Wat is de sleutel tot succes? Nee, geen kapitalen of invloedrijke vrienden en ook geen noeste arbeid. het antwoord is even simpel als veelzeggend; "creëer een behoefte en vervul die".

Natuurlijk doet het er absoluut niet toe of die behoefte reëel is of niet, immers de consument wordt zo dom als het achterend van een rund geacht. Wie een beetje de door irritante films onderbroken TV reclames volgt kan tegenwoordig een prachtig staaltje van "creëer-een-behoefte-en-vervul-die-strategie" zien. Ik heb het over een commercial van de producenten van Lactacyd. "Voor je haar gebruik je shampoo, je lichaam was je met een douchegel, maar waarmee verzorg je eigenlijk je vagina?" Dat is de boodschap die het vrouwvolk moet manipuleren om het idee te krijgen dringend behoefte te hebben aan een kutzeepje.

In deze consumenten maatschappij verzinnen producenten aan de lopende band onzinnige zaken. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, u bent slim genoeg om de juiste bewuste keuzes te maken toch? Maar baseert u die keuzes op? En daar zit em de kneep. Slimme marketingstrategieën proberen in te spelen op uw onzeker- en onwetendheid. U bent niet onzeker? Geen nood, ook daarin voorziet de marketingstrategie.

De campagne van Lactacyd is zo'n mooi voorbeeld. Al duizende jaren lang hebben gezonde vrouwen geen problemen met de vaginale hygiëne. En al duizende jaren lang is voor mannen de kwestie vaginale hygiëne alleen in zeer uitzonderlijke gevallen een punt van bezorgdheid. Moeder natuur zorgt goed voor ons en met name de vagina is een plek waar kwalijke bacteriën zich bij voorkeur niet ophouden. Maar als we de makers van Lactacyd mogen geloven wassen vrouwen zich maar voor 75%. En als u geen Lactacyd of vergelijkbaar product gebruikt bent u eigenlijk dus een viespeuk. U bent voor 25% ongewassen! He bah. Tenminste volgens de producent dan he.

 


( Voor het grove werk, ook de intiem douche heeft doorgaans weinig met hygiene te maken )

Vaginale hygiëne stond al eerder in de belangstelling. De producenten van maandverband kregen door dat als je een vrouw in plaats van één keer per maand aan het verband bracht iedere dag zo gek zou krijgen om hun onderbroekjes te watteren hun omzet x 30 zou vergroten.

Dus wat doe je als producent dan? Precies, je creëert een behoeft en vervult die. De truc was simpel.
Je wilt je toch fris en schoon voelen? Dat was de vraag aan de vrouwelijke consument. Het antwoord laat zich dan raden en gelukkig kon de producent dan aan die behoefte tegemoet komen met een ge-wel-dige uitvinding... het inlegkruisje dat je iedere dag kan dragen. En om er vooral voor te zorgen dat de dames die krengen niet abusievelijk voor maandverband aanzagen kreeg het product de sturende naam Alldays mee.

Enfin, Of je nou een string of een tent draagt er is voor ieder vrouw een Allways inlegkruis. Een zegening, want nu hoefde de vrouw zich geen zorgen meer te maken over haar vaginale hygiëne. Toch?
Fout. Op de website van Lactacyd staat duidelijk bij de Do's en Don't van 'intieme hygiëne' dat je vooral moet proberen om zo MIN mogelijk inlegkruisjes te gebruiken! Natuurlijk moet je, volgens de producenten en marketingboys, wél Lactacyd gebruiken om de boel lekker schoon te houden.

Op zich biedt die onzinnige bewering weer kansen voor de yoghurt fabrikanten. Ja u hoort het goed: de yoghurt fabrikanten. Want het is natuurlijk te verwachten dat goedjes zoals lactacyd en het gebruik daar van leiden tot schrale of geïrriteerde onderkanten. En de al eeuwenoude remedie daarvoor is een schepje ouderwetse yoghurt om de zuurtegraad weer in het gareel te brengen zodat u fris en schoon de dag doorkomt.

Yoghurt heeft trouwens nog twee grote voordelen boven middeltjes als Lactacyd. Het is goedkoop en als u een lepeltje voor de onderkant heeft gebruikt kunt u de rest gewoon in de bovenkant gieten. Gezond en lekker, wat wil een mens nou nog meer?

Chris de Boden: Enne, ook geen zeep gebruiken voor zowel de vagina, maar ook de penis(metname de eikel). Zeep is erg slecht voor de zuurtegraad van de geslachtsorganen. In principe is goed wassen met lauw water ruim voldoende.

Gebruik je voor de rest ook geen ongein uit de cosmetische industrie dan is zelfs yogurt overbodig en dat heeft een nog groter voordeel wat al die andere voordelen van tafel vegen: Dit is helemaal gratis

Verder een goed stuk.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 08-05-2008 22:53:57 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Een lepeltje Dubro tussen penis en pruim geeft nachten vol liefde en een bed vol schuim.

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 09-05-2008 0:01:50 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Die Google advertenties aan de zijkanten van deze onvolprezen website worden ook steeds grappiger:

Vaginale Geur?
Stap-Voor-Stap Laat Ik Je Zien Hoe Je In 3 Uren Kunt Stoppen Met Roken
www.StopNuMetRoken.com

Oftewel, van roken ga je niet alleen uit je bek stinken...?Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 09-05-2008 0:03:49 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Ja, wel eens nagedacht waarom de hele natuur het zonder al die zooi afkan, maar de mens blijkbaar allerlei zooi "nodig" heeft?
Ach, ons arme afweersysteem, hoe krijgen we het om zeep?
'Don't forget rule number 6'
Op 10-05-2008 5:31:58 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Geen chemie in of op (gaat er namelijk ook in) het lichaam.
'Don't forget rule number 6'
Op 15-05-2008 14:08:36 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
liesbeth134: heren heren, gewoon uitspoelen met lauw water is juist heerlijk, je ruikt daarna niet de helemaal dag naar seks, want wat er in komt, moet er ook weer uit ....een gebruikster van de intiem douche.
Op 10-03-2013 14:43:28 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: De vaginale sleutel tot succes!

It's all a figment of imagination!
Op 10-03-2013 15:18:30 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider: Ik erger me er ook altijd aan. Alsof vrouwen constant lekkende en stinkende gevallen zijn. Ik heb al die troep nog nooit gebruikt en ik heb dus ook nog nooit last van infecties of schimmels of weetikwat gehad.

Yogurt zou ik trouwens ook niet adviseren hoor. Die theorie is erg omstreden.
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 10-03-2013 15:54:46 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kat: Ik gebruik ook al die lapkes tussen mijn onderbroekjes ook niet.
Ik was me met een klein beetje feminingel, en spoel met de douche kraan.
En ik heb de friste vagina van Gent en omstreken. 24op24 - 7op7.

Er was eens een madam op tv, en die zei dat ze altijd een inlegkruisje gebruikte zodat ze haar onderbroek niet moest wassen en zo bleven ze als nieuw! ... ik dacht
Op 10-03-2013 16:21:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit:
psixty4:
De vaginale sleutel tot succes!


De vraag is of het dan lekker ruikt.
Het antwoord; Jawel.
6 jaar verder en je hoort er niets meer van.
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 04-01-2014 15:41:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden