We leven in een vreemde wereld. Zoveel mag duidelijk zijn! Iedereen probeert op eigen wijze zichzelf een plaats te geven op deze aarde en in de kosmos. De een doet dit door zich uitsluitend te baseren op rationaliteit en wetenschap, de ander door helemaal los te gaan in new-age filosofieën. De grenswetenschapper beweegt zich tussen deze twee uitersten in.
Vandaag geven wij eenmalig het woord aan de GW-bezoeker Eenheid. Die mag laten zien wat zijn 14-jarige queeste naar inzicht tot nu toe heeft opgeleverd. Het is een persoonlijk verhaal en de inhoud van dit stuk komt geheel en al voor zijn rekening. Met name de al te makkelijke Secret adaptatie en het grenzeloze vertrouwen in de 'Galactische Federatie' zijn sentimenten die niet door de GW-redactie worden gedeeld.

http://psychedelicadventure.blogspot.com/2008/09/cosmic-oneness-psychedelic-trance.html

Mijn visie, ik heb dan ook niet de bedoeling anderen te overtuigen en zoek ook geen bevestiging. Ik heb de intentie eenheidsbewustzijn uit te dragen. Doe je mee?

Angst creëert angst, liefde creëert liefde. Alles is trilling of energie. Wij als mensheid hebben jarenlang in een sluimerende toestand geleefd. Ikzelf ben 14 jaar geleden behoorlijk wakker geworden en ben vanaf dat moment anders gaan leven. Voelen, zoeken wat er nou werkelijk aan de hand is. Alles wat ik koop zegt iets over mij, ging steeds meer nadenken over wat ik nou écht nodig heb. Ook alles wat ik denk en voel zegt iets over mij, het is mijn waarheid. Dit geld vice versa voor ons allemaal. Mensen die zeggen: "wat een onzin", die geloven dus dat iets, wat het ook is, onzin is, en dat mag. Het huidige eenheidsbewustzijn (of is het verdeeld bewustzijn?) is gebaseerd op angst wat de machthebbers (die kleine elite zoals de illuminati en de bilderberggroep) zeer goed uitkomt. Maar ook daar zijn we zelf deel van, want we hebben angst als boventoon ons leven laten bepalen.

Nu is deze groep bezig de wereldbevolking te decimeren via vaccinaties, voedsel, en nog meer. De reden is meer geld en macht, wereldmacht. Indien wij dit als mensheid zelf toelaten zijn we daar ook weer zelf medeschepper van. Ik als enige kan hier weinig aan doen. Daarom moet het roer om. Des te meer mensen zich laten leiden door hun eigen liefde, niet alleen naar je kinderen en familie, maar naar ieder levend wezen, ook planten en dieren bijvoorbeeld, des te groter zal de liefdeskracht worden. Neem als voorbeeld wat ze ook flikken: op een pakje shag staat: roken is slecht voor je (geestkracht). Ik doorzie dit en weet dat het niet mijn waarheid is, wanneer het mijn waarheid wordt is de kans groot dat het gebeurt. Wanneer je dat gelooft ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Dit is bewust gedaan om zo weer meer kankerpatiënten te krijgen, en veel zieken levert veel geld op. Veel voedsel stikt tegenwoordig van genetisch gemanipuleerde dingen. Alles is bedoeld om een deel van de mensen te laten uitsterven om zodoende daar geen geld meer aan te hoeven uitgeven. We zijn allemaal op weg, ik ook, maar des te bewuster je wordt des te beter het is voor jezelf in 1e instantie, en daaropvolgend voor de mensheid, want je gaat het leven anders benaderen, doorziet dingen sneller bijvoorbeeld. Laat je je (ver)leiden door meer macht of geld, of door liefde?

http://www.celestial-art.net/

Schuld bestaat niet, alleen verantwoording. We hebben Moeder Aarde behoorlijk uitgemergeld en ik denk dat ze nu antwoord gaat teruggeven in de manifestatie van: oké, jullie willen olie? Dan KRIJGEN jullie olie! De buitenaardsen zijn jarenlang verzwegen voor ons jammer genoeg. Ik heb zelf al meerdere malen geroepen, maar 1 roepende in de woestijn is niet genoeg.
In mezelf leef ik zo bewust mogelijk, doe alleen wat nodig is, niets meer en niets minder (alles waar te voor staat is niet juist, behalve tevreden en tequila). Hebben is prima, maar teveel hebben is onjuist. Voedseltekort bestaat niet in de wereld,
dit wordt bewust in stand gehouden om zo genetisch gemanipuleerd voedsel te kunnen verdedigen. Ik geef daarom al jaren niets meer aan collectes. Dat geeft een vals gevoel van schuld afkopen bij mij, doe ik niet aan mee. Mijn taak in dit leven is mensen helpen, ongeacht huidskleur of ras, en dat doe ik nu 14 jaar ongeveer. Ik heb dit vele malen getracht te vertellen aan mensen, maar het hielp tekort mijns inziens, blijkbaar was de wereld er nog niet aan toe. Nu werd mij gevraagd mijn visie te geven, dit komt op mij over als het moment dat het mag.
Ook de media doen hieraan mee, sommigen onwetend, sommigen bewust.

Ik kijk al jaren bijna geen tv meer, heb ook geen commerciële tv. Ik werk liever aan mezelf, en voor ontspanning doe ik andere dingen dan tv kijken. Er zijn momenteel zoveel mensen gestresseerd, ik adviseer eens bij jezelf na te gaan, voelt dit nog goed, of is het tijd voor iets anders? Sommigen kunnen niet meer naar een andere baan, dat begrijp ik ook. Maar durf eens nee te zeggen als je baas vraagt over te werken.

Er zullen mensen zijn die dit al doen, het gaan om degenen die dat niet durven (angst, bang om baan te verliezen, respect voor jezelf?). En dit alles zal zowel weerstand opleveren als eensgezindheid, en alles daar tussenin. Prima. Bijvoorbeeld, mensen die 2-maal per jaar op vakantie gaan, anders kunnen ze het niet meer aan. Je kunt ook denken, liever minder geld, 1 maal is voldoende, en minder stress ook nog. Iedereen mag het zelf weten. Ik ben er van overtuigd, mocht er een 3e wereldoorlog uitbreken, dat de kernwapens niet ingezet kunnen worden, die zijn door de galactische federatie al onklaar gemaakt.

Slot.


Bedenk jezelf dat de kracht van je geest bijzonder sterk is. We hebben allemaal behoorlijk wat gifstoffen in ons lichaam.
Door het veranderen van je geesteshouding kan je de meeste pijntjes en ziektes zelf oplossen wanneer je ook daarin verantwoordelijkheid voor jezelf durft te nemen, stapje voor stapje...Hou van jezelf en alles om je heen en doe het in je eigen leventje c.q. buurtje.

Dan komt er een eenheidsbewustzijn.

Max-Go: Dag iedereen,

Ik vond het een aangenaam stukje. Het is niet de eerste keer dat ik lees dat eigen bewustzijn veel problemen kan oplossen. Maar is dit wetenschappelijk bewezen? Ik heb ooit een artikel gelezen van een wetenschapper, (heb de bron niet meer) dat onderzoek had gevoerd naar invloed van collectieve meditatie. Hierbij werd er collectief gemediteerd bij een vervuilde meer, de meditatie had als doel het water zuiverder te maken. Na de meditatie werd een staaltje genomen en er bleek een verbetering van het water. Nou, dan stel ik mij de vraag, is het nu wel echt zo? Kunnen wij door middel van zelf bewustzijn een betere wereld maken en onze leefwereld aanzienlijk verbeteren? Dit lijkt mij toch alleemaal ver gezogd. Kan iemand mij verder helpen bij dit onderwerp?

Ps: aan de GW-redactie, ik ben nieuw en wil jullie feliciteren voor jullie geweldige site! Ik kom er elke dag en heb al een heleboel fantastische blogs gelezen. Proficiat, jullie verdienen veel herkenning!
Nvdr: Dat doet ons veel plezier!
Op 30-07-2010 11:44:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A. Hemelwandelaar:
Max-Go:
Kunnen wij door middel van zelf bewustzijn een betere wereld maken en onze leefwereld aanzienlijk verbeteren? Dit lijkt mij toch alleemaal ver gezogd. Kan iemand mij verder helpen bij dit onderwerp?


Google eens op Emoto. Een wetenschapper die uitlegt hoe je met gedachten waterverbindingen kan vormen tot harmonische of dissonante geometrische patronen. Of probeer het rijstexperiment eens uit, waarbij je 3 glaasjes vult met gekookte rijst en het vervolgens onder dezelfde condities wegzet. Bij het ene glaasje doe je niks, bij de tweede stuur je negatieve gedachten en bij de derde liefdevolle gedachten. Doe dit wel een eindje weg van de andere glaasjes een of meerdere keren per dag tot je een verschil ziet (de ene schimmelt sneller als de ander).

Ikzelf heb eens een test gedaan met plantjes waarbij ik 3 keer 4 plantjes in 3 bakjes had staan. De ene niks, de ander negatieve teksten erop en de ander positieve teksten erop. Je raadt het al, de positieve waren na 2 weken allemaal groter als de negatieve, en het bakje in het midden was verdeeld met aan de ene kant grotere plantjes en aan de andere kant kleinere. Mag jij raden aan welke kant welke plantjes stonden
"When an inner situation is not made concious, it appears outside as fate" ~ C.G. Jung
Op 30-07-2010 0:11:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Zeer herkenbaar dit stuk, precies die geluiden als op niburu en wanttoknow en soortgelijke sites. Ieder zijn waarheid, zoveel is duidelijk.
Wel strak dat GW het plaatst, ook al staan ze er niet achter. Ben benieuwd hoe dit stuk bij de GW-bezoekers 'resoneert' .
ech?
Op 30-07-2010 0:13:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
welja: ik kan me helemaal vinden in dit stukje. ik ben best een nuchter mens en laat me door niets echt bang maken. maar ook ik heb ontdekt dat media in het licht van bangmakerij werkt met het gevolg dat mensen zich als slaven gaan gedragen. nog harder werken, nog meer stress, nog meer onzekerheid en nog meer angst. slecht voor je zelf zorgen heeft meestal tot gevolg dat je ook slecht voor je omgeving zorgt. als je dit dus kunt verbeteren ben je al een heel eind en voel je je veel beter en dat geldt dan ook weer voor je omgeving. op vakantie moeten om bij te tanken is eigenlijk te gek voor woorden. je gaat op vakantie om je blik te verruimen en de wereld te zien. andere mensen ontmoeten enz. enz. maar tegenwoordig is het om bij te tanken. kan beter volgens mij.
helemaal geen raar stukje voor gw trouwens. het ligt tenslotte op de grens van weten en dromen.
(bericht gewijzigd op 30-7-2010 13:40:58)
Laatst zag ik iemand gelukkig staan te wezen.
Op 30-07-2010 0:13:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Dat de media 'tegenwoordig' in het licht van bangmakerij werkt? Als een onderling strak afgesproken geheel of onafhankelijke bangmakerij? Georkestreerde NWO-praktijken? Of gewoon een marktwerking van vraag en aanbod? Ik denk het laatste.

Ik ben het niet met je eens: 80% van onze nieuwsvoorziening bestaat uit negatief nieuws. En dat is al minimaal een eeuw het geval. Zeker niet iets van de laatste jaren. Omdat mensen dat veel interessanter vinden. Er is een site geweest met alleen maar goed en positief nieuws. Inmiddels opgedoekt.
(bericht gewijzigd op 30-7-2010 12:17:55)
ech?
Op 30-07-2010 0:17:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : @Narchya; leuk is dat allemaal hè, ik voel me dan net Tita Tovenaar
Grootschalig duur wetenschappelijk onderzoek? Niet nodig om dit zelf te zien gebeuren!
Ook leuk: laat je achterdeur eens open tijdens een reiki-sessie. Komen geheid een paar katten naar binnen!

Is it electrickery?
Op 30-07-2010 0:20:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO:
Max-Go:

Dag iedereen,

Ik vond het een aangenaam stukje. Het is niet de eerste keer dat ik lees dat eigen bewustzijn veel problemen kan oplossen. Maar is dit wetenschappelijk bewezen? Ik heb ooit een artikel gelezen van een wetenschapper, (heb de bron niet meer) dat onderzoek had gevoerd naar invloed van collectieve meditatie. Hierbij werd er collectief gemediteerd bij een vervuilde meer, de meditatie had als doel het water zuiverder te maken. Na de meditatie werd een staaltje genomen en er bleek een verbetering van het water. Nou, dan stel ik mij de vraag, is het nu wel echt zo? Kunnen wij door middel van zelf bewustzijn een betere wereld maken en onze leefwereld aanzienlijk verbeteren? Dit lijkt mij toch alleemaal ver gezogd. Kan iemand mij verder helpen bij dit onderwerp?


Het probleem met de hedendaagse wetenschap (dus niet de alternatieve) is dat ze vast zitten in bepaalde denk patronen.
Plus in de wetenschap is veel geld te verdienen door te doen alsof je een oplossing voor een probleem zoekt.
De moderne wetenschap is het creëren van problemen en dan een oplossing zoeken.

Je zult dus niet het antwoord vinden omtrent spirituele en grenswetenschappelijke zaken.
Ik zou je een aantal tips willen geven mocht je verder op onderzoek wilt gaan.

Dit zijn twee filmpjes over kwantum fysica.
Ze geven een alternatieve kijk op hoe de wereld in elkaar steekt.

Maar ga vooral zelf opzoek, nog een aanrader is het youtube kanaal van Burt Harding.
Hij is een Satsang leraar uit Canada.
Op 30-07-2010 0:56:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
welja:
Plakband:

Dat de media 'tegenwoordig' in het licht van bangmakerij werkt? Als een onderling strak afgesproken geheel of onafhankelijke bangmakerij? Georkestreerde NWO-praktijken? Of gewoon een marktwerking van vraag en aanbod? Ik denk het laatste.

Ik ben het niet met je eens: 80% van onze nieuwsvoorziening bestaat uit negatief nieuws. En dat is al minimaal een eeuw het geval. Zeker niet iets van de laatste jaren. Omdat mensen dat veel interessanter vinden. Er is een site geweest met alleen maar goed en positief nieuws. Inmiddels opgedoekt.

typisch wel, dat je precies dát er uit pikt, ben je het wel met mijn verhaal eens als ik het woordje tegenwoordig er uit haal dan.? nou bij deze dan.
Laatst zag ik iemand gelukkig staan te wezen.
Op 30-07-2010 13:40:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tigron: Prima stuk, en 'n pluim voor GW om dit mogelijk te maken.
Ik kan me hier nagenoeg helemaal in vinden.
We weten allemaal dat, zoals het nu zich ontwikkeld, niet goed zal gaan.
Dat het anders zou moeten/kunnen, daarover zijn vele het wel eens.
De vragen, hoe, wat, en waarom, lijken mij zinvol genoeg om daar over te lezen, te schrijven en te praten.
Het draagt naar mijn mening bij tot een positieve ontwikkeling van mensen, dit onderwerp vaker op GW te lezen.

Op 30-07-2010 13:42:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid:
tigron:

Prima stuk, en 'n pluim voor GW om dit mogelijk te maken.
Ik kan me hier nagenoeg helemaal in vinden.
We weten allemaal dat, zoals het nu zich ontwikkeld, niet goed zal gaan.
Dat het anders zou moeten/kunnen, daarover zijn vele het wel eens.
De vragen, hoe, wat, en waarom, lijken mij zinvol genoeg om daar over te lezen, te schrijven en te praten.
Het draagt naar mijn mening bij tot een positieve ontwikkeling van mensen, dit onderwerp vaker op GW te lezen.


Laat ik voorop stellen dat niets heilig voor me is, overal zit wel wat in, maar ik probeer een niburu kerngroep op te zetten, eens zien wat dat gaat opleveren. Maar weer: ik kan het niet alleen, als mensen het gevoel niet hebben mee te doen houdt het op, dan zal ik altijd een roepende in de woestijn blijven. Eenheid begint ook met mensen op 1 lijn te krijgen, en zo geweldloos als mogelijk is te handelen.
2 van mijn voorbeelden zijn: de dalai lama en mahatma gandhi.

Ik kan in ieder geval voor mezelf zeggen dat ik mijn best doe.
Op 30-07-2010 14:00:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : @Eenheid, wat moet ik me voorstellen bij een niburu kerngroep?
(Je weet dat ik niet zo'n hoge pet op heb van niburu.nl, of heeft die kerngroep daar niets mee te maken?)
Is it electrickery?
Op 30-07-2010 14:09:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Maan: Ik ben het hier ook mee eens behalve het punt van gezondheidsschade roken en genetische manipulatie.

Ik heb vernomen dat mensen die in uitstekende geestelijke+lichamelijke (is in principe één) gezondheid verkeren, en dus erg vitaal zijn, en er graag eens één opsteken, dat deze hier geen of minder gezondheidsproblemen mee krijgen dan mensen die minder vitaal zijn, omdat het lichaam deze schadelijke stoffen dan ook minder goed kan verwerken.

Deze etiketten kunnen goed zijn voor mensen die er nog niet aan zijn begonnen, maar voor een verslaafde die er eigenlijk niet van af wil/kan kunnen deze berichten een negatief effect hebben.

Mijn ervaring met genetische manipulatie is dat bepaalde soorten worden gekruist om zo bijvoorbeeld een stuk fruit sneller te laten groeien of slechts er sneller rijp uit te laten zien. Ik zie vaker weleens een stuk fruit dat van de buitenkant er voor mij rijp uitziet terwijl het van binnen een ongezond en uitgedroogd geheel is. Jammer. Volgens mij is bijna alles of veel van het fruit in de supermarkt genetisch gemanipuleerd.
The Lost History of Man: http://www.talc.site88.net
Op 30-07-2010 14:10:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: @Eenheid:
Maar er zijn op Niburu toch bezoekers genoeg die hier wel pap van lusten? Net zoals op wanttoknow.nl en goto2010, tessakoop.nl , unitynet, en weet ik wat. Als je daar een oproep doet dan moet zoiets volgens mij wel lukken toch? Heb je dit artikel al bij ze aangeboden? Tezamen met die oproep?
(bericht gewijzigd op 30-7-2010 14:23:16)
ech?
Op 30-07-2010 14:22:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid: @Emie: Ik heb me aangemeld voor een nieuw te starten kerngroep, wat dat inhoudt heb ik nog geen idee van, ik wil eerst weten wat de uitgangspunten zijn.

@Plakband: Ik heb al diverse mails gestuurd naar Niburu, krijg nog steeds geen antwoord. Ook mijn account is nog niet actief, we wachten rustig af...

En als laatste kwam ik dit tegen, doe ermee wat je wilt, ga er wel voor zitten want het is een lang verhaal:

http://vimeo.com/12535625
Op 30-07-2010 14:54:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bassie22: Alsof ik het zelf geschreven kon hebben!
Nieuw Bewust Zijn
Op 30-07-2010 14:57:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Eenheid:
Vreemd van Niburu maar waarschijnlijk hebben ze het gewoon te druk om mails te beantwoorden of zo.

(bericht gewijzigd op 30-7-2010 16:22:00)
ech?
Op 30-07-2010 15:06:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid: Dit is voor mij een bevestiging wat ik vermoed, volgens mij is het niet meer te stoppen en komt er nog veel meer:

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=23731
Op 30-07-2010 16:32:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Reikibiza: @ all
voor iedereen die hier meer over wil weten; bezoek http://funfactory.spruz.com.
Geen spam, wij zijn ervan overtuigd dat hoe meer mensen hiervan op de hoogte zijn, hoe sneller we in een betere wereld kunnen verkeren.
Op 30-07-2010 16:47:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Grounded: Dream on Otto. Dream on.
Steek nog een flinke joint op en zweef lekker voort.Edit. Onder het motto: laten we allemaal hetzelfde denken - dan denken we allemaal hetzelfde (en hebben we eenheidsbewustzijn).
(bericht gewijzigd op 30-7-2010 18:08:15)
God? Dat ben je zelluf!
Op 30-07-2010 17:36:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: @Eenheid,

Doe anders even lekker mee op http://www.niburu.nl/forum/viewtopic.php?f=11&t=27401

Je krijgt trouwens zelf een mailtje om je account te bevestigen en kun je gelijk beginnen. :-)
.......
Op 30-07-2010 17:42:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Samblo:
Grounded:

Dream on Otto. Dream on.
Steek nog een flinke joint op en zweef lekker voort.Edit. Onder het motto: laten we allemaal hetzelfde denken - dan denken we allemaal hetzelfde (en hebben we eenheidsbewustzijn).


De inleiding niet gelezen Grounded?

"Vandaag geven wij eenmalig het woord aan de GW-bezoeker Eenheid. Die mag laten zien wat zijn 14-jarige queeste naar inzicht tot nu toe heeft opgeleverd. Het is een persoonlijk verhaal en de inhoud van dit stuk komt geheel en al voor zijn rekening. Met name de al te makkelijke Secret adaptatie en het grenzeloze vertrouwen in de 'Galactische Federatie' zijn sentimenten die niet door de GW-redactie worden gedeeld"


(bericht gewijzigd op 30-7-2010 18:55:03)
Op 30-07-2010 18:33:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.: grappig, ooit ben ik eens bij niburu weggegaan om dit soort gel*l in de ruimte te ontwijken

in grote lijnen allemaal heel erg leuk, maar mijn mening is er tussen de vele waarheden inmiddels meer onzin dan zin te vinden...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 30-07-2010 18:42:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jawadde: Alles is één. Ja, dat zal wellicht zo zijn. Maar dat is alleen maar theorie. Dat in de praktijk voelen en beleven is nog iets anders vermoed ik. En de Galactische federatie? "We komen, we zijn onderweg, binnenkort zijn we er, ..." Zo kunnen we nog wel een tijdje bezig blijven, natuurlijk. Dat die jongens zich dan eens eindelijk komen voorstellen, zou ik zeggen.
Op 30-07-2010 19:03:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Grounded:

Dream on Otto. Dream on.

Otto heeft alleen de intro geschreven. De rest is van GW-bezoeker Eenheid, wat ook duidelijk staat aangegeven.
United as one. Divided by zero.
Op 30-07-2010 19:50:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: 3.14 : wat heeft u doen besluiten om dit te plaatsen? Met alle respect en uit pure nieuwsgierigheid. Was het om de reacties en animo van de bezoekers te testen? Of wah? Wilt u het wel vertellen? Ik wil niet te opdringerig zijn en respecteer zeker dat jullie ook mijn 'anti-nwo' stukken plaatsen en zo, hoewel jijzelf wel in de nwo gelooft. Maar niet in de GF en zo, getuige de inleiding van de redactie boven dit stuk. Dus hoe zit dat met de overweging?
(bericht gewijzigd op 30-7-2010 20:19:34)
ech?
Op 30-07-2010 20:18:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Maan:
Jawadde:

Alles is één. Ja, dat zal wellicht zo zijn. Maar dat is alleen maar theorie. Dat in de praktijk voelen en beleven is nog iets anders vermoed ik. En de Galactische federatie? "We komen, we zijn onderweg, binnenkort zijn we er, ..." Zo kunnen we nog wel een tijdje bezig blijven, natuurlijk. Dat die jongens zich dan eens eindelijk komen voorstellen, zou ik zeggen.


Ja die hoax van de Galactische Federatie gaat al tientallen jaren mee. Lees dit maar eens: http://ufowijzer.nl/tekstpagina/Ashtar%20Sheran.htm
The Lost History of Man: http://www.talc.site88.net
Op 30-07-2010 20:20:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Plakband:

3.14 : wat heeft u doen besluiten om dit te plaatsen?

Ik zit er voor niets tussen. Babyperikelen enzo. Ik ben even verminderd actief.
United as one. Divided by zero.
Op 30-07-2010 20:24:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ok, geen uitsluitsel. Gaat me ook niets aan. Was en ben echter wel nieuwsgierig. By the way; Alweeeer een schoon shirt aangetrokken vandaag? En 'laat die bevlekte broek maar zitten want ik heb er minder dan shirts en zo' . Sorry. Bwahahahaaaaa.
ech?
Op 30-07-2010 20:37:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Plakband:

Ok, geen uitsluitsel. Gaat me ook niets aan. Was en ben echter wel nieuwsgierig. By the way; Alweeeer een schoon shirt aangetrokken vandaag? En 'laat die bevlekte broek maar zitten want ik heb er minder dan shirts en zo' . Sorry. Bwahahahaaaaa.

Ik vind het niet erg om dit eens op GW te hebben. Al was het maar om te peilen wat de algemene gedachtes of meningen erover zijn. Mijn eerste reactie was: "14 en al verknipt op een wijze manier," maar meteen daarna besefte ik dat het te simpel is om zo te oordelen. Ik vind het wel triest om telkens opnieuw te horen of lezen zat niburu.nl mensen zo meetrekt in hun hoaxen, die galactische federatie die al 50 jaar ieder moment zal komen en telkens zichzelf uitstelt, bijvoorbeeld. Hoe dan ook zijn die GF-aliens, moesten ze bestaan, niet op hun woord te geloven. Maar goed, dat is persoonlijk. Wil je weten wat de motivatie is, dan moet je't aan Otto vragen.

Verder vind ik je een sadist.
United as one. Divided by zero.
Op 30-07-2010 20:42:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ho ho, jullie zijn aan de kotert begonnen, niet ik ;p.

Ik vraag aan Otto nu publiekelijk: Waarom? Ben je het met de inhoud van dit stuk eens?
(bericht gewijzigd op 30-7-2010 21:09:24)
ech?
Op 30-07-2010 21:08:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Grounded:
Otto Vervloed:

Grounded:

Dream on Otto. Dream on.
Steek nog een flinke joint op en zweef lekker voort.Edit. Onder het motto: laten we allemaal hetzelfde denken - dan denken we allemaal hetzelfde (en hebben we eenheidsbewustzijn).


De inleiding niet gelezen Grounded?

"Vandaag geven wij eenmalig het woord aan de GW-bezoeker Eenheid. Die mag laten zien wat zijn 14-jarige queeste naar inzicht tot nu toe heeft opgeleverd. Het is een persoonlijk verhaal en de inhoud van dit stuk komt geheel en al voor zijn rekening. Met name de al te makkelijke Secret adaptatie en het grenzeloze vertrouwen in de 'Galactische Federatie' zijn sentimenten die niet door de GW-redactie worden gedeeld"

3.14po:

Grounded:

Dream on Otto. Dream on.

Otto heeft alleen de intro geschreven. De rest is van GW-bezoeker Eenheid, wat ook duidelijk staat aangegeven.


Sorry Otto! Even niet opgelet. (Ik was ziek thuis gekomen van m'n werk; dat zal 't zijn geweest...)

In de nieuwe versie ziet 't er dus zo uit:

Dream on Eenheid. Dream on.
Steek nog een flinke joint op en zweef lekker voort.Onder het motto: laten we allemaal hetzelfde denken - dan denken we allemaal hetzelfde (en hebben we eenheidsbewustzijn)


(bericht gewijzigd op 30-7-2010 21:20:04)
God? Dat ben je zelluf!
Op 30-07-2010 21:18:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Otto Vervloed:
De reden waarom in Eenheid gevraagd heb dit gastblog te schrijven? Ik ergerde mij aan zijn herhaaldelijke oproepen in de reacties onder diverse blogs. In plaats van hem de mond te snoeren of eindeloze discussies aan te gaan leek het mij eerlijker hem eenmalig de kans te geven zijn oproep te doen onder de voorwaarde dat hij daarna alleen nog maar on-topic zou reageren.

Van een negatieve emotie iets positiefs maken, dat waardeer ik.
Benieuwd of Eenheid nu wel gewoon lekker blijft hangen en on topic gaat reageren!
Is it electrickery?
Op 30-07-2010 23:59:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Grounded: Af en toe een beetje een 'leep' blog vind ik ook niet verkeerd hoor. Ondanks dat sommigen - waaronder ik - het 'leep' vinden. Goed dat er ruimte is om dit soort visies ook eens te plaatsen.
(bericht gewijzigd op 31-7-2010 1:13:15)
God? Dat ben je zelluf!
Op 31-07-2010 1:06:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid: Zweven: zo komt het bij diegene over die dit schreef, het is zijn waarheid, en dat mag, prima. Ik ben zelf tot de conclusie gekomen dat de galactische federatie niet komt, we moeten het zelf doen, en dat is nu. Het kan maar zo zijn dat ik die mening weer bijstel wanneer er daadwerkelijk buitenaardsen op aarde landen. Dit is voor mij het nu, wat een ander daarmee doet moet ie zelf weten. Eén ding staat voor mij vast: in de nacht van 16 op 17 Juli 2010 zijn er buitenaardsen aan mijn bed geweest. Ik was bezig in slaap te vallen, en hoorde stemmen, een conversatie tussen 2 personen, ik noem het wezens aangezien ik de taal niet begreep. Op een gegeven moment voelde ik iets met een supersonische snelheid mijn hersenen inkomen. En dat is MIJN ervaring. Het voelt goed, en nog steeds. N.a.v. dit verhaal: ik blijf zoeken, vandaag is dit de waarheid, het kan morgen anders zijn, niets staat stil, ook al lijkt het zo. Ik tracht mijn gevoel zo zuiver mogelijk te krijgen. Wat Johan Oldekamp beweert klinkt heel aannemelijk, de tijd zal het leren, weer een les voor mij om in te voelen. Hoe zuiver is dit? Ik weet het niet op dit moment. Ik wil gewoon blijven leren. Velen gaan in mijn overtuiging sowieso naar een hogere staat van zijn. Ik hoop dat ik daar ook toe mag behoren.
Ik mag jullie wel vertellen, en je ziet maar wat je er mee doet: in 1 nacht heb ik 3 inwijdingen gehad: de 1e: ik weet wie ik ben, de 2e: mijn(of eigenlijk: dé, niets is van mij) kundalini begon heftig te stromen (op dat moment dacht ik tegelijkertijd dat ik doodging), en de 3e: een stem zei: ik wil je iets vertellen. Die stem heb ik jarenlang weggedrukt, vond ik nog altijd te eng. Nu ben ik er klaar voor om hiermee aan de gang te gaan.
Naar mijn opvatting is kundalini de sterkste energie die is, sexuele energie, en is alles doordrenkt hiervan, ook planten en dieren. Uit het niets ontstaat een boom, wat een kracht! Tegelijkertijd kan je deze energie gebruiken om jezelf te helen, en dat doe ik nu ongeveer 14 jaar
(bericht gewijzigd op 31-7-2010 3:20:52)
Op 31-07-2010 2:54:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid: En niemand hoeft het met me eens te zijn, het is mijn waarheid. Ik luister, informeer, deformeer, en transformeer, om het weer in balans te brengen met mezelf. Meer als dat kan ik niet doen.
Daarentegen heeft de Illuminati (ook wel www.arica.org) getracht ons van ons pad weg te houden, en dat is ze tot op zekere hoogte gelukt, maar daar zijn we medeverantwoordelijk voor, we hebben het zelf toegelaten, ik ook. Maar nu is voor mij het moment aangebroken dat ik het niet meer toelaat. Ze doen maar, ik vind het prima, wordt er geeneens meer boos om, ze kunnen niet anders. Ik vind de autonomie in mezelf. Daardoor bepaal ik mijn eigen leven, stapje voor stapje, ben bezig me niet meer te laten leiden. Ik leid mezelf. De enigste verlosser ben je zelf. Daarom de volgende opmerking, ik ben overtuigd van reïncarnatie, ben ooit Indiaan geweest, dat weet ik gewoon: ik heb gezegd, uch.
Op 31-07-2010 3:13:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid:
welja:

i ik ben best een nuchter mens en laat me door niets echt bang maken.


Mijn visie: wat staat hier: ik laat me door "niets" echt bang maken, oftewel het niets maakt je bang. En dat mag, prima.
Op 31-07-2010 4:42:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid:
Plakband:

Dat de media 'tegenwoordig' in het licht van bangmakerij werkt? Als een onderling strak afgesproken geheel of onafhankelijke bangmakerij? Georkestreerde NWO-praktijken? Of gewoon een marktwerking van vraag en aanbod? Ik denk het laatste.


Mijn visie: Wat staat hier: Of gewoon een marktwerking van vraag en aanbod? Ik denk het laatste.

Wat jij denkt bevestigt zich in de wereld. Het is dus jou waarheid. En dat mag, prima.

(bericht gewijzigd op 31-7-2010 4:47:02)
Op 31-07-2010 4:46:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid:
Maan:

Ik ben het hier ook mee eens behalve het punt van gezondheidsschade roken en genetische manipulatie.


Mijn visie: wat staat hier: behalve het punt van gezondheidsschade roken en genetische manipulatie. En dat mag, prima.

Maar wanneer wordt je het nou eens met jezelf? Eenheidsbewustzijn begint bij jezelf. Hopelijk begrijp je wat ik bedoel. Je moet het zoeken in jezelf, niet buiten jezelf. JIJ bent de verlosser van jezelf.
Op 31-07-2010 4:57:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid:
Emie :

Van een negatieve emotie iets positiefs maken, dat waardeer ik.
Benieuwd of Eenheid nu wel gewoon lekker blijft hangen en on topic gaat reageren!


Ik hang maar een end heen. Precies wat je zegt: van een negatieve emotie iets positiefs maken. Mijn visie: van informatie naar deformatie naar transformatie. Met andere woorden: Iets komt in mij, wat het ook is, dat is de informatie. Dan datgene eruit halen, een soort doorkauwen, dat is het proces om de afvalstoffen eruit te halen, de deformatie. Om uiteindelijk te eindigen in datgene wat voor mij goed voelt, dat is de transformatie. En dit was ik aan mezelf verplicht, nu kan ik lekker slapen.
(bericht gewijzigd op 31-7-2010 5:09:03)
Op 31-07-2010 5:06:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Eenheid:

Maan:

Ik ben het hier ook mee eens behalve het punt van gezondheidsschade roken en genetische manipulatie.


Mijn visie: wat staat hier: behalve het punt van gezondheidsschade roken en genetische manipulatie. En dat mag, prima.

Maar wanneer wordt je het nou eens met jezelf? Eenheidsbewustzijn begint bij jezelf. Hopelijk begrijp je wat ik bedoel. Je moet het zoeken in jezelf, niet buiten jezelf. JIJ bent de verlosser van jezelf.


Zo zie ik het ook.

Maar er zijn mensen die het niet alleen kunnen.
En die moet je af en toe helpen. (Edit: Als ze er om vragen).
Niet overtuigen van je gelijk, maar raad geven.
Want een mens mag raad naast zich neerleggen.
Is niet leuk voor de raadgever, maar zo hoort het wel.

Je kan iemand niet dwingen om 'het licht' te zien. Daar moet diegene zelf achter komen.
En dat heeft tijd nodig.
Ik ben ook op zoek naar dingen en doe dat op m'n eigen tempo.
En dat bevalt me prima.
En als ik ergens mee vastloop, dan vraag ik om antwoorden.

Ach. het houdt je van de straat...
(bericht gewijzigd op 31-7-2010 8:24:05)
Cannot kill the Battery!!!
Op 31-07-2010 8:20:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ik vind het een strakke actie en wens Eenheid veel succes met zijn queeste, inzichten en vooral een relativerend onderscheidingsvermogen.
ech?
Op 31-07-2010 11:35:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Plakband:

Ik vind het een strakke actie en wens Eenheid veel succes met zijn queeste, inzichten en vooral een relativerend onderscheidingsvermogen.

Ik wens iedereen succes met welke queeste ook maar wat mij betreft (en er had in een ander blog nog iemand het over 'eenheidsbewustzijn':
http://www.grenswetenschap.nl/nieuws/Waarom-is-er-nog-steeds-zoveel-twijfel-over-een-leven-na-de-dood/ )
en f*ck dat, zolang het zoontje van mijn tokkie-overbuurman probeert met een skelter mijn kat dood te rijden. Blijkbaar ben ik nog lang niet rijp voor een mind-melt en niet alleen kan ik dat niet - ik moet er ook niet aan denken.
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 01-08-2010 0:36:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Eenheid is waar je niets voor hoeft te doen. Het was al perfect, daar kan een mens niets aan verbeteren. Het zoeken naar eenheid is het weglopen ervandaan.
In de kwantummechanica wordt steeds meer duidelijk dat alles een samenhang heeft.
Er kan van alles zijn, maar pas op vor het creeren van een nieuw geloof in buitenaardse wezens. Het kan, maar hoeft niet. Twijfel aan alles, vooral aan jezelf.
'Don't forget rule number 6'
Op 01-08-2010 9:42:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Samblo: Ja dit aliengeloof vind ik best eng! Kijk alleen maar naar de ogen van jelleila star en je weet genoeg. Als die niet bezeten is door een negatieve entiteit is de paus een lieve oude man... Dan hebben we ook nog het asthar command. Ai, volgens de occulte traditie is Astaroth een van de 3 machtige demonen, de deurwachter van de hel!
Op 01-08-2010 10:49:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: De hel nog wel....zozo. Doe het in mijn broek van al die fantasievolle nonsens.
ech?
Op 01-08-2010 0:43:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Samblo:
Plakband:

De hel nog wel....zozo. Doe het in mijn broek van al die fantasievolle nonsens.


Zelf zou ik niet zover willen gaan dat de hel bestaat. De channelings van Ashtar zijn echter wel een gegeven feit. (verschillende mensen die onafhankelijk van elkaar precies dezelfde boodschap doorkrijgen). De middeleeuwse grimoires en hun vermelding van Astaroth zijn ook een gegeven feit.
http://en.wikipedia.org/wiki/Astaroth
Op 01-08-2010 13:02:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Een gegeven 'feit'? Wat een onzin. Geen harde bewijzen. Wel een hoop duimzuigerij. Het is maar wat je wilt geloven. Maar aannames zijn geen feiten.
ech?
Op 01-08-2010 15:34:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Samblo:

Plakband:

De hel nog wel....zozo. Doe het in mijn broek van al die fantasievolle nonsens.


Zelf zou ik niet zover willen gaan dat de hel bestaat. De channelings van Ashtar zijn echter wel een gegeven feit. (verschillende mensen die onafhankelijk van elkaar precies dezelfde boodschap doorkrijgen). De middeleeuwse grimoires en hun vermelding van Astaroth zijn ook een gegeven feit.
http://en.wikipedia.org/wiki/Astaroth

Volgens de Nederlandse wiki is Ashtaroth Astarte, de Moedergodin.

Dus?
Cannot kill the Battery!!!
Op 01-08-2010 15:44:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Samblo: Eerst je huiswerk doen Plakband. Het is wel heel erg gemakkelijk om alles wat niet in je wereldbeeld past meteen af te doen als duimzuigerij. Wanneer het enkel aandacht vragen of fantasie van een enkeling was zouden er niet zoveel mensen onafhankelijk van elkaar (dus zonder elkaars bestaan of boodschap maar te kennen) dezelfde channelings binnen krijgen (vanaf de jaren 50 dus al ruim voor het internet tijdperk). Je hoort mij trouwens ook niet zeggen dat die channelings feiten weergeven (integendeel!), maar slechts dat het een gegeven feit is dat mensen beweren gechannelde informatie van een Astar commando te ontvangen.

Zo schreef ik ook niet dat het bestaan van de demon Astaroth een feit is, maar wel dat de vermelding van die naam in oude occulte geschriften een gegeven feit is.

Op 01-08-2010 15:55:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Beste Samblo, dat zogenaamd 'eerst je huiswerk doen' lijkt veelal te staan voor 'lees wat IK lees in MIJN straatje want anders past het niet in jou straatje'. Niet meer en niet minder. Kul dus. Uiterst subjectief deze zogenaamde waarheden.

Mensen die over de afgelopen 50 jaar zogenaamd onafhankelijk van elkaar met dezelfde bron 'Asjthar' te maken hebben kunnen elkaar ook heel goed nalullen en inspereren in het nalullen. En dit blijkt veelal het geval - naar mijn idee dan.
Net zoals die ontvoering door 'de grijzen' of 'de greys' meteen massaal navolging vinden als iemand zijn verhaaltje heeft gedaan in de mainstream media. Heel gek daar de MSM toch echt als een permanent doel van des-info wordt gezien? Dus ook wbt Ashtar. Want hoewel de internet-kant zich met naieve graagte lijkt te distansieren van de MainStream Media zijn juist zij bij uitstek de ultieme outlet in verwording.
De grootst mogelijke bullshit kan nu ongelimiteerd de consument bereiken. Wel een erg interessante aardverschuiving overigens. En naar mijn idee volgepompt met experimentele des-info aangaande 'new age' en dat soort shit.
Maar waar het op neer komt in mijn antwoord:
Iets wat in de fantasie leeft verwordt plots tot 'feit' als genoeg anderen dat na gaan blaten.

Als des-info-smeurder zou ik denken;
Zo'n proces monitoren moet uiterst interessant zijn als monitor. Vind je ook niet? Met al je 'huiswerk'?(lees; deze gasten krijgen je zo allejezus goed in kaart op zo'n simpele manier via je track-record op internet).
ech?
Op 01-08-2010 17:37:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ik wacht op een goed onderbouwde boemerang.....tap tap tap....en je kunt me natuurlijk ook gewoon persoonlijk bereiken. Live! zelfs. Dmv opbellen. Vanavond ben ik moeilijk tot niet bereikbaar maar morgen en de rest van de week wil ik graag 'live' telefonisch van gedachten wisselen.
Als je mijn nummer wilt hebben dan kun je dat snel krijgen via de persoonlijke mail-mogelijkheid op deze site. Je bent welkom tot een open dialoog. Graag zelfs.
Verandering van inzicht is een verrijking van je geest. Wie tot 10 kan bellen kan de hele wereld tellen toch? Hoop wat van je te horen vrind.(hier haken de meesten af omdat ze vaker toetsenbord helden zijn....en daadwerkelijke interactie schuwen).
(bericht gewijzigd op 1-8-2010 18:06:23)
ech?
Op 01-08-2010 18:01:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Samblo: Ik weet dat je deze bron al bij voorbaat zal verwerpen, maar ze verteld toch wel wat interessante info over het ashar commando fenomeen. Hoe in de jaren 60 plotseling mensen die nog nooit van die naam gehoord hadden een Ashtar op bezoek kregen via hun quija bord etcetera.
http://lightworkers.org/forum/106870/ashtar-command-truth-about-angelic-scam-written-elizabeth-joyce-please-feel-free-draw-y

Ik geloof absoluut niet in het bestaan van een Ashtar commando. Waar jij er echter vanuit gaat dat mensen die channelen gewoon aan het fantaseren zijn met als enige doel misleiding denk ik inderdaad dat er iets bezit neemt van de geest van de channelaar. Wij zijn het er in ieder geval over eens dat gechannelde informatie leugenachtig is. Waar jij dit alles echter enkel als circus truc ziet denk ik dat de wereld complexer in elkaar zit dan jij aanvaarden kan.
Op 01-08-2010 18:01:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: nee gozer, ik zie dat niet als een truuc. Wel als een radiologische optie tot infiltratie in de geest. Of gaat dit te ver? Ik ga je nu mijn nummer geven, kunnen we 'live' verder praten. Maandag dan. Pas de problemme.
ech?
Op 01-08-2010 18:09:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Plakband:

Wel als een radiologische optie tot infiltratie in de geest. Of gaat dit te ver?

Nee, hoor!
Voor mij niet!
Ga vooral verder.
Cannot kill the Battery!!!
Op 01-08-2010 18:14:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Samblo:
Marsepars:

Plakband:

Wel als een radiologische optie tot infiltratie in de geest. Of gaat dit te ver?

Nee, hoor!
Voor mij niet!
Ga vooral verder.


Klinkt mij ook wel interessant in de oren. Is ook zeker een optie die ik niet uitsluit. Verbaasd me wel dat jij hier mee komt. Jij hechtte toch geen geloof aan mind-control e.d.? Of haal ik nu dingen door elkaar?
Op 01-08-2010 18:37:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Samblo:

Marsepars:

Plakband:

Wel als een radiologische optie tot infiltratie in de geest. Of gaat dit te ver?

Nee, hoor!
Voor mij niet!
Ga vooral verder.


Klinkt mij ook wel interessant in de oren. Is ook zeker een optie die ik niet uitsluit. Verbaasd me wel dat jij hier mee komt. Jij hechtte toch geen geloof aan mind-control e.d.? Of haal ik nu dingen door elkaar?

Ik ben er niet zo vatbaar voor, denk ik.
Tenminste, niet via muziek of tv.
Waarschijnlijk ben ik dat stadium al voorbij. Ben ik 'ontwaakt' of zo.
Wil het nog niet zeggen dat ik niet geloof dat manipulatie middels frequenties niet toegepast wordt.
Alleen op mij werkt het steeds minder goed. Blijkbaar.

En dat ik een stronteigenwijze rothond ben helpt natuurlijk ook mee...

Enne... Ik ben best wel open-minded, hoor.
Dat ik sommige dingen (nog) niet kan waarnemen, wil nog niet zeggen dat het niet bestaat.
Cannot kill the Battery!!!
Op 01-08-2010 18:44:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eenheid:
Samblo:

Zelf zou ik niet zover willen gaan dat de hel bestaat. De channelings van Ashtar zijn echter wel een gegeven feit. (verschillende mensen die onafhankelijk van elkaar precies dezelfde boodschap doorkrijgen). De middeleeuwse grimoires en hun vermelding van Astaroth zijn ook een gegeven feit.
http://en.wikipedia.org/wiki/Astaroth


De channelings van Ashtar zijn echter wel een gegeven feit.

En dan nog ben je vrij het te geloven of niet. Het feit (of waarheid of hoe je het ook noemen wilt) hoeft nog niet jouw feit te zijn. Wanneer een professor iets bevestigt met feiten dan klopt het, en wanneer een persoon die alleen lagere school heeft gehad hetzelfde zou hebben ontdekt dan klopt het niet? Er is in weze geen verschil tussen feit en fantasie. Iedereen bepaalt zelf wat waar is voor je of niet, en je kan het natuurlijk ook aan anderen laten. Oh, hou me ten goede, ik doe er ook aan mee hoor! Maar ben me wel bewust van bovenstaande om steeds meer mijn gevoel in acht te nemen ipv de ratio merendeels de baas te laten spelen. Ik zeg dus ook niet dat die Ashtar geen gelijk heeft. Ik mag zelf bepalen of ik het geloof of niet, iedereen mag dat.
(bericht gewijzigd op 24-8-2010 1:39:45)
Op 24-08-2010 1:27:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Samblo:
Eenheid:

De channelings van Ashtar zijn echter wel een gegeven feit.

Ai serieus, je komt echt met het Ashtar commando? Nadat ze al 50 jaar lang zeggen dat ze morgen zullen arriveren om iedereen te redden? Zelfs in de ueberniburuhippiesfeer heeft ashtar een slechte naam omdat zij betrokken zouden zijn bij nasty abductions en nazi shit.
Eenheid:

En dan nog ben je vrij het te geloven of niet. Het feit (of waarheid of hoe je het ook noemen wilt) hoeft nog niet jouw feit te zijn. Wanneer een professor iets bevestigt met feiten dan klopt het, en wanneer een persoon die alleen lagere school heeft gehad hetzelfde zou hebben ontdekt dan klopt het niet? Er is in weze geen verschil tussen feit en fantasie.

huh? heb ik enig beroep op autoriteit gedaan in mijn woorden? En wat heeft dat ueberhaupt met het AC te maken? Een professor kan gigantisch uit zijn nek lullen en een kind kan de meest wijze dingen zeggen. Dat weet iedereen. Maar op het moment dat het kind denk dat het bleekwater in de kast limonade is zal je merken dat er echt wel verschil tussen feit en fantasie is.
Eenheid:

Maar ben me wel bewust van bovenstaande om stteeds meer mijn gevoel in acht te nemen ipv de ratio merendeels de baas te laten spelen. Ik zeg dus ook niet dat die Ashtar geen gelijk heeft. Ik mag zelf bepalen of ik het geloof of niet, iedereen mag dat.

Je mag zeker zelf bepalen wat je gelooft. Wel moet je eerlijk voor jezelf afvragen waarom je iets gelooft. Enkel willen dat iets waar is maakt het nog niet meteen waar. Ook mag ik, nee ben ik zelfs moreel verplicht om je te waarschuwen dat je op het punt staat bleekwater te drinken. Ieder zijn meug natuurlijk, je maag zal wel sterk genoeg zijn, maar probeer mij AUB niet het AC als limonade te verkopen.
Eenheid:
mijn gevoel in acht te nemen ipv de ratio merendeels de baas
Emotie als dictator van de ratio is ook niet de oplossing. Ik denk dat je ratio even een kans moet geven!
Op 24-08-2010 2:26:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Emie :

Otto Vervloed:
De reden waarom in Eenheid gevraagd heb dit gastblog te schrijven? Ik ergerde mij aan zijn herhaaldelijke oproepen in de reacties onder diverse blogs. In plaats van hem de mond te snoeren of eindeloze discussies aan te gaan leek het mij eerlijker hem eenmalig de kans te geven zijn oproep te doen onder de voorwaarde dat hij daarna alleen nog maar on-topic zou reageren.

Van een negatieve emotie iets positiefs maken, dat waardeer ik.
Benieuwd of Eenheid nu wel gewoon lekker blijft hangen en on topic gaat reageren!

Nee, dus.
Tijd niks van Eenheid gezien...
Cannot kill the Battery!!!
Op 04-09-2010 0:19:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh: Ik klink nu net als eoi , maar geen idee wie Eenheid is.

Lijkt te slaan op het aantal keer dat hij op enter drukt (of dit nalaat).

Voor de rest: ik ben het eens met het idee dat er te weinig onderling respect etc is, maar vind ook dat elk aspect van het menselijk handelen bestaansrecht heeft, dus alleen liefde lijkt me ook zo -jegh-

Maar geef die gozer maar zo'n weekly net als dat kleine joch met die insecten en dat slootwater enzo.

Had ook zo z'n eigen publiek, en deed niemand kwaad, bracht de mensheid wat simpelheid bij, wat we wellicht prima kunnen gebruiken.

BTW, ik geloof wel in de GF, maar niet in kikkervisjes....
(echte wijsheid bereikt iedereen)
ALLES IS WAAR
Op 04-09-2010 0:49:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: [quote=ThoTh]Had ook zo z'n eigen publiek, en deed niemand kwaad, bracht de mensheid wat simpelheid bij, wat we wellicht prima kunnen gebruiken.[quote]

Mee eens.
Moeilijk denken is leuk, maar niet de hele tijd.
Cannot kill the Battery!!!
Op 04-09-2010 8:22:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden