Ons oog merkt op internet een nieuwe wetenschappelijk getinte spirituele film: The Indigo Evolution. Of is het een wetenschappelijke spiritueel getinte film, dat is niet altijd duidelijk? Namen als Ram Dass, Masaru Emoto en Neale Donald Walsch komen er in langs, de volledige lijst van medewerkers vind je op deze pagina.

Het betreft een docufilm over Indigokinderen die onverklaarbare talenten hebben. Akiane, een jong meisje, is een daarvan. Op internet staat een interview met haar, een must see! De jongedame maakt ook poezie en overstijgt met wat ze doet het gros van de volwassenen. 

Zo schijnen er tegenwoordig wel meer kinderen te zijn die opmerkelijke eigenschappen hebben. Men dicht het toe aan een tijd van hernieuwde of opgewaardeerde bewustwording, een mogelijkheid. De speciale jongeren worden nieuwetijdskinderen genoemd. Al is iedere boorling technisch gezien een nieuwetijdskind, alleen maar omdat het in de nieuwe tijd is geboren.  

The Indigo Evolution verhaalt ook over de Hopi's. Dat oude, nog steeds bestaande, volk heeft meerdere voorspellingen die in volgorde bewaarheid zouden worden. De achtste profetie gaat over Indigokinderen. Op deze pagina kun je een video bekijken waarin Hopi's zelf vertellen over deze wijze en talentvolle jongeren.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden