion - faith - tradition - and all things with tempered reason.
Protect people and nations with fair laws and just courts.
Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
Avoid petty laws and useless officials.
Balance personal rights with social duties.
Prize truth - beauty - love - seeking harmony with the infinite.
Be not a cancer on the earth - Leave room for nature - Leave room for nature

http://www.stomverbaasd.com/het-mysterie-van-de-georgia-guidestones/
Cannot kill the Battery!!!
Op 28-12-2009 17:18:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Wauw Marsepars, hoogst overtuigend weer zo'n copy-paste stukje... Naar mijn idee zijn er een paar megalomane gasten aan het werk gegaan inzake de manifestatie van een zogenaamde 'guide-stone'. Jammer dat de conspiracy-hoedjes zo vaak puur knip- en plakwerk moeten toepassen en vervolgens een eigen gefundeerde mening met brondvermelding waarop hun samengestelde theorie geent is, ontberen. Tot in hoeverre kunnen deze hoogst intelligente aanhangers nou eens daadwerkelijk zelf een theorie produceren? Wederom niet echt 'zelfdenkend en autonoom', dit soort papagaaien. Napraten en vooral naschreeuwen lijkt nog immer het credo. Kom eens met iets wat echt van jezelf is. Of krijg je het toch maar liever voorgekauwd zodat je als een schaap kan na-blaten?
(bericht gewijzigd op 28-12-2009 17:51:46)
ech?
Op 28-12-2009 17:49:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: @ Mosselman

Waar zie jij dat ik ergens een mening verkondig naar aanleiding van het door mij 'gecopy-paste'?
Of dat ik ineens een theorie uitzet naar aanleiding van de tekst van de Georgia Guidestones?
Dat zou ik wel eens willen weten van iemand die hoogstwaarschijnlijk wèl een verlichte ziel is...

En hou je vooral niet in.
Cannot kill the Battery!!!
Op 28-12-2009 17:58:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ik ben zeker niet verlicht. Dus zou ik een dergelijk scherp beschouwer van hoe-de-wereld-nu-echt-in-elkaar-steekt noooit de wacht aan kunnen zeggen. Het was ook niet over jou. Het ging slechts om de napraters van de napraters van de napraters.
ech?
Op 28-12-2009 18:16:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Mosselman:

Ik ben zeker niet verlicht. Dus zou ik een dergelijk scherp beschouwer van hoe-de-wereld-nu-echt-in-elkaar-steekt noooit de wacht aan kunnen zeggen. Het was ook niet over jou. Het ging slechts om de napraters van de napraters van de napraters.

Maar heb jij er dan wel een verklaring voor wie die dingen daar neer hebben geflikkerd en waarom ze 'off all places' daar staan, in niemandsland?
Want dat ben ik eerlijk gezegd nog nergens tegen gekomen.
Cannot kill the Battery!!!
Op 28-12-2009 18:24:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Betreft de plannen van de Bilderbergclub: ik weet niet wat ik wel of niet moet geloven.
Betreft de Bilderbergclub zelf: als er bankiers, sjef van grote multinationals en wereldleiders bij elkaar komen waar de pers niet bij mag zijn, krijg ik mijn bedenkingen.
Want die mensen zitten er heus niet voor jou en mij en al helemaal niet voor Hututu, de hongerneger uit de Sahel.
Cannot kill the Battery!!!
Op 28-12-2009 18:44:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
berma: Vogens mij zijn ze wel degelijk instaat een deel van de mensheid uit te roeien, maar of ze dat nu al gaan proberen dat geloof ik niet.
Afgezien wat kunnen we er aan doen, niets toch?
Ik geloof ook niet dat daar uitgewerkte plannen voor bestaan.
Wel blijf ik allert, vertouwen doe ik deze club niet.
Op 28-12-2009 19:27:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
ziggit:

Edit: Toch maar evendie link naar de stenen bekeken en inderdaad de lijpjas kan niet lezen er wordt gesproken over 500 miljoen.

ik ben dus niet enige die dacht dat het 500 miljoen waren, en in het geval van die 500 miljoen heb je exact genoeg slaven om de elite werkvrij te houden, terwijl je de slaven nog wel onder controle kan houden, dus ik zeg ja...

een grote oorlog doet al een flink deel, dan breekt daardoor hongersnood uit, veel mensen worden zwakker, en dan een grote epidemie, en een gewone verkoudheid word al een longontstekingsplaag...

dat ik het mij voor kan stellen is gewoon onvoorstelbaar, stel je maar eens voor dat 83% van de mensheid verdwijnt, maar helaas denk ik dat er zeker gekken zijn die hier gek genoeg voor kunnen zijn...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 28-12-2009 19:53:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Mosselman:

Ik ben zeker niet verlicht. Dus zou ik een dergelijk scherp beschouwer van hoe-de-wereld-nu-echt-in-elkaar-steekt noooit de wacht aan kunnen zeggen. Het was ook niet over jou. Het ging slechts om de napraters van de napraters van de napraters.

en wie praat jij dan na?
je doet exact hetzelfde, vergis je niet...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 28-12-2009 20:00:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Ron B.:


dat ik het mij voor kan stellen is gewoon onvoorstelbaar, stel je maar eens voor dat 83% van de mensheid verdwijnt, maar helaas denk ik dat er zeker gekken zijn die hier gek genoeg voor kunnen zijn...

Dat je het je voor kan stellen is geen probleem.
Alleen het niet willen terwijl je wel de middelen hebt om het te kunnen, dát is de kunst.
Ik zou voor mezelf niet op mijn geweten willen hebben dat er door mijn toedoen 6 miljard mensen zijn uitgeroeid.

Kan je dan nog lekker slapen?
Cannot kill the Battery!!!
Op 28-12-2009 21:06:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
berma:

Het lijkt me logisch dat ze eerst geboorte beperking gaan promoten.
Daar heb ik nog niets van gehoord, dus lijkt deze stelling een ongefundeerde complot theorie.


Het feit dat jij ergens nog niet van gehoord hebt, maak een stelling niet ongefundeerd.
Er zijn zat theorieen die hier over vertellen.

Of ze waar zijn mag je zelf bepalen, maar dan heb je ze iig nu gehoordof wat geloofwaardiger en herkenbaarder:
ALLES IS WAAR
Op 28-12-2009 21:32:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky:
ThoTh:

berma:

Het lijkt me logisch dat ze eerst geboorte beperking gaan promoten.
Daar heb ik nog niets van gehoord, dus lijkt deze stelling een ongefundeerde complot theorie.


Het feit dat jij ergens nog niet van gehoord hebt, maak een stelling niet ongefundeerd.
Er zijn zat theorieen die hier over vertellen.

Of ze waar zijn mag je zelf bepalen, maar dan heb je ze iig nu gehoordof wat geloofwaardiger en herkenbaarder:


, of bijvoorbeeld "vergrijzing", een woord dat het succes van geboortebeperking toch best wel duidelijk maakt, weet je wel.....
(bericht gewijzigd op 28-12-2009 21:47:51)
Nee, dank u.
Op 28-12-2009 21:46:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ziggit: Het is mij ondertussen wel gebleken dat wat ik ook voorzag of gehoopt had dat er zou gebeuren, op welk gebied dan ook, veel langer duurde of duurt dan ik gedacht had.
500 miljoen piepels op de wereld lijkt mij wel een aardig aantal waar de aarde mee kan leven.
Echter daar naartoe sturen door welke groepering dan ook met behoud van privileges en een leefbare aarde gaat natuurlijk niet gebeuren in 10, 20 , 100 of 200 jaar.
Ik maak me wat dat betreft geen zorgen.
En mijn nazaten ook niet want die heb ik bewust niet.
Heb ik toch een beetje meegeholpen aan de reducering.:-)
Op 28-12-2009 22:40:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Nick: Ik had de docu. al eens eerder gezien. Dat AJ zo'n schreeuwlelijk is, is denk ik waarom veel mensen de zaak afdoen als onzin.
Na het lezen van de meest ongeloofwaardige en lachwekkende complot theorien, zie ik toch een soort van "big picture" tevoorschijn komen. Ik geloof niet dat al die ellende waar is , wat ze beweren, maar ik denk dat er zeker in heel veel een kern van waarheid zit.
Waar rook is is vuur.
Ik ga voor de gulden middenweg ik gok dat die het dichtst bij de waarheid komt.

Wat mij vooral opvalt, is de mogelijkheid tot, die er de laatste tijd bewust of onbewust gecrieeerd is. Een speech van HM de koningin, waarin ze ( naar mijn idee en van veel anderen ) het internet aanvalt.

Maarja we kunnen natuurlijk ook lekker zweverig gaan voor die ascensie gasten, hogere sferen bereiken.
De enige manier lijkt mij echter door hardstikke dood te gaan dus..... Ik wacht nog wel ff.

People f*ck whith us. We f*ck with them and somewhere in the middle we'l notice we've al bin screwed from behind.
Op 29-12-2009 2:00:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cappuccino: Zolang die tokkies in de ghetto van #0180 het voor elkaar krijgen om gemiddeld met 6 a7 kinderen rond te lopen maak ik me niet al te veel zorgen over het uitdunnen van de bevolking. Wel over het gemiddelde IQ over een jaar of 15.
I love the smell of cappuccino in the morning
Op 29-12-2009 10:20:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bassie22: Chips genoeg voor iedereen...

http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/rustig-aan-er-zijn-genoeg-chips-voor-iedereen/
(bericht gewijzigd op 29-12-2009 21:36:46)
Nieuw Bewust Zijn
Op 29-12-2009 21:36:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden