Deeltje drie van de avonturen van Jesse. Dit keer zoekt hij naar list en bedrog achter de Global Warming oftewel de opwarming van het klimaat. Jesse Ventura zat lang in de politiek dus hij weet dat als je antwoorden wil krijgen, je het geldspoor moet volgen. Als u benieuwd bent waar dat spoor naar leidde, dan is het kijken geblazen. Al kunt u het ook met onze samenvatting doen...

Follow the money

Het wordt (alweer) duidelijk dat het eigenlijk alleen maar om de centen draait. U bent lekker druk bezig met 'groene' producten kopen terwijl de grote bedrijven op grote schaal gewoon blijven vervuilen. Kortom: groen of niet, het schijnt geen lor uit te maken, al zult u dat niet horen van de bedrijven. Die laten slechts hun goede hart en milieubewust geweten spreken.
Dr. Timothy F. Ball komt in beeld. Anoniem. Om de een of andere onduidelijke reden wil hij deze keer niet met zijn gezicht in beeld, noch wil hij genoemd worden. Dat terwijl hij toch wel een redelijk bekend opwarmingsskepticus is. Hoe dan ook: wat door hem en de andere getuigen naar voren komt is dat de pioniers van het Global Warming-tegengeluid hun eigen leven niet zeker zijn. Op zijn minst spelen ze met hun maatschappelijke positie.

Follow the money

Waar gaat het geld naartoe? Natuurlijk naar de vele bedrijven die inspringen op de groene hype, maar ook naar de verkopers van CO2-meettoestellen. Die apparaten worden erg veel aangeschaft, want men heeft een toestel nodig om te weten of er aan de CO2-norm wordt voldaan. Wie zit er stevig met zijn vingers in Hara, de grootste producent van deze apparaten? Al Gore. Wat een inconvenient truth is me dat...

Helaas, Al Gore is een vriend van Jesse Ventura dus dan móét Al wel een goeie peer zijn *kuch*. De ex-catcher zoekt verder en ontdekt dat alles ontstaan is door een twist over een theorie. De kijvende partijen waren de overheid, de zakelijke wereld en de wetenschappers. Natuurlijk doen wetenschappers er niet toe en koos men voor het grote geld. De opwarming van de aarde was geboren. Inmiddels is al bekend hoezeer er met gegevens is gerommeld om het plaatje te doen kloppen. Nu nog de namen, zodat de koppen dit keer - ijdele hoop - op de goede plaats rollen.

Maurice Strong
(Maurice Strong - Brein)

Niet Al Gore maar Maurice Strong zou de grote bedenker van het klimaathoaxplan zijn. Morris was lang werkzaam bij de UN, totdat het een beetje té duidelijk werd dat hij dubbele belangen had. Strong week uit naar China. Hij zou zelfs een Chinees dubbelagent zijn. Waarom? Omdat er een lucreatieve handel is in vervuilingsbonnen. Zelfs al stoot je voldoende troep uit om de planeet mee te vergiftigen, als je maar genoeg bonnetjes koopt is er niets aan de hand. Ideaal voor een booming land als China.

Maurice Strong wordt onder andere van vervalsing op grote schaal verdacht. Een getuige bij Jesse beweert dat hij het met eigen ogen gezien heeft. De echte gegevens toonden eigenlijk aan dat de mens totaal niet van invloed is op het klimaat. Maurice Strong boog meerdere malen cijfertjes en mensen om zijn eigen agenda uit te rollen, waardoor het uiteindelijk weer neerkomt op een plan van de New World Order. Ventura kwam niet tot bij Maurice zelf, maar kreeg wel zijn rechterhand Benjamin Santer voor de camera. Die ontkende alles.

We noemden net de New World Order dus komen ook de Rothschild-familie en Alex Jones langs. Zijn verhaal kent u waarschijnlijk, dus om hem en de overige details te zien kunt u gewoon kijken naar de zes YouTube-deeltjes. Ondanks de duidelijke show-factor wordt duidelijk dat Ventura écht wil dat dit bekend wordt. Hij miept niet over copyrights. Applaus voor Jesse.

Grote les die we kunnen leren: angst is er in vele vormen en maten. Net zoals 9/11 diende om angst voor o.a. moslims en buitenlanders aan te wakkeren, is de klimaathoax ideaal om u bang te maken voor uw eigen omgeving. Met telkens afvragen of u wel zo goed bezig bent schiet u niet zoveel op. Aangezien stress de oorzaak van veel ziektes schijnt te zijn, moeten we opletten ons zorgen te maken op basis van theorieën die worden voorgeschoteld.
Naast iedereen onder de knoet houden is een ander doel van de bende van Maurice het creëren van een globale eenheidsbank. Alle macht aan de bankiers, zoals we eigenlijk van de Rothschilds en consorten gewoon zijn. En toch volgen we massaal, de ene al meer aan de zijkant van de kudde dan de ander...

Krantenkop

De conclusie van Ventura's Global Warming-avontuur: vergeet CO2! Als we de conspiristen mogen geloven is er slechts één vuiltje aan de lucht: de New World Order die steeds vaker en meer openlijk van zich laat horen.
Gerelateerd aan deze publicatie:
Draconian: Absoluut geen zorgen maken en accepteren wat komen gaat. Fuck de overheid met hun spelletjes. Gewoon leven zoals jezelf wilt en negeer het journaal. Helaas zijn de meeste mensen inderdaad kuddedieren en reageren impulsief op ieder nieuwsbericht vanuit de media en gedragen zich ernaar. Goede voorbeelden zijn terrorisme en griep.
.......
Op 18-12-2009 6:42:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
'Don't forget rule number 6'
Op 18-12-2009 7:38:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bassie22:
Draconian:

Absoluut geen zorgen maken en accepteren wat komen gaat. Fuck de overheid met hun spelletjes. Gewoon leven zoals jezelf wilt en negeer het journaal. Helaas zijn de meeste mensen inderdaad kuddedieren en reageren impulsief op ieder nieuwsbericht vanuit de media en gedragen zich ernaar. Goede voorbeelden zijn terrorisme en griep.


Helemaal mee eens!
Nieuw Bewust Zijn
Op 18-12-2009 8:41:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
adenis: Dat artikel waar vrijspreker naar verwijst is wel grappig. staat namelijk 1 reactie bij: "100 Reasons why smoking is good for you"

Op 18-12-2009 8:50:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Het is allemaal redelijk doorzichtig maar veel mensen horen de klok wel luiden maar weten niet waar de klepel hangt hoe cliche het ook mag klinken.

Het echte probleem is niet het klimaat maar het milieu zoals ik al eerder zei, maar daar valt alleen maar verlies op te maken, en het klimaat 'probleem' is indd maar een valse flag om bepaalde economische en sociale verandering te forceren, zoals obama al zei: change, maar niet positive change.
Op 18-12-2009 0:54:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
phx: Het is een heel slim economisch steekspel dat de suggestie wekt tussen een fete rechts en links.

En in het midden staan de gematigde regeringen (beinvloed door de grote banken en oliemaatschappijen) die belasting heffen.

Denk eens rustig na hoe tegenstrijdig alles is. Economie "moet" groeien van de wereld, en de bedrijven moeten CO2 terugdringen met 30%. Maar als de economie blijft groeien (dus meer bedrijven moeten komen om te produceren) reduceer je nog de CO2 niet hij blijft of gelijk or neemt uiteindelijk toe. (en dit is buiten het feit dat er geen verband is met CO2 uitstoot en opwarming).

CO2 en GCC is een dogma geworden en de overheden spelen dit slim uit. Ben je tegen de uitspraken (zoals vele IPCC wetenschappers) dan ben je een rechtse millieu terrorist. Ben je pro CO2 wordt je afgeschilderd (zoals nu in Kopenhagen) als een linkse millieu extremist.
Alleen het "middenpad" van de politiek is het correcte pad.
Op 18-12-2009 14:11:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
johannez: hmmmmm..

al heb ik ook giga twijfels bij het hele co2 verhaal, deze jesse ventura kan ik echt met geen mogelijkheid serieus nemen! "het told jesse to come.. alone.. (but dont forget to bring a cameraman, he can stand behind a tree.)".. yeah right. dat hele 'investigation team' bestaat uit acteurs, en slechte ook nog. alles is zooo overduidelijk van a tot z gescript.. ik hoor niks nieuws, inspiratieloos sensatie-tv prut programa, met ook maar een doel; winst. nix mis mee, behalve dat ze doen alsof t niet zo is. kul.
Op 18-12-2009 14:38:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans: waarom die problemen met jesse? ik ben blij dat hij dit soort onderwerpen naar boven brengt en in de mainstream trekt. Dat daar wat show bij hoort is prima want dat hoort bij mainstream. Mainstream is 1 grote show.
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 18-12-2009 15:39:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
phx: Ik heb hem net zitten kijken en i.d.d. het is wel geheel gescript.
Weinig met feiten onderbouwt (het woord van een Dr. die wij niet zien? kan ook vader Abaraham zijn geweest). Dat terwijl er een boel data beschikbaar is met feiten.

Echter is dit net als bij once commerciele troep allemaal sensatie om de domme mensen toch aan het kijken te krijgen en zo toch een boodschap door kunnen sluisen. Als de boodschap maar aankomt en mensen eens voor zichzelf gaan denken is het denk ik wel geoorloofd.

johannez:

hmmmmm..

al heb ik ook giga twijfels bij het hele co2 verhaal, deze jesse ventura kan ik echt met geen mogelijkheid serieus nemen! "het told jesse to come.. alone.. (but dont forget to bring a cameraman, he can stand behind a tree.)".. yeah right. dat hele 'investigation team' bestaat uit acteurs, en slechte ook nog. alles is zooo overduidelijk van a tot z gescript.. ik hoor niks nieuws, inspiratieloos sensatie-tv prut programa, met ook maar een doel; winst. nix mis mee, behalve dat ze doen alsof t niet zo is. kul.

Op 18-12-2009 16:49:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
who me: Jesse Ventura was als worstelaar overtuigender. En dat was ook scripted. Mensen die praten als Alex Jones, Jesse Ventura en zijn voice-over zijn niet serieus te nemen. Zullen we nu eens ophouden met het eeuwige "follow the money"?
Op 18-12-2009 20:28:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans:
who me:

Zullen we nu eens ophouden met het eeuwige "follow the money"?

Als het niet meer klopt wel.
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 18-12-2009 22:19:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Frank Bomans:

who me:

Zullen we nu eens ophouden met het eeuwige "follow the money"?

Als het niet meer klopt wel.

Het is inderdaad van alle eeuwen, het zit in de mens (jager-verzamelaar)
'Don't forget rule number 6'
Op 20-12-2009 7:41:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden