Samenzweringen bestaan niet. De Bilderberg groep is een onschuldig genootschap. De New World Order is een broodje aap. Regeringen hebben tegenwoordig alles perfect in de hand. Oorlogen worden om de goeie redenen gevochten. Bedrijven hebben regeringen niet in hun broekzak. Onze democratie wordt bepaald door de burgers. War on terror is broodnodig. De Amerikaanse presidenten Lincoln en Kennedy zijn gedood door gestoorde mannen. Banken zijn goed. De burger heeft geen macht.

U gelooft bovenstaande beweringen meteen? Fout bezig! Luister maar naar Robert David Steele. Deze ex-CIA-man en zoon van een oliebaron werkte lang als hoge pief bij de inlichtingendienst en klapt nu uit de school. De moeite waard om eens goed naar te luisteren. Het gaat over Amerika, maar het merendeel gaat ook voor Nederland en België op. Kern van het verhaal: u heeft de macht om voor echte verandering te zorgen, want van de politiek moet het echt niet verwacht worden.

Robert D. Steele
(Robert D. Steele)

nabuco0: Waarom en in opdracht van wie worden bvb Wereldkampioenschappen voetbal georganiseerd...eurosongfestivals...
Op 25-06-2010 11:32:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Is GW eigenlijk wel NWO-proof?
Cannot kill the Battery!!!
Op 25-06-2010 0:36:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Marsepars:

Is GW eigenlijk wel NWO-proof?


euh...
United as one. Divided by zero.
Op 06-07-2010 1:03:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: maar mensen willen geen verandering, want dat betekend verantwoordelijkheid, en mensen willen op de bank zitten en zichzelf volzuipen en m&m's vreten en daarna lekker naar de club om een vrouwenlichaam te gebruiken, dit lichaam doen ze dan de benen van uitelkaar en likken vervolgens de geschoren vagina en daarna even in de kont neuken, en thuis dan nog even het nieuws kijken en naar bed.
Op 06-07-2010 5:23:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden