In Griekenland lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Zo'n 2500 jaar geleden beten de oppermachtige Perzen hun tanden al bijna stuk op het kleine groepje Spartanen dat van geen wijken wilde weten. Nu zijn het weer de weinig volgzame Grieken die hun eigen plan trekken tegen het oppermachtig gewaande Europa. En zeg nu niet dat het als een verrassing komt want collega Bert schreef hier al eens dat de Grieken zich weinig van Europa in het algemeen en hun eigen regering in het bijzonder aantrekken. Europa kraakt in zijn voegen er komen steeds meer zandkorreltjes in de radertjes. En ook dat mag geen verrassing heten. In de opmaat naar het bijzondere jaar 2012 zullen uitersten steeds heviger worden.

Lachebekkie
(Wat er ook gebeurt.. altijd blijven lachen)

Als ik u tien jaar geleden zou hebben verteld dat een simpele gil tijdens een dodenherdenking op de Dam niet alleen het klootjesvolk maar ook de zwaar gedecoreerde tinnen soldaatjes in blinde paniek alle kanten op zou doen vliegen had u waarschijnlijk gedacht dat ik zot was.

Als ik u tien jaar geleden verteld zou hebben dat de anders zo milde Zuid-Franse lente zich zou kenmerken met zware stormen en sneeuwval had men mij gek aangekeken.

Als ik u tien jaar geleden zou hebben gewaarschuwd voor een aswolk uit een IJslandse vulkaan die voor minstens 1.2 miljard euro schade zou veroorzaken zou u gedacht hebben dat ik een aluhoedje was.

En als ik u nu zou vertellen dat in Japan de beroemde Fuji staat te grommen en klaar is om, net als zijn Amerikaanse collega Yellowstone, te gaan knallen dan denken de meesten ook dat ik een onheilsprofeet ben. Maar geloof me. Ze gaan klappen - het is slechts een kwestie van tijd en als ze gaan vliegen we allemaal nog één keer.

Ik zal dan ook maar zwijgen over de aardbevingen die steeds vaker en steeds meer levens eisen.

alles draait op 1 ding uit 
(Mooier kunnen we het niet maken, niets blijft)

Maar ik ben niet helemaal gek. De vooraankondigingen waren al lang en breed bekend. Wie wat over de toekomst wil weten kan hier in het verleden kijken. Mythen, overleveringen, sjamanen en stoffige geschriften dragen allemaal dezelfde boodschap uit: de aanloop naar 2012 zal gekenmerkt worden door steeds grotere en elkaar steeds sneller opvolgende verschuivingen op ieder vlak. Vraag het maar aan 'Zwervende Wolf' die het jaren geleden al voor de oog van de camera vertelde.

'Jaha', hoor ik u in koor zeggen, 'maar die voorspellingen zijn toch zooo vaag'. Klopt. Meer dan een kewle kalender en wat vage mythen is er niet. Of eigenlijk was er niet. De onvolprezen auteur Geoff Stray kwam onlangs naar buiten met nog een brokje info. Volgens zijn zeggen is er nog een stukje ontcijferd van de Tortuguero stele en is het mysterie weer wat verder ontrafeld. In acht heldere en van illustraties voorziene internetpagina's neemt Stray u mee in de diepte en de breedte. Wie daarna nog twijfelt aan de rol die het jaar jaar 2012 voor iedereen gaat betekenen is of religieus blind, politiek misvormd of heeft gewoon geen oren om te horen of ogen om te zien.

Wat doe je hier nog, de klokt tikt door hoor!? Klik hier en oordeel zelf maar over het werk van Stray.

En dan heb ik nog een persoonlijke boodschap voor al die doemdenkertjes onder ons: 'Party on' en onthou: als we gaan dan vlieg ik samen met jou!

Draconian: Het is gewoon het lot wat we zonder angst tegemoet moeten zien. We hebben het zelf veroorzaakt door onze ziel aan de duivel te verkopen. Bezitten, egocentrisch en heersen. Nog steeds niets geleerd.

Tijd voor de volgende beproeving.
.......
Op 18-05-2010 8:55:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Maverick: Kudtmuziek, maar dat terzijde. Leg mij eens uit waarom ik zou staan te kijken van sneeuw of storm in de lente, of een vulkaan die financiele schade veroorzaakt. Dat de Euro(zone) kraakt in zijn voegen werd door sommige mensen al voor de invoering van de Euro voorspeld.

Begrijp mij niet verkeerd: ik ben zot op samenzweringstheorieen en complotten. Maar elke generatie heeft zijn doomsday. We willen allemaal Jezus zien terugkomen voordat we doodgaan. Na december 2012 gaan we daar dan ook lekker mee verder.

De toegenomen aardbevingen zijn niets dan spielerei met HAARP. Ga eens kijken op welke diepten de aardbevingen voorkomen en ge zult versteld staan van de overeenkomsten.
Op 18-05-2010 9:36:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Grounded: David Morrison: Surviving 2012 and Other Cosmic Disasters

http://fora.tv/2010/04/24/David_Morrison_Surviving_2012_and_Other_Cosmic_Disasters#fullprogram
God? Dat ben je zelluf!
Op 18-05-2010 10:25:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lifetime: Ik wordt hier zo moe van! Een vent met een prachtige naam zwervenden wolf kan regen maken… en hij is een groot egoïst! Meer dan de helft van de aarde verdroogt, en hij steekt geen poot uit! Zelfs niet in zijn eigen leef omgeving alles verdroogt en sterven daar onnodig, dieren en planten aan gebrek aan water. Wat een dappere kerel, en die zelfde kerel gaat mij vertellen over wat er staat te gebeuren.. ! Zakkenvuller van goed gelovige en stomers, die hun medemens dagelijks al niet helpen, maar wel achter z´n pipo aan rennen! (komt meer voor op deze aardbol, lijkt wel een virus) En deze goedgelovige of idioten helpen meneer Wolf met hun gratis diensten! Zij helpen zijn praatjes te verspreiden. Want daar voelen zich ook wat meer, net of ze er bij horen! Tegenwoordig tikken dat soort Wolfsfiguren uren op hun pc-tje thuis. En tikken teksten in of (veelal) over, met uiteraard hun naam er bij. Zelf niet te beroert om het hier en daar de zaak te verraaien. Ja, hij / zij heeft het zelf zien regen afgelopen maand…. ! Die regen heeft Wolf, echter zonder ooit zelf maar een druppel gezien te hebben! Maar hij doet het goed en gemakkelijke in ¨lucht¨zaken! En de opmerking voor het oog van de camera… wat wil je daar mee zeggen ?? Dat het dan klopt wat deze hondsdolle wolf verteld! Komt steeds meer voort, kwam op TV ja echt waar hoor, of staat op Internet…. We zijn ook net gek. Als hij een vent is, met zijn zogenaamde kennis en kunsten (vooral), gebruikt het dan om wat doen op deze aardbol en niet met praatjes.
Want lees goed, als hij nu al onzin verkoopt (verdient er lekker aan) heb je aan dat soort gasten ook geheel niks als er wat gebeurt, want daden zijn niet hun deel, Vertellen kunnen ze alleen en dan alleen nog over oncontroleerbare zaken. Hebben we daar niet een hele bibliotheek van ondertussen….!!
Live kost Time
Op 18-05-2010 0:34:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bassie22:
lifetime:

Ik wordt hier zo moe van! Een vent met een prachtige naam zwervenden wolf kan regen maken… en hij is een groot egoïst! Meer dan de helft van de aarde verdroogt, en hij steekt geen poot uit! Zelfs niet in zijn eigen leef omgeving alles verdroogt en sterven daar onnodig, dieren en planten aan gebrek aan water. Wat een dappere kerel, en die zelfde kerel gaat mij vertellen over wat er staat te gebeuren.. ! Zakkenvuller van goed gelovige en stomers, die hun medemens dagelijks al niet helpen, maar wel achter z´n pipo aan rennen! (komt meer voor op deze aardbol, lijkt wel een virus) En deze goedgelovige of idioten helpen meneer Wolf met hun gratis diensten! Zij helpen zijn praatjes te verspreiden. Want daar voelen zich ook wat meer, net of ze er bij horen! Tegenwoordig tikken dat soort Wolfsfiguren uren op hun pc-tje thuis. En tikken teksten in of (veelal) over, met uiteraard hun naam er bij. Zelf niet te beroert om het hier en daar de zaak te verraaien. Ja, hij / zij heeft het zelf zien regen afgelopen maand…. ! Die regen heeft Wolf, echter zonder ooit zelf maar een druppel gezien te hebben! Maar hij doet het goed en gemakkelijke in ¨lucht¨zaken! En de opmerking voor het oog van de camera… wat wil je daar mee zeggen ?? Dat het dan klopt wat deze hondsdolle wolf verteld! Komt steeds meer voort, kwam op TV ja echt waar hoor, of staat op Internet…. We zijn ook net gek. Als hij een vent is, met zijn zogenaamde kennis en kunsten (vooral), gebruikt het dan om wat doen op deze aardbol en niet met praatjes.
Want lees goed, als hij nu al onzin verkoopt (verdient er lekker aan) heb je aan dat soort gasten ook geheel niks als er wat gebeurt, want daden zijn niet hun deel, Vertellen kunnen ze alleen en dan alleen nog over oncontroleerbare zaken. Hebben we daar niet een hele bibliotheek van ondertussen….!!Volgens mij beschrijf je hier de westerse politiek... Vraag mij af of je daar ook wat van vind of is de politiek wel geloofwaardig...?
Nieuw Bewust Zijn
Op 18-05-2010 0:56:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lindaatje: Ik ben thuis ook aan het opruimen geblazen. Alle familiefotoboeken uit het stof en weg ermee. Geen ballast meer. Ik hou het hoog en droog met m'n plantjes en m'n dieren. Cést tout.
Living a simple life.
CAUTE - Behoedzaamheid
Op 18-05-2010 13:01:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Hermes: Wie helpt er mee? Ik denk dat we de ark van noah nu inmiddels wel mogen gaan herbouwen Ik hou namelijk wel van wild water raften.
fsdas
Op 18-05-2010 13:06:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CDiesel21: Ik laat alles rustig over me heen komen.

We zijn diep geworteld in het consumentisme maar er zal altijd een bed zijn om in te slapen. Overigens geloof ik niet zo specifiek in 21-12-2012 als doomsday. Het is een richtlijn, correct me if im wrong.

Het is nu eenmaal een zooitje, en ja de mens is vervloekt in zijn doen en laten. We zullen zien waar het schip strand.

Overigens vind ik fanatieke 2012 aanhangers eerder pessimisten dan optimisten.
(bericht gewijzigd op 18-5-2010 15:11:54)
Op 18-05-2010 15:11:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros: gigi?... lijkt wel een parodie op Ali G

je weet maar nooit, ikzelf bereid me voor door meer en meer te sporten, en licht en gezond te eten, zodat ik taaier wordt en minder nodig heb om optimaal te functioneren, twijfel er nog over om gevechtssport en schietlessen te nemen en misschien te verhuizen naar een afgelegen oord ten velde voor de poppen FINAAL aan het dansen gaan
Maya's of nie, tgaat overduidelijk zowiezo al die kant op.


(bericht gewijzigd op 18-5-2010 16:18:32)
niets is iets, niet?
Op 18-05-2010 16:07:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Benny Lava: Ik ben bezig met het bouwen van een raket. Ik ben sinds mijn twaalfde zo'n beetje op de hoogte van 2012 en heb sindsdien zoveel mogelijk vuurwerk verzameld waarvan het kruit als brandstof voor mijn raket zal dienen. Ik zal mezelf en mijn twee katten in een baan om de aarde schieten en daar in een geostationaire orbit tot aan 2017 blijven. Drinkwater zal ik krijgen door in een filter te plassen en voedsel daar geloof ik niet meer in sinds ik die guru uit India heb gezien. Ik ben al gestopt met eten wat weer in het startgewicht van de Lava-1 scheelt.
Ik kan nu al niet wachten op mijn glorieuze terugkeer in de dampkring en de eerbewijzen die de overlevenden van de catastrofe me zullen brengen. Als een god zal ik onthaald worden en heersen over de wereld. Sweet....
My loony bun is fine.
Op 18-05-2010 17:09:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
el_americano: Om goed te gaan, zal het eerst helemaal mis moeten gaan...
(bericht gewijzigd op 18-5-2010 18:06:15)
Op 18-05-2010 18:04:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CDiesel21: Hmm denk dat ik gewoon de holle aarde opzoek, gezellig tussen een aantal shape shiftende reptilians samen met David Icke. Terwijl Niburu langs komt en de Annunaki landen, ben ik ondertussen verdwenen in een UFO die ik heb gestolen van de NSA.

Tegelijkertijd gaat een kameraad van me aan de haal met de Illuminatie en verzekerd zichzelf in 1 van de bunkers die gebouwd zijn op de Noordpool. Na twee jaar zullen wij tezamen terugkeren en sluit ik me aan bij de Bohemian Club.

OMG ik ben niet te stoppen na 2012
(bericht gewijzigd op 18-5-2010 21:08:07)
Op 18-05-2010 18:06:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lifetime: Heb net Internacional Rescue opgeroepen! Mister Brains zal ff nadenken en dan komt er als nog een aflevering 33 van de Thunderbirds! Wordt het binnen 30 minuten (of minder) allemaal opgelost. Kunnen we ons bezighouden met andere onzin, wat dach je van..........!
Live kost Time
Op 18-05-2010 18:06:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
MindoverMatter: --spam--
Nvdr: nee dus.
Op 18-05-2010 21:41:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: Jullie weten dat het eigenlijk het jaar 2006 is NU ?

romeinse keizer heeft er een paar jaar bijopgeteld om extra belasting te innen ..

zijn deze 4 jaar meegenomen in de omrekening van maya naar de gregoriaanse calender ??
Op 18-05-2010 22:06:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: @T9.
Vergeet dan ook die 10 dagen niet die paus Gregorius heeft bijgesmokkeld om de juliaanse kalender gelijk te laten lopen met het hemelgewelf.
21 december valt dus eigenlijk al op 11 december.
No shit, Sherlock
Op 18-05-2010 22:16:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: misschien zelfs wat meer dan 4 jaar als je Jelle&Lieven moet geloven
Goed gevonden : de Donkere Middeleeuwen .belgische tv

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/yt]

deel 2
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/yt]

groet
TF9
(bericht gewijzigd op 18-5-2010 22:28:03)
Op 18-05-2010 22:25:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Tunnelforce9:

Jullie weten dat het eigenlijk het jaar 2006 is NU ?

romeinse keizer heeft er een paar jaar bijopgeteld om extra belasting te innen ..

zijn deze 4 jaar meegenomen in de omrekening van maya naar de gregoriaanse calender ??

Als ik het goed heb wel, maar dubbelchecken kan geen kwaad. Ook het jaar 0 werd correct aangepast (vandaar soms het verschil tussen 3113 en 3114 voor christus). Staat ergens in het boek van Jenkins maar dat zit niet paraat in mijn hoofd en ik kan het niet checken want ik heb het boek uitgeleend aan iemand en ik weet niet meer aan wie.
United as one. Divided by zero.
Op 18-05-2010 22:26:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Maar Pipo, de Maya's hadden volgens wikipedia een voorkeur voor 21 en 23 december. Hoe plaats je die 10 dagen van Gregorius als je ondanks die 10 dagen tóch op 21 december uitkomt?
No shit, Sherlock
Op 18-05-2010 22:32:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Pieter:

Maar Pipo, de Maya's hadden volgens wikipedia een voorkeur voor 21 en 23 december. Hoe plaats je die 10 dagen van Gregorius als je ondanks die 10 dagen tóch op 21 december uitkomt?

Uit m'n hoofd, maar waren alle bekende aanpassingen niet meegerekend/verwerkt en kwam men daarná tot 21-12-2012?
Is it electrickery?
Op 18-05-2010 22:40:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Pieter:

Maar Pipo, de Maya's hadden volgens wikipedia een voorkeur voor 21 en 23 december. Hoe plaats je die 10 dagen van Gregorius als je ondanks die 10 dagen tóch op 21 december uitkomt?

het bereken van de correlatie was na de aanpassing toch? Daarnaast is het de winterwende dus qua afstemmen in dagen wordt het makkelijk gemaakt.
Anyhow, je kan gelijk hebben hoor. Die details zitten wat ver weg. Ik dacht zelfs dat 23 dec de datum was die Peter Lemusier (oid) in zijn discutabele boek 'goden van de dageraad' had opgetekend. Op basis van het gangenstelsel in de piramide van cheops.
United as one. Divided by zero.
Op 18-05-2010 22:46:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broeikul: Begin vorige eeuw twee wereldoorlogen en een crisis, dus voorlopig valt het allemaal nogal mee. Als we nu al opgewonden raken van een beetje vulkaan as, had je in destijds met propellers ook niet zoveel last van... Wat mij betreft kan dat 2012 gezeur wel in de prullenbak.
(bericht gewijzigd op 18-5-2010 23:14:21)
Op 18-05-2010 23:02:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Lekker blogje, ben net genezen van een burn-out

Als ik 10 jaar geleden verteld zou hebben dat mijn mobieltje een 12 megapixel fotocamera, full-hd video camera, tv, videorecorder, compleet administratie kantoor, complete discotheek, supersnel internet, een fax, een 3d spelcomputer en telefonie op zit zou je gelijk het Delta ziekenhuis te Poortugaal gebeld hebben en voor de veiligheid een me-peleton, want ik denk dat ik echt als een krankzinnige bestempeld zou worden.

Als ik 10 jaar geleden zou zeggen dat ik over 10 jaar 70 kilo zou wegen zouden ze mij hard uitgelachen hebben denk ik
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 18-05-2010 23:29:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Als ik over 10 jaar zeg dat ik 10 jaar geleden bijna elke dag reacties postte op een website, lachen ze me vast uit
"Een website! Proest whoehahaha, dat is zooo 2010 opa!"
Is it electrickery?
Op 19-05-2010 0:32:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ik heb een heel erg raar voorgevoel dat er een behoorlijke schokkende gebeurtenis staat te wachten en ik denk nieteens aan een terroristische aanslag, de hele tijd al en dat gevoel wordt met de dag sterker.

Zet de dagen 8 en 9 juli maar in je agenda.
Ik ben erg bang dat 'rond' 8 juli de Euro gaat vallen(en wellicht de Dollar ook wel) en dat de episode erna zeer duidelijk wordt dat de vorming van de NWO bijna gereed is!!!

Ik zal jullie vertellen: Nu lachen ze mij uit en ik mag hopen dat de dagen na 9 juli dat ze me nog uitlachen en dat ik er falikant naast zit!!!

(bericht gewijzigd op 19-5-2010 19:39:23)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-05-2010 19:36:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: En nog iets:
Kan aan mij liggen, maar vooral de laatste dagen kom ik opmerkelijk veel 2012 onderwerpen tegen op diverse sites.

Er is echt iets raars aan de hand merk ik
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-05-2010 19:41:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Chris de Boden:

Ik heb een heel erg raar voorgevoel dat er een behoorlijke schokkende gebeurtenis staat te wachten en ik denk nieteens aan een terroristische aanslag, de hele tijd al en dat gevoel wordt met de dag sterker.

Zet de dagen 8 en 9 juli maar in je agenda.
Ik ben erg bang dat 'rond' 8 juli de Euro gaat vallen(en wellicht de Dollar ook wel) en dat de episode erna zeer duidelijk wordt dat de vorming van de NWO bijna gereed is!!!

Ik zal jullie vertellen: Nu lachen ze mij uit en ik mag hopen dat de dagen na 9 juli dat ze me nog uitlachen en dat ik er falikant naast zit!!!


Die dagen zijn pieken in de McKenna-Timewave. En dan wordt mijn dochtertje geboren.
United as one. Divided by zero.
Op 19-05-2010 20:04:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bassie22: Waar je je op focust, trek je aan...
Nieuw Bewust Zijn
Op 19-05-2010 20:28:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi:
3.14po:

Chris de Boden:

Ik heb een heel erg raar voorgevoel dat er een behoorlijke schokkende gebeurtenis staat te wachten en ik denk nieteens aan een terroristische aanslag, de hele tijd al en dat gevoel wordt met de dag sterker.

Zet de dagen 8 en 9 juli maar in je agenda.
Ik ben erg bang dat 'rond' 8 juli de Euro gaat vallen(en wellicht de Dollar ook wel) en dat de episode erna zeer duidelijk wordt dat de vorming van de NWO bijna gereed is!!!

Ik zal jullie vertellen: Nu lachen ze mij uit en ik mag hopen dat de dagen na 9 juli dat ze me nog uitlachen en dat ik er falikant naast zit!!!


Die dagen zijn pieken in de McKenna-Timewave. En dan wordt mijn dochtertje geboren.

Dat wordt dagen aftellen dus... Leuk!!!
Op 19-05-2010 21:29:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi:
Chris de Boden:

En nog iets:
Kan aan mij liggen, maar vooral de laatste dagen kom ik opmerkelijk veel 2012 onderwerpen tegen op diverse sites.

Er is echt iets raars aan de hand merk ik


Niet alleen op sites. In mijn omgeving wordt er steeds mer over gepraat.
Ik ben er zo'n beetje klaar mee, maar allerlei mensen die zich eerst een deuk lachten om 2012, willen nu allerlei links heben om zich er in te verdiepen.
Op 19-05-2010 21:32:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
3.14po:

Chris de Boden:

Ik heb een heel erg raar voorgevoel dat er een behoorlijke schokkende gebeurtenis staat te wachten en ik denk nieteens aan een terroristische aanslag, de hele tijd al en dat gevoel wordt met de dag sterker.

Zet de dagen 8 en 9 juli maar in je agenda.
Ik ben erg bang dat 'rond' 8 juli de Euro gaat vallen(en wellicht de Dollar ook wel) en dat de episode erna zeer duidelijk wordt dat de vorming van de NWO bijna gereed is!!!

Ik zal jullie vertellen: Nu lachen ze mij uit en ik mag hopen dat de dagen na 9 juli dat ze me nog uitlachen en dat ik er falikant naast zit!!!


Die dagen zijn pieken in de McKenna-Timewave. En dan wordt mijn dochtertje geboren.


Toevallig kennerlijk, ik heb dat programma niet(ik ga niet betalen voor iets wat ik toch niet lekker kan draaien, dos programma) en ken de pieken niet uit mijn hoofd.

Waarom ik denk dat de euro valt is mij meer een raadsel.
Het werk blijft maar binnen komen, vandaag weer lekker overgewerkt en ik heb het hartstikke naar mijn zin op mijn nieuwe en toch vertrouwde stekkie. Ik maak de laatste tijd een hoop grapjes, heb weer plezier in mijn hobbies enzo en volg het nieuws niet, ja het nieuws uit de Fabeltjeskrant waar ik dagelijks naar kijk

En toch heb ik erg sterk het gevoel dat de euro gaat vallen en heb ik zelf ook heel sterk het gevoel dat het rond 8 juli gebeurt.

Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-05-2010 21:39:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Chris de Boden:

3.14po:

Chris de Boden:

Ik heb een heel erg raar voorgevoel dat er een behoorlijke schokkende gebeurtenis staat te wachten en ik denk nieteens aan een terroristische aanslag, de hele tijd al en dat gevoel wordt met de dag sterker.

Zet de dagen 8 en 9 juli maar in je agenda.
Ik ben erg bang dat 'rond' 8 juli de Euro gaat vallen(en wellicht de Dollar ook wel) en dat de episode erna zeer duidelijk wordt dat de vorming van de NWO bijna gereed is!!!

Ik zal jullie vertellen: Nu lachen ze mij uit en ik mag hopen dat de dagen na 9 juli dat ze me nog uitlachen en dat ik er falikant naast zit!!!


Die dagen zijn pieken in de McKenna-Timewave. En dan wordt mijn dochtertje geboren.


Toevallig kennerlijk, ik heb dat programma niet(ik ga niet betalen voor iets wat ik toch niet lekker kan draaien, dos programma) en ken de pieken niet uit mijn hoofd.

Waarom ik denk dat de euro valt is mij meer een raadsel.
Het werk blijft maar binnen komen, vandaag weer lekker overgewerkt en ik heb het hartstikke naar mijn zin op mijn nieuwe en toch vertrouwde stekkie. Ik maak de laatste tijd een hoop grapjes, heb weer plezier in mijn hobbies enzo en volg het nieuws niet, ja het nieuws uit de Fabeltjeskrant waar ik dagelijks naar kijk

En toch heb ik erg sterk het gevoel dat de euro gaat vallen en heb ik zelf ook heel sterk het gevoel dat het rond 8 juli gebeurt.

United as one. Divided by zero.
Op 19-05-2010 21:51:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ik kwam over de euro wel een appart artikel tegen:
http://xandernieuws.punt.nl/?id=589697&r=1&tbl_archief=&
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 19-05-2010 23:41:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
3.14po:
En wat houdt deze tijdslijn precies in?
Cannot kill the Battery!!!
Op 20-05-2010 20:03:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
Emie :

Als ik over 10 jaar zeg dat ik 10 jaar geleden bijna elke dag reacties postte op een website, lachen ze me vast uit
"Een website! Proest whoehahaha, dat is zooo 2010 opa!"

hihi
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 20-05-2010 20:21:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
Marsepars:

En wat houdt deze tijdslijn precies in?


Tijdslijn naar het WK? ( grapje, ik las net op een ander topic dat je erover begon ) )
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik weet geeneens wanneer het WK precies begint. ( I too can be such a girl )

Terug naar de vraag: Ik zou zeggen ascentie
(bericht gewijzigd op 20-5-2010 20:27:47)
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 20-05-2010 20:27:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
CCRider:

Marsepars:

En wat houdt deze tijdslijn precies in?


Tijdslijn naar het WK? ( grapje, ik las net op een ander topic dat je erover begon ) )
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik weet geeneens wanneer het WK precies begint. ( I too can be such a girl )

Terug naar de vraag: Ik zou zeggen ascentie

Wil je alsjeblieft niet van die moeilijke woorden gebruiken.
Ik ben niet zo snugger, hoor...

En het WK is ergens in juni, vermoed ik.
Sterker nog:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldkampioenschap_voetbal_2010
Maar Mars bidt niet veur foeballuh.
Ben meer van de autosport.
Sorry.

Maar als je dus in juni bij het Europees Parlement een praatje mag houden, zijn er maar weinig mensen die dat dan gaan volgen.
Want op TV word je dan doodgegooid met voetbalgerelateerde programma's.
Brood en Spelen, hè.

Die Romeinen waren niet gek.
Cannot kill the Battery!!!
Op 20-05-2010 20:35:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
Marsepars:

Maar Mars bidt niet veur foeballuh.


Hehe..
( hopelijk wel voor bruine bonen..? )

ascentie = transformatie.
Overgang naar de 5de dimensie.
Dus: niet letterlijk "ergens anders heengaan"
Maar ( het begin ) van een bewustzijnsverruiming voor de wereld.

Bedoel je autoracen? Om te doen of naar te kijken?
ik zelf hou erg veel van autorijden en dan zo hard mogelijk natuurlijk, maar dat kun je eigenlijk nergens meer doen en ook niet meer maken natuurlijk. ( behalve op de racebaan, maar dat bedoel ik niet )
Vroegah kon je rustig 200+ rijden..
En ja ik weet dat dat onverantwoordelijk is en asociaal enzo, maar ik had wel lol
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 20-05-2010 20:57:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 20-05-2010 21:39:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
CCRider:

Marsepars:

Maar Mars bidt niet veur foeballuh.


Hehe..
( hopelijk wel voor bruine bonen..? )

ascentie = transformatie.
Overgang naar de 5de dimensie.
Dus: niet letterlijk "ergens anders heengaan"
Maar ( het begin ) van een bewustzijnsverruiming voor de wereld.

Bedoel je autoracen? Om te doen of naar te kijken?
ik zelf hou erg veel van autorijden en dan zo hard mogelijk natuurlijk, maar dat kun je eigenlijk nergens meer doen en ook niet meer maken natuurlijk. ( behalve op de racebaan, maar dat bedoel ik niet )
Vroegah kon je rustig 200+ rijden..
En ja ik weet dat dat onverantwoordelijk is en asociaal enzo, maar ik had wel lol


Dát is dus ascentie...
Duidelijk.

En niet zelf racen, maar kijken.
Schumi is inderdaad mijn all-time favoriet.
Ik hoop niet dat ik hiermee een hoop mensen tegen de schenen schop, maar dat is mijn mening.

Al vind ik Alonso een goede vervanger, hoor...
Cannot kill the Battery!!!
Op 21-05-2010 17:39:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Lekker off-toppik, weer...

Wat er na 21 12 2012 allemaal gaat gebeuren?
Lekker belangrijk!
Gewoon op je af laten komen en naar de situatie handelen.
Straks bereid je je op het verkeerde voor, ben je alsnog het bokkie...
Cannot kill the Battery!!!
Op 21-05-2010 17:41:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden