*ting tong* Nieuws van informerende aard. In 2010 willen we het weer nét ietsje leuker maken dan in 2009. Dat doen we onder andere met een nieuwe gastredacteur. Als u hem niet kent als medegrondlegger van Frontier Magazine, naast Herman Hegge, dan kent u hem misschien als hoofdonderzoeker van Lynn Picknett en Clive Prince: Philip Coppens. Dankzij Coppens' onderzoek naar de oude Egyptische culturen kreeg de bestseller The Stargate Conspiracy zijn gewaardeerde vorm. Dat niet alleen, hij is ook erg op de hoogte van het politieke wereldtoneel en van de schaduwgroeperingen die zich daarop begeven. Er is veel meer. Check zijn wiki maar. Of zijn vele boeken...

Philip Coppens
(Rechts: Philip Coppens. Links: GW-correspondente Antoine Gigal)

De laatste jaren besteedt hij veel tijd aan typische GW-onderwerpen zoals Rosslyn Chapel, The Da Vinci Code en het geheim van priester Berenger Saunière. Philip ijvert ervoor om alle informatie rondom het Franse mysterieuze dorpje Rennes le Chateau - en dus misschien ook de bloedlijn van Jezus en zijn vrouw Maria Magdalena - boven water te krijgen. Hij ontmoette zelfs zijn levenspartner Kathleen McGowan in Rennes le Chateau.

Hoewel Philip van origine - zoals alle groten - een Vlaming is, verdeelt hij zijn tijd tussen Schotland en Los Angeles. Hij schrijft uitsluitend in de Engelse taal, maar voor GW maakt hij daarop een exclusieve uitzondering. Daarom kunt u vanaf januari 2010 maandelijks meegenieten van zijn schrijfsels.
Philip kreeg van ons carte blanche. Als het maar relevant is voor het grenswetenschappelijke veld. Voor u dus. We hebben hem ook een open deur gegeven qua meer publicaties. Schrik dus niet moest hij plots zin hebben om op een bepaald moment meer dan één blog te brengen. Alles kan, hoewel er slechts één blog per maand is afgesproken.

Dit gezegd zijnde wensen wij u een fijne kerst en een nóg mooier jaar om naar uit te kijken. *ting tong*
Kanu: Welkom mr Coppens.

Ik kijk uit naar uw blogs.

Mvg,

Kanu
Licht is sneller dan geluid. Daarom zien mensen er intelligent uit, tot je hen hoort spreken.
Op 25-12-2009 17:40:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Deze Philip voelt zich ook niet te groot om achter de kassa te staan in de winkel van Herman Hegge in Amsterdam, of om kaartjes te controleren op het Frontier Symposium. Hij schrijft aardige artikelen voor Nexus Magazine, dus welkom op deze site!
Op 25-12-2009 19:53:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
rudiev: Ik ken de man, van naam, eigenlijk niet, maar ben ook zeer benieuws naar zijn blogs!

Welkom in ieder geval, mooie aanwinst zo te lezen.
je mag me beledigen, je mag me kwetsen, maar spreek wat je denkt, dan discussieren we verder...
Op 26-12-2009 0:52:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: Coppens is top!
Op 26-12-2009 13:29:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden