Op GW zag u het al vaker langskomen: geheime genootschappen zoals de Bilderberg Groep. Vandaag houdt ook Jesse Ventura er zich mee bezig. Hij gaat van de Bilderberg tot zelfs een hogere groep. Allen van plan om uw gezondheid te ondermijnen - aspartaam en een vaccinatie iemand? - en de bevolkingspopulatie terug te schroeven naar zo'n 500 miljoen mensen. We laten Jesse en zijn team aan het woord...


barosman: een geheime genootschap is niet meer geheim als mensen buiten die genootschap van de genootschap afweten.

Heil Obama Heil Beatrix Heil Balkenende!
(bericht gewijzigd op 4-1-2010 12:22:25)
Op 04-01-2010 0:21:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
barosman:

een geheime genootschap is niet meer geheim als mensen buiten die genootschap van de genootschap afweten.

Heil Obama Heil Beatrix Heil Balkenende!

Het bestaan van het genootschap kun je niet geheim houden, dat is normaal. De inhoud, hetgeen ze bespreken, is geheim. In deze tijden is het erg knap dat er geen lekken zijn. Ik ben benieuwd wat de prijs is van de geheimhouding.

Wat er ook over de Bilderbergers verteld wordt, het is nooit volledig in de goede context. Tenzij als deelnemers van de conferenties zelf hun mondje roeren, maar dat gebeurt niet vaak.
United as one. Divided by zero.
Op 04-01-2010 0:34:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Buddah67: Leuke uiteenzetting, jammer dat het zo "Amerikaans" sensatie-gericht overkomt net als veel zgn reality tv shows. Die reality tv shows zijn bijna allemaal nep dus komt het ook nep over.

Maar goed, iedere informatie over dit topic is meegenomen natuurlijk, en wellicht zet het mensen aan wat verder te denken over zaken die belangrijk zijn zoals je gezondheid en je vrijheid.

Op 04-01-2010 14:42:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
priori a: ja maar waarom komt dit dan wel op tv en internet als het zo geheim is ? en de groep van 7 klinkt interesant, was al bang dat beatrix de baas zou zijn.
Say what your soul is singing
Op 04-01-2010 16:29:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nupeet: Jesse is Cool ,
Unity in the Heart of Diversity
Op 04-01-2010 16:39:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky:
priori a:

ja maar waarom komt dit dan wel op tv en internet als het zo geheim is ? en de groep van 7 klinkt interesant, was al bang dat beatrix de baas zou zijn.

Ze kunnen ons half-openlijk uitlachen inmiddels.
Nee, dank u.
Op 04-01-2010 18:20:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Realist: Maar er is inmiddels al zoveel bekend over samenzweringen die onze wereld willen beheersen. Zo heb je documentaires van David Icke. Die geven ook de macht aan een elite groepje. Zo heb je Dan Brown met zijn verhalen over tempeliers die macht hebben. Ook in computergames komen deze verhalen al aan de orde. De Bildenbergconferenties zijn al heel lang bekend. Maar wat is daar nu zo vreemd aan. Het is niet abnormaal dat de machtigste mensen ter wereld samenkomen en wereldproblemen aan de kaart stellen. Dat er te veel mensen zijn is ook een groot probleem. Angstiger is dat de (westerse)mensheid altijd al geprobeerd heeft om een zo groot mogelijk gebied te beheersen. Vroeger lukt dat nog door oorlogen. Nu kan dat niet meer omdat de bevolkingsgroei is ontploft. Ook het succes van het internet is daarvoor een groot probleem, behalve als je het kan manipuleren. Maar is onze Bea daar nu een spil in? En waarom is de wereldmacht dan zo verplaatst door de eeuwen heen. Wilden de Romeinen hun macht overgeven aan de manupilatoren van de kerk, en waarom raakten zij het weer kwijt aan de kapitalistische wereld van Europa en zij op hun beurt aan de Amerikanen. Geven zij het stokje dan weer door aan de Chinezen. Ik denk dat het niet raar is om te denken dat er in dat geval ook wel weer een paar machtige chinezen aanschuiven. Een theorie over een selectief groepje die die wereld al in handen heeft klinkt me te sterk in de oren. Dat de machtigste mensen ter wereld samenkomen om problematiek te bespreken vind ik aannemelijker. Al denk ik niet dat de rijkste-->machtigste mensen echt weten wat de (juiste)toekomst moet zijn. Er kunnen beter wat wetenschappers over filosoferen, maar of die dan weer met praktische oplossingen komen wereldwijd toe te kunnen passen is dan ook weer de vraag. En waarom zouden machthebbers hun macht uit handen geven? We zijn nog steeds een primitief volk, en als we geleeft worden komt dat echt boven water. Te veel mensen met internet heeft meer macht.
“I would rather have a mind opened by wonder than one closed by belief”
Op 04-01-2010 20:46:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden