Natuurlijk hopen wij dat onze berichtgeving over de olieramp in de golf van Mexico schromelijk overdreven is en dat het allemaal reuze mee blijkt te vallen. Helaas lijkt het erop dat dit niet het geval is. Het is heel moeilijk om aan goede informatie te komen aangezien BP er alles aan doet om journalisten uit het gebied te weren en ook geen onafhankelijke wetenschappers toelaat.

In het onderstaande filmpje spreekt kustbewoonster Kindra Arnesen op de Gulf Emergency Summit over giftige dampen, ponies and balloons en de media blackout.

A. Hemelwandelaar: De vraag is, waarom heeft BP haar overal toegelaten, en waarom mag ze zo vrijuit spreken over alles wat ze achter de schermen gezien heeft?
"When an inner situation is not made concious, it appears outside as fate" ~ C.G. Jung
Op 30-06-2010 15:17:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: gezien haar kleur is ze al flink in de olie.
'Don't forget rule number 6'
Op 30-06-2010 15:25:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Maverick: Wat zijn we toch geweldig als mens bezig .... om heel treurig van te worden ....

Daarnaast bizar en uitermate verbazingwekkend dat de MSM (maar ook de nieuwe media doen vrolijk mee) deze mega-ramp compleet negeren en\of censureren. Normaal gesproken zijn ze er als de kippen bij om verslag te doen van een ramp of andere grootschalige gebeurtenis.

Dat kan imho twee dingen betekenen ... er is niets aan het handje en het stelt niets voor of deze ramp gaat hele hele grote consequenties krijgen en paniek veroorzaken als de werkelijke omvang van deze ramp bekend zou worden gemaakt.

Ik denk het laatste .... misschien moet het ook maar eens vreselijk misgaan. Maar het zou mij niet verbazen als (ook) deze ramp georkestreerd is.
Op 08-07-2010 15:37:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9:
De Morgen.be:

Een reporter van de Huffington Post zag hoe medewerkers van BP op Pensacola Beach olieresten en zand aan het wegscheppen waren. Toen de zon opkwam lieten ze het strand achter en even later kwamen families met kinderen zwemmen in de oceaan.


schokkend..
Op 08-07-2010 16:01:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9:
derBild:

Wetenschappers waarschuwen voor verhoogde Arsenicum gehalte in de Golf van Mexico wat kan leiden tot nog een ecologische tijdbom.

http://www.bild.de/BILD/news/2010/07/08/oelpest-golf-von-mexiko/bald-eine-giftige-arsen-bombe.html
Op 08-07-2010 16:34:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gulf Coast: Hey allen,
Ik heb een fotoproject gedaan in de Golf van Mexico en heb deze dame persoonlijk ontmoet!
Ik heb meer dan 2 maanden rondgetrokken van Florida tot Louisiana en moet zeggen dat de situatie heel ernstig is! Ik ben zelf 2weken verbleven op Grand Isle op een kampeerterrein, enz.... Zelf heb ik na de eerste 2 weken serieuze hormonale stoornissen gehad, een van de symptomen van Benzene in te ademen. Nooit last gehad daarvoor....???
Ik heb een writersblog en website:

http://marjanverschraegen.wordpress.com/
www.marjanverschraegen.com

Deze mensen vechten voor hun leven en het leven van andere kustbewoners. Ik zou zeggen, trek in hoogst eigen persoon naar ginder en aanschouw en voel de harde realiteit van deze ramp.
Men kan absoluut geen oordeel vellen zonder het met eigen ogen te zien!!!
Op --0 10:22:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden