Zijn er satanische sekten in het Vaticaan actief? Wat is dat toch met gekleurde sneeuw? Waarom duiken er opeens fantoom-kangoeroes op in Japan? Is er nu wel of geen zeemonster gezien of gevonden nabij Newfoundland? Was de poema op de Veluwe toch geen hoax nu een official in Engeland meent dat er wel degelijk exotische en ongeïdentificeerde grote katten het land onveilig maken? Forteana van de bovenste plank weer, voor de liefhebber hieronder samengevat.

WAT KLOPT ER NIET ?
(Wat klopt er niet in bovenstaand plaatje?)

Onlangs viel er in de Russische regio Stavropol een veelzijdig gekleurd sneeuwdek in kleur variërend van lichtpaars tot bruin. En hoewel men nog niet weet wat de oorzaak van de paarse sneeuw is, wijten milieuorganisaties de verkleuring alvast aan luchtverontreiniging. En terwijl men in het westen van Rusland genoot van paarse sneeuw, viel in het oosten gele sneeuw. Men denkt de gele sneeuw te kunnen verklaren door Mongoolse winden die stof en zand meevoeren om zich later met de Russische sneeuw te vermengen; het schijnt in die regio wel vaker voor te komen. Misschien is dat zo en misschien ook wel niet. Na de rode regen die in 2001 in de Indische provincie Kerala viel, kijk ik toch altijd weer wat anders tegen dergelijke fenomenen aan.

De fantoom-kangoeroes zijn weer terug. In 1997 doken er in Zweden opeens kangoeroes op, maar buiten getuigenissen werden er geen harde bewijzen geleverd dat de dieren daadwerkelijk tussen de naaldbomen rondhuppelden. Ze kwamen, werden gespot en verdwenen weer zonder een spoor na te laten. Onlangs doken er fantoom-kangoeroes op in Japan. Vanaf december 2009 hebben inmiddels 30 getuigen een verklaring afgelegd dat ze de 1,5 meter hoge springdieren in de sneeuw hebben gezien. Ongeveer zeven jaar geleden werden er in dezelfde regio ook al een fantoom-kangoeroes gezien. Toen werden er op de door de media geplaatste verborgen camera's geen kangoeroes vastgelegd.

Een visser en zijn twee familieleden verklaarden onlangs dat er voor de kust van Newfoundland een 'zeemonster' in hun net zat. Het wezen, dat een nek van bijna 3 meter lang had, was, hoewel dood, in goede conditie. De opvarenden hebben helaas geen foto gemaakt of ander bewijs meegenomen. Nadat met later alsnog terugkwam om het creatuur op sleeptouw te nemen was het karkas verdwenen in de golven. Zou het wezen dat door de vissers werd gezien iets te maken hebben met het koploze lijf van een wezen dat wat later aanspoelde in Corner Brook, Newfoundland?


(Compositietekening van het vermeende monster)

Fantoom-kangoeroes en zeemonsters; waarom ook niet? Pinguins zijn ook al aan het muteren en een Britse official is van mening dat er wel degelijk 'grote katachtigen' op het eiland rondsluipen. Sinds 2005 zijn er meer dan 100 goed gedocumenteerde sightings geweest van ongeïdentificeerde wezens. Ook in andere landen, waaronder Nederland, worden zo nu en dan 'poema's', 'leeuwen' en andere grote katachtigen gezien. En soms, zoals in 2000 in Frankrijk, werd er hard bewijs  van poema's gevonden, in de vorm van haren. De dieren bleven zelf onvindbaar.

RODE DUIVELS (Als we Amorth mogen geloven zijn enkele van de bovenstaande kardinalen stiekem duivelsaanbidders)

Uit de opgetekende memoires van de katholieke exorcist Vader Gabriele Amorth blijkt dat er zelfs in het Vaticaan satanische sekten actief zijn waarvan de tentakels reiken tot op het niveau van het college van kardinalen. Amorth heeft zijn informatie van insiders en van demonen zelf die tijdens een duivelbezwering soms alles opbiechten. Gabriele Amorth is niet de eerste de beste, hij geldt als een van de belangrijkste exorcisten van het Vaticaan. Natuurlijk zijn er in het Vaticaan ook mensen die de mening van Amorth als onzin afdoen.... maar wie zegt ons dat die lieden niet tot de aanbidders van satan behoren?

Altijd al willen weten hoe films zoals Star Trek, The Matrix of Avatar eigenlijk hadden moeten aflopen? Klik hier om de alternatieve slotscene's te zien.

antitoerisme : ehm.......wat heeft het laatste deel met het eerste te maken????
Alles dat ik zeg wordt herhaald door een zwoel vrouwenkoortje
Op 19-03-2010 13:28:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: Niets, hoezo?
(bericht gewijzigd op 19-3-2010 14:00:20)
Op 19-03-2010 14:00:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
antitoerisme : ???
Alles dat ik zeg wordt herhaald door een zwoel vrouwenkoortje
Op 19-03-2010 18:13:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Ik heb een vermoeden dat ik iets gemist heb, want wat houdt Forteaans in?
Cannot kill the Battery!!!
Op 20-03-2010 7:08:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
Marsepars:

Ik heb een vermoeden dat ik iets gemist heb, want wat houdt Forteaans in?


Forteaans verwijst naar Charles Fort die zo'n 100 jaar geleden niets liever deed dan vreemde berichten verzamelen. http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Fort
Zijn boeken vormen een gigantisch naslagwerk van anomaliën.

(bericht gewijzigd op 20-3-2010 9:21:28)
Op 20-03-2010 9:21:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros: hoe bedoel je "sommige" kardinalen ?
door de eeuwen heen is de RoomsKatjeliekeKjerruk geëvolueerd naar de antichrist itself.
Dezen beleiden ALLEN een tegennatuurlijk (ongoddelijk) bestaan, maar de arme gebrainwashte stakkers beseffen hetzelf niet en zijn er zelf van overtuigd dat lijden, afzien, zich onthouden, zichzelf kastijden en de natuur verloochenen dienst aan god is.

Wel, mijn verpersoonlijking van goddelijkheid is geen strenge patriarch die bloed en lijden eist als belasting bovenop zijn alziende troon, maar een prachtige geslachtsloze androgyn die plezier en vreugde rondstrooit in de harten van mensen overal waar hij langs komst gedanst. Wiens voetafdrukken onmiddelijk nieuwe lotussen en graan laten ontkiemen en in dat spoor is wijsheid en voedsel voor iedereen. Leg je angst en woede af en dans mee naar het water.

PS: aan de Bijbelgekken en ander volk met het iq van een theemuts: dit is beeldspraak

http://nl.wikipedia.org/wiki/Beeldspraak
(bericht gewijzigd op 20-3-2010 12:15:51)
niets is iets, niet?
Op 20-03-2010 0:13:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Bert Vanslagmulders:

Marsepars:

Ik heb een vermoeden dat ik iets gemist heb, want wat houdt Forteaans in?


Forteaans verwijst naar Charles Fort die zo'n 100 jaar geleden niets liever deed dan vreemde berichten verzamelen. http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Fort
Zijn boeken vormen een gigantisch naslagwerk van anomaliën.


Dank u!
Ben ik weer een beetje bij.
Cannot kill the Battery!!!
Op 20-03-2010 0:50:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden