Wat krijg je als je het enthousiasme van Ufologen mixt met de techniek van Google Earth? Inderdaad een keurig overzicht van ufo waarnemingen ingetekend op de satellietbeelden van Google Earth. Op de website van ufomaps zie je in een handomdraai waar de laatste sightings waren.

Als je al Google Earth op je PC hebt staan dan kun je hier de .KMZ file downloaden waar de ufo waarnemingen vanaf 1890 op staan aangegeven. Interessante materie voor liefhebbers die graag op de hoogte willen blijven van wat er zoals door het luchtruim suist.

( ufo spotten vanuit je luie stoel )

Voor de secptici is er nu ook een leuke website van n2yo.com. Op deze website kun je in real time alle satellieten volgens die hoog in de hemel rond dwarrelen. Compleet met de noodzakelijke technische gegevens kun je met een simpele muisklik de satelliet van je voorkeur tracken. Door de ufowaarnemingen van ufomaps te vergelijken met de satelliet banen van n2yo vallen er vast veel waarnemingen te debunken.

( nooit meer vervelen, satellietbanen vergelijken met ufo-sightings )

Voor ons, het publiek, zijn beide websites een welkome aanvulling. Zo kunnen we ons nu in één oogopslag verbazen over de enorme hoeveelheid ufo waarnemingen en over de enorme hoeveelheid high-tech dat in de ruimte hangt. En daarmee ontstaat een nieuw raadsel.. hoe krijgen die ufo’s het toch voor elkaar om veilig door al die rondsuizende satellieten te navigeren?

Lanoe: In de share van deze maand stond een image van google van een van de welbekende 3hoekige ufo's

Ik ben niet zo thuis in longtitudes enz, maar voor wat het waard is hier de uhm maten? :

30 30'36.50S 115 22'52.00*E

krijg de image niet geplaatst:-(

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 5-3-2008 15:37:37)
Carpe diem homo universalis
Op 05-03-2008 15:36:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Gniffel, de aanhouder wint

http://www.ekudos.nl/artikel/68768/triangle_ufo_op_google_video

En snel ff gechecked hoe het nu zit met dat longitude gedoe, zeg dan gewoon noord zuid en oost west, dan begrijp ik het ook best;P

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 5-3-2008 19:14:50)
Carpe diem homo universalis
Op 05-03-2008 15:55:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden