Nog niet zo lang geleden maakten we melding van de dubbele berichten uit Visoko, de stad waar volgens sommigen de eerste Europese piramides te vinden zijn. Gerenomeerde archeologen en officiele instanties maken dan weer duidelijk dat de piramides geheel natuurlijk zijn.

Als bewijs dat de heuvel daadwerkelijk door een oud volk is gemaakt kunnen de archeologen van Sam Osmanagic een nieuwe vinding aan hun lijstje toevoegen. Metsenwerk in de piramide van de MaanDit keer betreft het metselwerk in de Piramide van de Maan, ook bekend als de heuvel Pljesevica. Metselwerk kan alleen maar mensenwerk zijn, de vraag is hoe oud en van wie? Rechts zie je de metselstructuur die de makers hebben gebruikt, verderop vind je de volledige foto. Hoewel het verre van hetzelfde is doet de onregelmatige opbouw enigszins denken aan de bekende bouwmethode van de Inca's. Dat het niet bij kleine stenen blijft kun je aan onderstaande foto's zien:

Het metselwerk van het onbekende oude volk:

Geheel natuurlijk? De beelden lijken het tegen te spreken. Ondertussen gaan steeds meer experts het gebied in Bosnië bezoeken, bij noemenswaardige vondsten of meningen brengen we een update.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden