Het begon allemaal in 1979 in Mugs Away Saloon, Laguna Niguel, (Orange County) California. Het was een warme dag geweest en de gebruikelijke bargasten hingen wat verveeld boven hun biertje terwijl een radiostation de Jacksons' 'blame it on the boogie' door de speakers liet schallen. Buiten denderde een trein voorbij die de glazen achter de bar licht deed rinkelen. Het was precies op dat moment dat K.T. Smith een lumineus idee kreeg. Hij riep tegen zijn maten dat wie bij de volgende passerende trein naar buiten zou rennen om z'n blote billen aan de voorbijrazende treinreizigers te tonen kon rekenen op een gratis biertje. Inmiddels is het zogenaamde 'moonen' (je blote billen tonen) van voorbij rijdende treinen bij de saloon een jaarlijks terugkerend event dat vele billentoners trekt.

halloooooo
(Misschien dat we dit initiatief kunnen overnemen, ik weet nog wel een leuke plek waar we jaarlijks de broek kunnen laten zakken)

Fritz Haber probeerde in 1919 zes jaar lang goud uit zeewater te winnen. Zonder succes overigens. In zeewater zit ongeveer 5 en 50 gram per miljard liter het probleem is echter dat methoden om het goud terug te winnen duurder zijn dan de feitelijke opbrengst. Maar niet alleen het zeewater is goud waard, ook het oppervlaktewater van het Spaanse natuurgebied L'Albufera nabij Valencia bevat 'schatten'. Onderzoekers troffen in watermonsters sporen van cocaine, MDMA, cannabis en vijf andere soorten drugs aan. Wachten is nu op een slimme jongen die het voor elkaar krijgt om water uit die streek te bottelen. Vergeet Red Bull, water uit L'Albufera laat je vliegen.

De Amerikaanse president Obama moet het doen met een jaarsalaris van 276.000 euro (exclusief schnabbels). De Franse Nicolas Sarkozy speelt dagelijks president voor 257.000 euro en de Duitse Angela Merkel moet zien rond te komen van 228.000 euro. Dat de Russische president Dmitry Medvedev kan rondkomen van zijn jaarlijkse gage van 67.000 euro is een raadsel. Je hoort wel eens gekscherend zeggen dat diegene die het meest verdienen het minste krijgen. Misschien klopt dat wel.

Klagen over meer loon is eigenlijk geen optie. Goedkopere en minder eisende collega's staan al bijna klaar om uw plek in te nemen. Kijk maar.Emie :
artikel:
Klagen over meer loon is eigenlijk geen optie.

Duh...
Is it electrickery?
Op 07-10-2010 11:08:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
artikel:
Klagen over meer loon is eigenlijk geen optie.


Waarom zou je klagen over méér loon? Klagen over minder loon, lijkt me eerde logisch.
I might just be saying that to get you mad...
Op 07-10-2010 11:33:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: Adriaan: "Gaat het goed, Robin?"
Robin: "NEE-A-DRI-AAN!-IK-VER-DIEN-TE-VEEL!-HA-HA-HA!-HA-HA-HA!"
Adriaan: "Hahahahahahahaaaa!!!"
Bassie: "Hahahahahahahaaaa!!!"

(bericht gewijzigd op 7-10-2010 21:27:43)
Cannot kill the Battery!!!
Op 07-10-2010 21:21:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden