Ajaj, het Vlaamse medium dat zijn best doet om GW, en hoofdzakelijk ondergetekende, in diskrediet te brengen is weer té duchtig bezig met zijn donkere kunsten. We hebben het over het Vlaamse medium en topparagnost *kuch* Eric Naeyaert, wiens dure advocaat lang geleden het onderspit moest delven tegen GW. Aangezien we zó recht in onze schoenen stonden schakelden we geen advocaat in. Ik ging gewoon zelf naar België om de zaak aan meneer de hoogwaardige en begripvolle rechter uit te leggen. Sindsdien heeft Paragnot Naeyaert een gezicht om zijn vizier op te richten. Hij wordt een bijzonder vervelende luis in de pels, mag ik u wel zeggen...

Yeah right...

(Een staaltje van Erics kunnen)

Sinds de rechtszaak werd het medium small door zich te verlagen met digitale 'plagerijen'. Eric Naeyaert slingert op diverse marktplaats-achtige websites een oude foto van mij rond, vergezeld van wat tekst die duidelijk maakt dat ik o.a. een psychopaat ben. De foto plukte hij van mijn oude website seriewoordenaar.nl, een persoonlijke voorloper van GW. Allemaal goed en wel, men doet maar met die foto wat men wil, want ik koos ervoor om hem met de wereld achter internet te delen. We herinneren ons echter dat het contact met Naeyaerts advocaat begon toen die ons verzocht een foto van Eric te verwijderen. Or else. Wij voldeden toen aan dat verzoek; prima, het ging om de inhoud. Nu Eric zelf mijn foto zonder toestemming gaat rondstrooien is er toch wel een duidelijk teken van dubbele moraal. Een gouden tip: de gouden regel.

Nog zo'n voorbeeld dat medium en paragnot Eric Naeyaert zelf lijkt te geloven: Madbello zou de crimineel Jurgen Deleye zijn. Daarnaast ben ik ook nog eens schizofreen, want 'Jurgen deleye: shyzofrenie, een ziekte' zo kopt een website die Eric van wat dyslectische content heeft voorzien. In dat artikeltje lezen we ook dat, naast Madbello, ik ook nog Magnetique.nl, Dumpert.nl, Jeroen.com en anderen ben. Daarnaast komt terloops langs dat ik België zou hebben verlaten om de belastingen te ontduiken en dat ik naast een alcoholist ook nog eens een wietverslaafde ben. Als Eric ze ziet vliegen, dan is de hemel ook echt vol van de engeltjes, wat me doet concluderen dat ik absoluut het spul wil roken waar hij aan zit.

Eric op Geenstijl.nl
(Eric Naeyaert op Geenstijl.nl)

Terug naar de feiten. Ik 'ben' inderdaad Magnetique, dat is het IT-bedrijf dat ik al zo'n 8 of 9 jaar run. Waardoor GW kan draaien zelfs, want al mijn privecenten gaan ofwel naar de belastingen en andere rekeningen, ofwel naar GW ofwel naar mijn vriendin (in willekeurige volgorde). Vroeger runde ik Magnetique met mijn ex-vrouw, maar sinds mijn scheiding van een paar jaar geleden is het een eenmansbedrijf geworden. Geen geheim, alles helder. Referenties op navraag.

De engeltjes die medium Naeyaert in zijn fantasiewereld ziet zijn hoofdzakelijk bezig met hun hoofd te stoten. Met Dumpert (en Geenstijl.nl) heb ik totaal geen associatie - al hoor ik graag de jongens van Geenstijl grommen tegen Tovenaar Eric Naeyaert - en waarom Jeroen.com met mij gelinkt wordt is me ook onduidelijk. Wat ik wel weet is dat - lang voor de rechtzaak met GW - Eric Naeyaert op dubieuze wijze bij Jeroen.com geprobeerd heeft om zijn naam op internet te zuiveren. Dat staat gewoon op die site te lezen. Blijkbaar vindt hij het zuiveren van een naam inmiddels minder belangrijk dan het besmetten van een naam. Ondertussen gelooft hij (op naar paranoia ruikende wijze) dat iedereen die niet doet wat hij wil Jurgen Deleye is. Vraag het Eric en hij vertelt u dat Jurgen Deleye de man achter Hitler is geweest. Tsjernobyl? Jurgen Deleye. De vliegtuigen in het WTC? Yep, Jurgen Deleye. Het is een macabere eer om de persoonlijke boeman van iemand te zijn. Ik vraag me stiekem af of Eric tijdens het masturberen ook wel eens aan me denkt? Kan haast niet anders...

Eric op Dumpert
(Eric Naeyaert op Dumpert.nl)

Achter de schermen is topparagnot Eric enkele keren in de pen gekropen en mailde hij ons. We publiceerden er niets over, het waren letterlijk krankzinnige berichten en ze leken afkomstig van iemand met behoorlijke 'frustraties'. Eigenlijk hetgene waar hij mij van verwijt. We hadden ze u kunnen laten lezen, dikke lol ten koste van het steeds kaler en grijzer wordende medium, maar dan waren we net zo verkeerd bezig als het medium Naeyaert zelf. Ook al vinden we hem een *&&^#,$! dan nog moet je soms iemand tegen zichzelf in bescherming nemen. We willen geen personen in de zeik zetten puur omwille van het effect. Zelfs niet als we daarvoor alleen moeten laten zien wat iemand ons durft toe te sturen. We dachten dat negeren zou helpen. Blijkbaar niet. De lasterlijke tactieken die paragnot Eric Naeyaert nu hanteert zijn een wanhoopsdaad. Triest, en al zeker voor iemand de beweert spiritueel te zijn ontwikkeld.

Toch een anekdote uit de oude doos, om het arsenaal van strateeg Herr Naeyaert verder duidelijk te maken: in ons GW-netwerk hebben we onder andere enkele bekende Vlamingen zitten. Geen personen waar iets grenswetenschappelijks mee te doen valt, gewoon aardige mensen die we hebben leren kennen. Toevallig blijken twee van die personen een bericht na te hebben gelaten in het gastenboek van paragnot Eric. Daarin leek het alsof ze de dikste vrienden waren met Eric en hij dus een graaggeziene persoonlijkheid onder de celebreties was. Alsof ze klant van hem waren, misschien. In werkelijkheid hebben de personen in kwestie nog nooit van Eric Naeyaert gehoord. Ze waren ook niet bepaald gediend van dit misbruik van hun naam, al valt er weinig te doen hiertegen. Daarom hoeft hun identiteit ook aan niemand anders dan een rechter te worden verteld. Schouders ophalen en verder, maar tekenend is het wel. Hij wil ó zo graag belangrijk zijn. En dan als een verlicht spiritueel goeroe zijn kudde leiden. Als de wolf nog méér schaapskleren droeg, dan pleegde de herder zelfmoord wegens teveel scheerwerk.

Eric op Jeroen.com
(Eric Naeyaert op Jeroen.com)

Waarom dit op GW?

Niet om Eric in diskrediet te brengen, al is dat een natuurlijk gevolg van het bespreken van zijn daden. We willen niet lasteren, zelfs al hebben we voldoende feiten om een volledige website aan Eric Naeyaert en zijn capriolen te wijden. Als ik tijdens dit schrijven wat giftig ben, vergeef me. Ik houd me nog in. Er wordt rechtstreeks tegen mijn been aan gepist en daar ben ik niet zo dol op. Zijn internetcampagne tegen mij begint dermate grote vormen aan te nemen dat een extra publicatie op GW nodig blijkt. Als soort recht van antwoord, maar zeker als hernieuwde waarschuwing dat u moet opletten voor deze man. Waarschijnlijk was u de Vlaamse Paragnot allang vergeten, noem het de Lucky Days. Nu vragen we u hem te graveren in uw hersenen. Net zoals bij boeven zijn er sommige gezichten en namen die beter in uw geheugen blijven staan. Om verder gezever met google-spotter Naeyaert te besparen plaatsen we geen foto van de man. Hoeft niet, zijn eigen website puilt uit van zijn ego de afbeeldingen. *klik* *klik* en *klikkerdeklik*.


(Eric Naeyaert druk bezig...)

Kortom: ik begin er toch wel last van te krijgen. Naeyaert ook weer blij. Ik vocht ter goeder trouw voor GW bij de Belgische rechtbank en het begint me te kosten. Ik slaap er niet minder om, maar niemand ziet graag zijn naam besmeurd met bullshit. Wie mijn naam, Jurgen Deleye, in google intoetst komt bij een onguur plaatje uit. Naeyaert probeert ervoor te zorgen dat google pagina 1 alleen maar zwaar negatieve (en vooral bullshit) artikels over mij bevat. Hetgeen hij probeert te vermijden doet hij een ander aan, ook hierin...
Moest ik echt een schizofrene psychopaat zijn, zo zij het. Dan had u vast reeds één van ons beiden met een bebloede bijl in uw achtertuin zien rennen. Helaas voor Eric is 99,9% van zijn verhaal naast de waarheid. Aantoonbaar dan nog eens. Zijn zwarte wolk vol gif verzint hij ter plaatse samen, waarschijnlijk op basis van eigen projecties aangezien hij wel vaker anderen kwalijk neemt wat hij zelf doet. In het land van verzinsels kent een mens slechts zijn eigen hersenen. Helaas maakt google geen onderscheid tussen verzinsels en andere zoekresultaten.

Jurgen Deleye
(Jurgen Deleye?)

Ik twijfelde of ik een proces zou aanspannen voor laster en eerroof, temeer omdat ik een bedrijf te runnen heb en dit me klanten kost. Nieuwe klanten moeten, dankzij de heer Naeyaert, al over een 'voordeel van de twijfel' heen om vertrouwen in mij te hebben. Kwalijke zaak. Nadeel is dat een rechtszaak me weer veel moeite kost en ik heb andere dingen te doen. In Nederland, tot daar aan toe, maar bij een rechtszaak in België wordt de logistiek toch al een andere zaak. Zuiger Eric maakt me moe. Het is een energievampier, dat is wel zeker. Hij mag rondlasteren wat hij wil, ik heb er geen zin in. Het laat wél goed zien hoe hij in elkaar zit. Tegenwoordig (hoop ik) kunnen mensen snel door zoiets heen prikken. Of niet?

Mijn persoonlijke mening, voor wat het waard is: Eric Naeyaert is een erg gevaarlijk mannetje dat weinig uit de weg gaat om zijn doel te bereiken. Waarheid en feiten doen er bij hem niet toe en hij schrijft bewust schadelijke dingen en gooit er ondertussen ook nog eens psychotraumatische connotaties bovenop. Ik geef er geen hol om, maar anderen misschien wel. Mijn klanten misschien wel, of mensen die zoeken naar wie er o.a. achter GW zit.
Ik hoop dat door zijn eigen publicaties duidelijk wordt dat hij totaal niet het open, eerlijke en heilige medium is waarvoor hij zich uitgeeft. Eigenlijk dus een grote bevestiging van ons schrijfsel waar het allemaal mee begon: een waarschuwing over Naeyaert. U bent nu dus dubbel gewaarschuwd. Uw klokkenluider buigt zich nederig, tijdens het afvragen hoe de Vlaamse topparagnot 's ochtends in zijn eigen ogen kan kijken tijdens het scheren. On-ge-loof-lijk dit...

Nog een laatste noot aan Eric zelf: get a life without sucking someone else's. Dank u.

Horatio: I'm with you...humor is het beste wapen. You know we can do it!? Whehehehe....wie het laatst lacht, lacht het best?
Op 19-12-2009 14:35:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Een procedure aanhangig maken wegens smaad/laster/stalking kost toch niet zo gek veel tijd, nu je je zaak hier al min of meer kant en klaar hebt gepresenteerd? Een hoge boete aan je eis vastknopen vergoedt bovendien de verloren tijd.

Het zal veel voldoening geven om dat gedrocht in de rechtszaal het zwijgen op te laten leggen.
Op 19-12-2009 14:42:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Martijn: Was altijd graag op visite bij de seriewoordenaar, en lees uw artikelen altijd graag. Laat dat giftig stuk vreten maar lallen. Wij, de trouwe lezers, blijven u trouw!!

p.s. Hebben we die blauwe ogen van hem al 's bekeken? Is ook niet helemaal een invloeds-vrije blik!! Dat zie ik, met mijn wiet-oogjes, ook nog wel!
It's life Jim, but not as we know it.
Op 19-12-2009 14:44:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Martijn:

p.s. Hebben we die blauwe ogen van hem al 's bekeken? Is ook niet helemaal een invloeds-vrije blik!!

Hoezo ook?
United as one. Divided by zero.
Op 19-12-2009 14:48:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Whyme: Gewoon aanklagen en Eric een mooie onkostenvergoeding laten betalen.. En misschien ook maar meteen vragen of hij opgenomen en gediagnosticeerd kan worden voor een psychische afwijking
pluk de nacht, slapen kan altijd nog.
Op 19-12-2009 15:19:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NewDayNL: Mooi verhaal, maar ach.. Wie de moeite neemt jouw "artikels" op seriewoordenaar en GW door te nemen, leest een uitgebalanceerde, nieuwsgierige, gedetailleerde en veelal naar zelfspot neigende auteur. Een psychiater ben ik niet, maar dergelijk consequent opgevoerde karakteristieken lijken mij niet bij een geestesziek persoon horen.

Dit wetende en vanuit mijn positie kan ik het geheel wel afdoen als: 'maak je niet druk', maar dat is ook weer zo makkelijk. Aan de andere kant zijn z'n online acties en reacties met betrekking tot jou veelzeggend. Moest ik alleen daarop afgaan, dan komen beelden op als: rancuneus, naar, haatdragend, nijd etc.

In de "softe wereld" hoor je wel eens over "energiegevers" en "energiezuigers". Zijn gastenboek (http://www.ericnaeyaert.be/gastenboek.html ) staat vol met hail & praise. Kennelijk was/is hij voor die mensen een "gever", tussen jullie ligt dat duidelijk anders. Om dit spanningsverschil weg te nemen rest jou eigenlijk maar één oplossing: één laatste stand maken - wat je m.i. met het bovenstaande hebt gedaan - en uit zijn universum stappen. Of om met jouw laatste woorden te spreken:

"I get out of your life, so start sucking someone else's."

Succes hiermee. En voor wat het waard is: ook ik zit in jouw kamp. De feiten spreken voor zich.
RR
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op 19-12-2009 15:25:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans:
NewDayNL:

Zijn gastenboek (http://www.ericnaeyaert.be/gastenboek.html ) staat vol met hail & praise. Kennelijk was/is hij voor die mensen een "gever",

Dat gastenboek staat vol met bijdrages die Naeyaert zelf heeft ingeklopt. Probeer maar eens een negatieve reactie te plaatsen. No chance in hell dat die online komt.
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 19-12-2009 15:28:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nupeet: Kop op Tim
Unity in the Heart of Diversity
Op 19-12-2009 15:33:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer: Ja, voor kakkerlakken en ander ongedierte kun je gewoon naar de winkel een verdelgingsmiddeltje halen. Maar ongedierte op het internet...

Vrees dat de rechtszaal toch de enig mogelijke en enig juiste weg is.
(bericht gewijzigd op 19-12-2009 15:47:08)
God... Dat ben je zelluf!
Op 19-12-2009 15:37:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Martijn:
3.14po:

Martijn:

p.s. Hebben we die blauwe ogen van hem al 's bekeken? Is ook niet helemaal een invloeds-vrije blik!!

Hoezo ook?


De heer Deleye zal toch zeker wel onder grenswetenschappelijke invloed staan?
(bericht gewijzigd op 19-12-2009 15:39:26)
It's life Jim, but not as we know it.
Op 19-12-2009 15:37:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans:
Eric Naeyaert:

Klacht zal anders andermaal neergelegd worden bij de politie wegens broodroof, chantage, bedreiging, eerroof en laster en daar is de rechtbank niet mals in. Een gevangenisstraf is dus niet uitgesloten !
http://www.ericnaeyaert.be/recht_van_antwoord.html

Hoezo omdraaien?
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 19-12-2009 15:53:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mira: seriewoordenaar, geen proces aanspannen zou ik zeggen.
De man maakt zichzelf boos omdat hij weet dat hij je verbaal toch niet aan kan.
Dat zielige kale en grijze mannetje weet dat jij gewoon een goede site hebt en hij is vreselijk jaloers op je.
Als je er teveel aandacht aan besteedt dan verlaag je je tot deze valse-blauwe-ogen-griezel.
Hij is erg boos en als je hem negeert draait ie door en valt hij in zijn eigen kuil.
Opgeruimd staat netjes.
Op 19-12-2009 16:10:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Sommige mensen hebben een plaat voor hun kop zoals Eric Naaiaard. Enne kent het gezegde: Wat je zegt ben je zelf

Ik zou het er zeker niet bij laten zitten en het juridisch aanvechten en een flinke schadevergoeding opeisen, kan Eric makkelijk ophoesten omdat mijn kristallen bol aangeeft dat meneer nog geld zat heeft. Hij helpt wel je bedrijf naar de sodemieter, iets wat uit den boze is in deze dure tijden en een schadevergoeding lijkt mij wel op zijn plek.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-12-2009 16:14:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Claudia: Hoi schat,

Je exje hier, die kan getuigen dat jij allesbehalve een psychopaat bent, maar gewoon een hardwerkende vent. Misschien toch handig als je deze meneer in zijn lurven grijpt en naar de rechter sleept, want dit lijkt me een pittig geval van smaad (al ben ik natuurlijk geen advocaat). Gelukkig zijn jij en ik nog steeds goede vrienden, al zijn we dan gescheiden. Als ik moet getuigen dan laat je het maar weten. Ik heb na je vertrek trouwens geen lijken in de tuin gevonden hoor (het had zomaar gekund, als we deze nitwit moeten geloven).

Trouwens RR, het is inderdaad makkelijk om vanaf de zijlijn te zeggen maak je niet druk, en dat zou ook zeker opgaan als er geen bedrijf te runnen viel. Maar na bijna 10 jaar knoerthard werken voor een goeie naam lijkt het me dat Jur alle reden heeft om hier enorm van te balen. En dat is uiteraard helemaal de bedoeling van dit mismedium. Maar wat is wijsheid? Negeren of hard aanpakken? Ik zou beslist voor het laatste kiezen.

Groet en sterkte Jur,
Claudia
Op 19-12-2009 16:17:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Cultuurmeneer:

Ja, voor kakkerlakken en ander ongedierte kun je gewoon naar de winkel een verdelgingsmiddeltje halen. Maar ongedierte op het internet...

Vrees dat de rechtszaal toch de enig mogelijke en enig juiste weg is.


Ook voor de samenleving het beste, want als je dergelijke figuren hun gang laat gaan richten ze hun frustraties straks op een ander, mogelijk kwetsbaarder persoon. Voor dit soort stalkers bestaat in de klassieke homeopathie een geweldig medicijn: Acidum Nitricum, Salpeterzuur, HNO3. In het geval Eric Naeyaert lijkt Acidum Nitricum CM het meest voor de hand te liggen.
Op 19-12-2009 16:24:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans:
Claudia:
Ik heb na je vertrek trouwens geen lijken in de tuin gevonden hoor

Dan liggen ze niet in de tuin.
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 19-12-2009 16:31:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Steenslagen:

Cultuurmeneer:

Ja, voor kakkerlakken en ander ongedierte kun je gewoon naar de winkel een verdelgingsmiddeltje halen. Maar ongedierte op het internet...

Vrees dat de rechtszaal toch de enig mogelijke en enig juiste weg is.


Ook voor de samenleving het beste, want als je dergelijke figuren hun gang laat gaan richten ze hun frustraties straks op een ander, mogelijk kwetsbaarder persoon. Voor dit soort stalkers bestaat in de klassieke homeopathie een geweldig medicijn: Acidum Nitricum, Salpeterzuur, HNO3. In het geval Eric Naeyaert lijkt Acidum Nitricum CM het meest voor de hand te liggen.


Welke effecten heeft dat?
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-12-2009 16:36:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Frank Bomans:

Claudia:
Ik heb na je vertrek trouwens geen lijken in de tuin gevonden hoor

Dan liggen ze niet in de tuin.


Is er al in de kelder gekeken???
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-12-2009 16:37:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus: Netjes dat je je zo hebt kunnen inhouden al die tijd. En nog.
Persoonlijk heb ik er wel voor minder op de *** ********.
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 19-12-2009 16:40:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Chris de Boden:

Steenslagen:

Cultuurmeneer:

Ja, voor kakkerlakken en ander ongedierte kun je gewoon naar de winkel een verdelgingsmiddeltje halen. Maar ongedierte op het internet...

Vrees dat de rechtszaal toch de enig mogelijke en enig juiste weg is.


Ook voor de samenleving het beste, want als je dergelijke figuren hun gang laat gaan richten ze hun frustraties straks op een ander, mogelijk kwetsbaarder persoon. Voor dit soort stalkers bestaat in de klassieke homeopathie een geweldig medicijn: Acidum Nitricum, Salpeterzuur, HNO3. In het geval Eric Naeyaert lijkt Acidum Nitricum CM het meest voor de hand te liggen.


Welke effecten heeft dat?


Nitric Acid verlost de patiënt van haatdragendheid, wraakgevoelens, woedeaanvallen, hysterie en depressiviteit. Een CM, 100.000 keer gepotentieerd, werkt snel en diep.
Op 19-12-2009 17:01:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Steenslagen:

Chris de Boden:

Steenslagen:

Cultuurmeneer:

Ja, voor kakkerlakken en ander ongedierte kun je gewoon naar de winkel een verdelgingsmiddeltje halen. Maar ongedierte op het internet...

Vrees dat de rechtszaal toch de enig mogelijke en enig juiste weg is.


Ook voor de samenleving het beste, want als je dergelijke figuren hun gang laat gaan richten ze hun frustraties straks op een ander, mogelijk kwetsbaarder persoon. Voor dit soort stalkers bestaat in de klassieke homeopathie een geweldig medicijn: Acidum Nitricum, Salpeterzuur, HNO3. In het geval Eric Naeyaert lijkt Acidum Nitricum CM het meest voor de hand te liggen.


Welke effecten heeft dat?


Nitric Acid verlost de patiënt van haatdragendheid, wraakgevoelens, woedeaanvallen, hysterie en depressiviteit. Een CM, 100.000 keer gepotentieerd, werkt snel en diep.


Klinkt iig al een stuk positiever als dat serosat en andere rommel van de farmoindustrie.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-12-2009 17:42:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.: is die gek nog steeds bezig? (nee jur, jij niet)

mooi in zijn eigen sop gaar laten koken, en tegelijk alvast een mooi dossier maken voor het geval hij net die ene stap te ver gaat die wel strafbaar genoeg is...

je hebt jou kant ruim onderbouwd en voldoende verdedigt, en als naaiert zo zeker is van zijn zaak en alle absurde beweringen dan moet hij dat maar even hard maken, wat m nooit gaat lukken...

wat naaiert nog niet ontdekt heeft is dat jur ook de hoofdcommisaris is van de nederlandse geheime dienst, de directeur van de telegraaf (en dus geenstijl) is, en ooit eens onder de naam W.A. van Buren de elfstedentocht uitgereden heeft.

valt me wel op btw, psychotisch en paragnost gaat blijkbaar nogal vaak samen... (zou ik dan toch ook... hmmm ik ga mijn bijl alvast slijpen )
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 19-12-2009 18:19:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Nayert is wel ergens in de DSM IV te classificeren.

Diagnose van een amateur: Hij is knettergek...Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 19-12-2009 18:30:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NewDayNL: [quote=Claudia]
Je exje hier, die kan getuigen dat jij allesbehalve een psychopaat bent, maar gewoon een hardwerkende vent.
[knip]
Trouwens RR... [zie verder hierboven-aldaar, anders geen ruimte - RR]
[/quote]

Ha Claudia.
Allereerst goeie en bijzonder dat je reageert op deze belangrijke blog voor/van je ex. Verder: "hardwerkend", óók tijd die jullie idd samen hebben meegemaakt.

Was dit voor hem al een belangrijke blog, deze reacties zijn dat ook. Als de stront echt de ventilator gaat raken met die waarzegger, dan zal de rechter van beide partijen de e-stukken in willen zien. Vandaar dat ik probeerde mijn woorden afgewogen, niet-bijtend, maar wel open partijkiezend heb getracht te formuleren.

Wie de internetstukken van beide partijen bekijkt, legt het psychopathisch gedrag bij de andere partij. Misschien was die startblog (tenminste, vooralsnog neem ik aan dat het hiermee allemaal begonnen is: http://www.grenswetenschap.nl/blogs/Het-Matige-Medium/ ) van je former vent wat ongelukkig. Maar goed, in the pursuit van het GeenStijl-succes, stuitte De Enchanter in het grenswetenschappelijke universum nou net op de verkeerde. Maar wel iemand die zich enorm laat kennen - zie de breeduit geposte beschuldigingen.

Je vraagt hard aanpakken of negeren? Ik heb zelf ook een zaakje (anno '93), en tamelijk zichtbaar online met mijn 'ding'. Ik weet natuurlijk niet in hoeverre de waarzegger De Enchanters business schaadt, maar gezien de onlinefeiten is dat vooral Naeyaerts eigen business. Waardevolle prospects en klanten moeten dat ook wel zien. In die zin kan je dit online dispuut zelfs gebruiken, in de e-marketing bijvoorbeeld. Of via deze blog. Maar nogmaals, ik ken je ex' zakenprocessen niet en mogelijke zwakke punten voor reputatieschade.

Andere GW'ers gaan voor hard aanpakken. Ook met argumenten die hout snijden. Alleen De Enchanter kent het antwoord op jouw vraag. Misschien nu niet, maar als ook deze blog uitsterft waarschijnlijk wel.

Grtjs, RR
(bericht gewijzigd op 19-12-2009 21:53:52)
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op 19-12-2009 18:40:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pizza!: Ik hoorde dat er bedrijven gespecialiseerd zijn in het 'schoonvegen' van ongewenste referenties op het internet als je op je eigen naam of die van je bedrijf zoekt.

Het lijkt me niet meer dan redelijk dat je die Naaiert de kosten daarvan laat ophoesten. Alles zelf op eigen kosten laten schoonpoetsen en dan ophouden. Mocht je naar de rechtszaal stappen zou ik dit zeker proberen te laten opleggen bij wijze van minimale vergoeding.

Uitspraak van deze jury:

Een welgemeend excuus en een compensatie in vorm van een geld bedrag waarvan google op z'n minst schoon geveegd kan worden.
Op 19-12-2009 19:37:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nabuco0: Deze mijnheer gewoon laten muilbanden door justitie !

Trouwens iedereen weet dat paragnosten alleen bij naam bestaan en dat ze dus in de wereld gewoon bedriegers zijn die leven op de misère en de goedgelovigheid van onwetenden .

Paragnost= mogelijks synoniem voor profiteur!
Het moest wettelijk verboden worden dat men met deze zwendel geld kan incasseren, ik zeg incasseren omdat het niet verdient betaald te worden. Als hobby en ammateursbezigheid kan ik er best sympathie voor opbrengen. Misschien als broodwinning op de kermis naast madame blanche
Op 19-12-2009 19:51:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pulmonaria: wat een sneu voorbeeld van de mensheid.
+1 voor GW, top dat je een net artikel kan schrijven over zo'n geval.

Op 19-12-2009 21:16:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lemetje: @nabuco0
'Trouwens iedereen weet dat paragnosten alleen bij naam bestaan en dat ze dus in de wereld gewoon bedriegers zijn die leven op de misère en de goedgelovigheid van onwetenden .'

Daar ga je toch wel even zwaar de mist in jochie! De mensen die een paragnost bezoeken weten vaak heel goed waar ze mee bezig zijn. Een goede paragnost verteld de 'onwetenden' wat ze kunnen verwachten. Aan hen de keus of ze door willen gaan of niet.
En wat de kosten betreft; energie voor energie! Jouw brood bakt de bakker ook niet gratis en als je het niet lekker vindt, jammer dan!

@Jurgen
Blijf altijd 'zuiver' bezig hoe zwaar het vuur ook aan de schenen wordt gelegt.
Die meneer Eric Naeyaert komt zichzelf vanzelf tegen. Als paragno.t moet hij weten dat wat je een ander doet, goed of slecht, drievoudig terugkomt. Hoe harder hij de ander probeert te treffen, hoe harder hij zijn tegenslag krijgt. Als je wijst, wijzen er drie vingers naar jezelf!
Heb geduld, laat je niet uit de tent lokken; jij staat in je recht, dus kan je niets gebeuren, toch?
Heel veel sterkte, letterlijk, in deze en alles komt goed!

Op 19-12-2009 21:24:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
NewDayNL:

Maar goed, in the pursuit van het GeenStijl-succes, stuitte De Enchanter in het grenswetenschappelijke universum nou net op de verkeerde.

Dat laatste klopt. Maar als ik succes naijver dan is het niet met Geenstijl als grote voorbeeld, tenzij je puur de cijfertjes bedoelt, dan zijn ze ieders voorbeeld. Met GW proberen we net integer en niet-polariserend met personen en situaties om te gaan, wat natuurlijk niet betekent dat iedereen positief in beeld komt en dat onze doelstellingen altijd goed lukken.

Het is wel fijn om de reacties te lezen. Zelfs van m'n (h)exje dan nog. Ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik slaap er nog wat over, maar tot op heden neig ik naar aanklagen. Al was het maar om deze stoute meneer een halt toe te roepen zodat hij niet meer slachtoffers kan maken.
United as one. Divided by zero.
Op 19-12-2009 23:29:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Radiation: Naaiert is als de pest. Je kan het bestrijden, maar als je het niet kan uitroeien komt het terug, terug, terug.

Ik zou er voor opteren om via juridische weg de man te kruisigen. En zeker voor zorgen dat hij na de digitale dood niet kan verrijzen.
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 20-12-2009 8:24:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
christal: Klinkt mij als pure projectie van mijnheer naeyaert. Maar wat te doen tegen zo'n onplezierig heerschap.Netjes blijven spelen , niet met vuil gooien maar wel via de officiele instanties deze man aangeven.Er liggen naar mijn mening voldoende redenen tot een aanklacht.

Hiernaast vind ik het zeer treffend dat juist een "spiritueel werker" zich op deze wijze laat kennen. Om die reden alleen is deze man voor mij zeer onbetrouwbaar.

Jurgen, laat het je vooral niet raken. Keep up the good work.

x christal
Op 20-12-2009 10:12:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic: Volgens mij heb je nog geen eens een advocaat nodig. Je hoeft alleen alle bewijzen bij elkaar zoeken en je wint geheid. Alleen het kost wel wat tijd, maar dit kan je niet laten doorgaan. Veel succes Jurgen.Kop op en je rug recht houden.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 20-12-2009 10:44:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: ik mag het eigenlijk niet zeggen en daarom zeg ik vantevoren dat dit MIJN mening is en niet die van GW:

Die man (eric) moeten ze een paar goeie klappen voor zn lelijke kop geven.
(bericht gewijzigd op 20-12-2009 11:42:03)
Op 20-12-2009 11:41:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Aanklagen wegens smaad en een heeeeel grote schadevergoeding eisen!
Gaat een hoop energie en tijd kosten maar is het zeker waard. Dit moet je niet over je kant laten gaan.
Sterkte!
Is it electrickery?
Op 20-12-2009 11:42:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
dennis.nl: Als mij dit zou gebeuren zou ik eerst gefrustreerd zijn. Dan een tegenaanval gaan typen, als ik daar mee klaar ben dan denk ik bij mezelf,waarom??? Vervolgens verwijder ik het weer en denk dan bij mezelf hey dit is wel goeie reclame om meer mensen naar mijn site te kijken.

Ik ving afgelopen zomer een nieuw Nederlandsrecord Barbeel. Ik plaatste deze vis op een forum maar zonder meetfoto's want ik wist niet eens dat dit een nieuw record was, daar kwam ik na het plaatsen dus achter. Er kwam een discussie op gang waar ik steeds dieper de grond in werd getrapt. Het frustreerde me want ik ben een een gewone visser, die op de teentjes getrapt had bij vissers die dolgraag aandacht willen hebben en belangrijk willen zijn. Eerst schreef ik een tegen antwoord en toen dacht ik bij mezelf ik weet toch zelf wel wat ik gezien heb. Ik liet het rusten en dacht ik zie het wel.
Het weekend daarna gingen we weer vissen zo'n 180 kilomter verder dan waar ik woon. Ik zit aan de waterkant en er komen vissers aan lopen. Hey jij bent toch Dennis die die grote vis had gevangen. Ja dat klopt zei ik. Wat gaaf zeg en mooi gedaan gefeliciteerd.
Ik wordt nu door heel nederland herkend door vissers, heb in Engelse tijdschriften gestaan. In het voorjaar krijg ik een betaalde visreis naar Frankrijk(moet er alleen een stuk over schrijven)
Mijn voer wordt nu gesponsord enz.....
Als ik al dat negatieve commentaar niet had gekregen, dan had ik dit nu allemaal niet gehad. Dus soms kan het ook goeie reclame zijn.
Op 20-12-2009 16:01:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : In aansluiting op Dennis.nl: mooi dat je de positieve kant belicht, die zoek ik ook altijd op. Maar in dit geval... ik heb ooit een kort geding gevoerd en juist die rechtsgang heeft mij heel veel goeds opgeleverd.
Het is best een lastige afweging. Ik heb destijds naar mijn gevoel geluisterd, en dat zei: procederen!
Is it electrickery?
Op 20-12-2009 19:54:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer:


Sympathiek van hullie!

(bericht gewijzigd op 20-12-2009 21:15:47)
God... Dat ben je zelluf!
Op 20-12-2009 21:11:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frank Bomans:

Of Jurgen Deleye is ook Geenstijl.nl. Eric, the plot thickens hier nogal behoorlijk!
Zijde weer bezig, Madam Toerkes?
Op 20-12-2009 21:29:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cultuurmeneer:
Frank Bomans:


Of Jurgen Deleye is ook Geenstijl.nl. Eric, the plot thickens hier nogal behoorlijk!


LOL Maar... No way! Met alle respect verder maar de scherpte, schrijfstijl en satire van geenstijl.nl zijn ongeëvenaard imho. Uitgesloten dus.

(bericht gewijzigd op 20-12-2009 21:58:46)
God... Dat ben je zelluf!
Op 20-12-2009 21:50:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Cultuurmeneer:

LOL Maar... No way! Met alle respect verder maar de scherpte, schrijfstijl en satire van geenstijl.nl zijn ongeëvenaard imho. Uitgesloten dus.

Yep, mee eens.
United as one. Divided by zero.
Op 20-12-2009 22:07:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:

Geenstijl.nl:
Jurgen Deleye mag mijn minnares een nachtje lenen.
Maar Eric Naeyaert niet.
Ziezo.

Aha, ik ruik opportuniteiten.
United as one. Divided by zero.
Op 20-12-2009 23:17:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: Eric Naeyaert is een triest figuur die een boel leed in de wereld brengt, tot zover is wel duidelijk. Het enige wat die man juist weet te voorspellen is dat hij door zijn heldergraaierigheid goedgelovige mensen van hun geld af af kan helpen. triest.
Op 21-12-2009 8:05:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros: KOP OP JURGEN !!! JE FANCLUB STAAT GEHEEL ACHTER JE (ps: moreel, niet financieel ) en richtte volgend schrijven aan de heer Naaier.

Geachte,

Uw herhaaldelijke ongefundeerde aanvallen op grenswetenschap en hoofdman Jurgen Deleye beginnen ons NOGAL op de zenuwen te werken.

Uw motief voor deze aanvallen is natuurlijk de wil om uw kunstmatig gecultiveerde "imago" "in ere" te houden en alle geruchten over uw twijfelachtiger praktijken onder de digitale mat te vegen.

De manier waarop u reageert is echter beneden alle peil. In plaats van de aantijgingen aan uw adres met feiten te weerleggen, tracht u de commentatoren in een slecht daglicht te stellen zodat ook hun boodschap geridiculiseerd wordt. Hoogst verdacht.

Naast de gebrekkige grammaticale constructies en de schrijnende vocabulaire armoede (die er overduidelijk op wijzen dat u een erg laag IQ hebt (tenzij u doet alsof om compassie op te wekken)) is het vooral de inhoud van uw boodschappen die mij stoort.

Waar u vooral aangevallen wordt op de criminele en leugenachtige aard van uw professioneel charlatanisme (lees: foorleurderschap), gaat u in de tegenaanval met infantiele schoppen onder de gordel, doldwaze insinuaties over andermans geestelijke toestand en meelijwekkend gebrekkig geconstrueerde haatmails teneinde anderen in diskrediet te brengen met zelfbedachte smerigheden.

(als u al 1 gave hebt, dan is het wel duidelijk de gave om smerigheden en haatmotoren te verzinnen, proficiat, u kan misschien in het pentagon aan de slag).

Het is u misschien al opgevallen dat elke poging tot eerherstel van uwentwege, de situatie nog meer in uw nadeel doet kantelen. Denk hierbij maar eens aan de lijst met URL's waarvan u wou dat niemand ze zag. U stelde ze netjes samen en verzond ze naar iemand die u voor mr. Google zelf aanzag (proest). Deze persoon herkende u als een gevaarlijk sujet en vond het verstandig om uw "gefoefel in de struikskens" openbaar te maken.
niets is iets, niet?
Op 21-12-2009 13:36:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros: Het is u misschien al opgevallen dat elke poging tot eerherstel van uwentwege, de situatie nog meer in uw nadeel doet kantelen. Denk hierbij maar eens aan de lijst met URL's waarvan u wou dat niemand ze zag. U stelde ze netjes samen en verzond ze naar iemand die u voor mr. Google zelf aanzag (proest). Deze persoon herkende u als een gevaarlijk sujet en vond het verstandig om uw "gefoefel in de struikskens" openbaar te maken.

Geniaal gespeeld Eric,
de geslepenheid zelve.
Gladder dan een aal
Vossen verhuizen wanneer jij in de buurt bent.
Jachthonden kruipen jankend weg onder kasten als ze je roofdiergeur opvangen op de gouden herfstbries.

Als uw kennis van het paranormale recht evenredig is met uw kennis van het internet, dan verklaart dat gewoonweg ALLES.

Omdat ik medelijden voor u voel, raad ik u aan om onmiddelijk uw oplichterspraktijken te staken en uw excuses aan te bieden. Daarna geeft u al de spaarcentjes van beïnvloedbare zoekende mensen terug en vertrekt u te voet op bedevaart om eens goed na te denken over hoe je de mensen kan helpen ipv ze uit te zuigen.

Begrijp me niet verkeerd, ik geloof echt dat u zichzelf gelooft !!!
Maar speel dan netjes ALLEEN tovenaartje, en laat de andere kindjes met rust !!!
Als ik je nog één keer betrap terwijl je de grote-verdwijntruc-hopsasa uitvoert met hun middageten-geld, zwaait er wat.
Gesnopen?

Tot gauw

De Jurgen Deleye-fanclub
(5euro lidgeld per maand, drank zelf meebrengen, washandjeskaarting op vrijdag)


(bericht gewijzigd op 21-12-2009 14:03:28)
niets is iets, niet?
Op 21-12-2009 13:40:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: zo'n varken noem je toch niet "u' meer?

Op 21-12-2009 14:08:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:

humor

naaiert vs het internet, goh wie gaat dat winnen
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 22-12-2009 16:54:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Rene: Indien je bewijs hebt dat Naeyaert degene is die je zwartmaakt en leugens over je verteld. In deze op internet in schrift dus. Is er sprake van smaad/laster. Ik zou zeggen: return the favor en klaag hem aan wegens smaad/laster.

Bewustzijn groeit in etappes, durf de volgende stap te maken.
Op 22-12-2009 20:30:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paragnostwillem: Jurgen, ik zal je een ruggesteuntje geven dit heerschap kan enkel maar onware smerige dingen melden en niet stevig in hun schoenen staande paragnosten of wat er voor door moet gaan onder druk zetten mij pakt hij al jaren aan omdat dit miskleun niet bekwaam was om op mijn lijn te komen dus ben ik ook een van de namen waar jou naam ook toe behoor
dus broeder in slechtheid volgens dat small mens met veelvuldigpersoonlijkheidssyndroom kop op
paragnost willem

ps.veelvuldigpersoonlijkheidssyndroom dit vanwege de vele namen die hij gebruikt
Op 17-05-2010 19:29:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: willem, laat jezelf toch alsjeblieft opnemen.

Ik wens normaal gesproken niemand medicatie toe maar jou wel.
Op 17-05-2010 21:43:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Ik was het al vergeten. Ben totaal niet meer met Naeyaert en zijn zever bezig. Lamalullen. Dus steun heb ik verder niet nodig. Ik ga ervan uit dat Naeyaert vroeg of laat 'gewogen' wordt. En dan gun ik hem de uitkomst. Meer moet dat niet zijn.
(bericht gewijzigd op 17-5-2010 21:48:08)
United as one. Divided by zero.
Op 17-05-2010 21:47:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Elton Jeanne: ff ter info; eric de narigerd is nu de gelederen aan het vervoegen van een paragnostenlijn genaamd astrolive. Ik betuig mijn deelneming alvast aan de eigenaar van deze site alhoewel het niet erg slim is om iemand die zo bekend staat om zijn negatief gedrag op je lijn te zetten als hulpverlener, dit is volgens mijn zeer bescheiden mening toch wel smeken om problemen. De narigerd heeft trouwens zelf ook een eigen lijn(tje):parazijn genaamd, enkel is hij meestal de enige die online staat, bezet heb ik hem nog nooit zien staan dus laten we concluderen dat er maar weinigen zijn die hem niet kennen.
Op 17-05-2010 21:50:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Elton Jeanne:
eoi:

willem, laat jezelf toch alsjeblieft opnemen.

Ik wens normaal gesproken niemand medicatie toe maar jou wel.


Ik wens niemand electroshoks toe (normaal gesproken) maar jou wel zodat je ook eens normaal werkende hersenen kan krijgen.
Ik ken Willem zeer goed maar dat Naaierdje jammer genoeg ook met zijn manier van handelen. Ieder email die hij ontvangt vervormt en misbruikt hij ter zijne glorie, als de wereld echt om hem zou draaien zoals hij denkt had het binnenste van de aarde het buitenste al lang overspoelt om dat specifieke uitwas gebeuren zoals mijnheer Eric niet alles te laten verpesten in het leven vandaar ook dat het een niemendal is, een lulletje rozenwater dus.
Trouwens dat bovenstaande geqoute stukje lijkt wel verdomd veel op de manier van doen van de heer Naeyaert himself. Deze man gebruikt tientallen namen om anderen zwart te maken
Op 17-05-2010 22:03:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Ik neem de kant van naeyaert nieteens, maar mensen die zichzelf paragnost noemen zijn knettergek.

Overigens kent Jurgen Deleye mij wel wat bewijst dat ik die mongool naeyaert niet ben.
Op 17-05-2010 22:32:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
eoi:

Overigens kent Jurgen Deleye mij wel wat bewijst dat ik die mongool naeyaert niet ben.

Precies. Ik kan EOI best al lang. Sowieso zal Eric hier niet onder diverse nicknames posten want dan valt hij zeker door de mand. Ik hoop dat hij ver weg blijft van GW en mij. Gewoon simpelweg geen zin in. Het verbaasde me dat dit topic weer werd gekickt. In dit geval: let bygones be bygones.
(bericht gewijzigd op 17-5-2010 22:44:29)
United as one. Divided by zero.
Op 17-05-2010 22:44:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider: Echt heel goed artikel.
Die Eric Naeyaert hoort gewoon thuis is en gewatteerde kamer met bijpassend wit jasje met de mouwen in strikjes op zijn rug gebonden.
Echt zwaar de weg kwijt gewoon...

Eric , het zijn geen paranormale stemmen die jij hoort, het zijn paranoïde stemmentjes in je hoofd.
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op --0 6:42:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
josefa: Geselecteerde inschrijving
Naam: Magnetique
Vestigingsadres: Charlie Parkerstraat 28
Vestigingsplaats: 1311PH Almere
KvK-nummer: 39072762 0000
Soort Inschrijving: Hoofdvestiging
Status: Uitgeschreven uit het Handelsregister

Belastingfraudeur
Op --0 22:11:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
josefa:

Geselecteerde inschrijving
Naam: Magnetique
Vestigingsadres: Charlie Parkerstraat 28
Vestigingsplaats: 1311PH Almere
KvK-nummer: 39072762 0000
Soort Inschrijving: Hoofdvestiging
Status: Uitgeschreven uit het Handelsregister

Belastingfraudeur

Nee, gescheiden en daarna doorgegaan als eenmansbedrijf. Adres klopt al zo'n 5 jaar niet meer. Als je iets wilt weten mag je't ook gewoon vragen hoor, in plaats van meteen met beschuldigingen te komen.

Blijf je doorgaan met deze onzin? Ik neem blijkbaar erg veel tijd van je in beslag. Fijn om zo'n toegewijde fan te hebben, daar zou menig man jaloers op zijn. Je droomt vast nog van me?

Ik dacht trouwens dat je ons voor de rechter zou slepen? Hadden we niet al een papiertje van je advocaat o.i.d. in de bus moeten hebben? Nog steeds niets op gehoord. We zijn in afwachting. In tussentijd denk ik niet dat je nog veel zinnigs op GW te melden hebt...
United as one. Divided by zero.
Op --0 22:26:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
delete:
3.14po:

josefa:

Geselecteerde inschrijving
Naam: Magnetique
Vestigingsadres: Charlie Parkerstraat 28
Vestigingsplaats: 1311PH Almere
KvK-nummer: 39072762 0000
Soort Inschrijving: Hoofdvestiging
Status: Uitgeschreven uit het Handelsregister

Belastingfraudeur

Nee, gescheiden en daarna doorgegaan als eenmansbedrijf. Adres klopt al zo'n 5 jaar niet meer. Als je iets wilt weten mag je't ook gewoon vragen hoor, in plaats van meteen met beschuldigingen te komen.

Blijf je doorgaan met deze onzin? Ik neem blijkbaar erg veel tijd van je in beslag. Fijn om zo'n toegewijde fan te hebben, daar zou menig man jaloers op zijn. Je droomt vast nog van me?

Ik dacht trouwens dat je ons voor de rechter zou slepen? Hadden we niet al een papiertje van je advocaat o.i.d. in de bus moeten hebben? Nog steeds niets op gehoord. We zijn in afwachting. In tussentijd denk ik niet dat je nog veel zinnigs op GW te melden hebt...


Pas hetzelfde truukje toe zoals je bij Eric hebt gedaan. Dan ben je eindelijk verlost van dat soort figuren.
wie een kuil graaft voor een ander, wordt moe.
Op --0 16:14:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
CCRider:


Echt heel goed artikel.
Die Eric Naeyaert hoort gewoon thuis is en gewatteerde kamer met bijpassend wit jasje met de mouwen in strikjes op zijn rug gebonden.
Echt zwaar de weg kwijt gewoon...

Eric , het zijn geen paranormale stemmen die jij hoort, het zijn paranoïde stemmentjes in je hoofd.

En dat gekke wijf van een Blanco en paranoiawillem mogen hem gezelschap houden.
En dan een camera erop.
Dán ga ik wèl naar Big Brother kijken!

Drie staatsdwazen met achtervolgingswaanzin drie dagen lang in één kleine cel...
Die DVD's moet ik hebben!!!
Cannot kill the Battery!!!
Op --0 17:50:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
3.14po:

Je droomt vast nog van me?

En ik heb een kamer ingericht naar jou.
Met allemaal posters en relikwieën.
Ik noem het mijn 3.14po heiligdom.
Ik heb speciaal een pak van latex van jou laten maken en die doe ik dan aan en dan doe ik alsof ik jou ben.
Compleet met Vlaams accent.

Draaf ik door, daarin?
Cannot kill the Battery!!!
Op --0 17:53:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Marsepars:

3.14po:

Je droomt vast nog van me?

En ik heb een kamer ingericht naar jou.
Met allemaal posters en relikwieën.
Ik noem het mijn 3.14po heiligdom.
Ik heb speciaal een pak van latex van jou laten maken en die doe ik dan aan en dan doe ik alsof ik jou ben.
Compleet met Vlaams accent.

Draaf ik door, daarin?

Niet meer dan sommige anderen.
United as one. Divided by zero.
Op --0 18:53:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
3.14po:

Marsepars:

3.14po:

Je droomt vast nog van me?

En ik heb een kamer ingericht naar jou.
Met allemaal posters en relikwieën.
Ik noem het mijn 3.14po heiligdom.
Ik heb speciaal een pak van latex van jou laten maken en die doe ik dan aan en dan doe ik alsof ik jou ben.
Compleet met Vlaams accent.

Draaf ik door, daarin?

Niet meer dan sommige anderen.

hehe....
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op --0 19:02:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Marsepars:

3.14po:

Je droomt vast nog van me?

En ik heb een kamer ingericht naar jou.
Met allemaal posters en relikwieën.
Ik noem het mijn 3.14po heiligdom.
Ik heb speciaal een pak van latex van jou laten maken en die doe ik dan aan en dan doe ik alsof ik jou ben.
Compleet met Vlaams accent.

Draaf ik door, daarin?


Het is (dacht ik ooit eens opgepikt te hebben) West-Vlaams, dat accent van 3.14po. En ik denk niet dat een Nederlander in staat is dat na te doen hoor, het lukt zelfs een Vlaming van 10 kilometer verder niet. Dus je kan nooit genoeg doordraven, denk ik, in dit geval .
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op --0 19:05:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Luk:

Marsepars:

3.14po:

Je droomt vast nog van me?

En ik heb een kamer ingericht naar jou.
Met allemaal posters en relikwieën.
Ik noem het mijn 3.14po heiligdom.
Ik heb speciaal een pak van latex van jou laten maken en die doe ik dan aan en dan doe ik alsof ik jou ben.
Compleet met Vlaams accent.

Draaf ik door, daarin?


Het is (dacht ik ooit eens opgepikt te hebben) West-Vlaams, dat accent van 3.14po. En ik denk niet dat een Nederlander in staat is dat na te doen hoor, het lukt zelfs een Vlaming van 10 kilometer verder niet. Dus je kan nooit genoeg doordraven, denk ik, in dit geval .


Ik heb het bijna onder de knie.
Ik oefen tenminste twee uur per dag.
Het begint echt al op Vlaams te lijken.
Natuurlijk zal mijn stem nooit zo zoet klinken als die van mijn held, maar that won't stop me from trying!!!

Nu nog een blonde mevrouw en een kindje...
Cannot kill the Battery!!!
Op --0 19:12:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
FreeElectron:
- "There is no such thing as the occult, just an ignorant population." - Dr. Whodini, 2010
Op --0 19:16:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Marsepars:

Nu nog een blonde mevrouw en een kindje...


Kijkt u eens:@ ur service.
No shit, Sherlock
Op --0 19:25:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Luk:

Marsepars:

3.14po:

Je droomt vast nog van me?

En ik heb een kamer ingericht naar jou.
Met allemaal posters en relikwieën.
Ik noem het mijn 3.14po heiligdom.
Ik heb speciaal een pak van latex van jou laten maken en die doe ik dan aan en dan doe ik alsof ik jou ben.
Compleet met Vlaams accent.

Draaf ik door, daarin?


Het is (dacht ik ooit eens opgepikt te hebben) West-Vlaams, dat accent van 3.14po. En ik denk niet dat een Nederlander in staat is dat na te doen hoor, het lukt zelfs een Vlaming van 10 kilometer verder niet. Dus je kan nooit genoeg doordraven, denk ik, in dit geval .


Klopt, ja.
United as one. Divided by zero.
Op --0 19:30:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Pieter:

Marsepars:

Nu nog een blonde mevrouw en een kindje...


Kijkt u eens:@ ur service.

Ja, daar kan ik het niet op hoor!
Bedankt...
Voor niks!!!
Cannot kill the Battery!!!
Op --0 19:31:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
FreeElectron:Haha, In de Gloria. Werelds
Is it electrickery?
Op --0 22:26:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden