Al duizenden jaren lang steken er zo nu en dan lieden op kop op die propaganderen dat ‘het einde der tijden nakende is”. Zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft is daar tot op heden nog niets van terecht gekomen.

Onder het motto ‘resultaten behaald in het verleden zijn geen garanties voor de toekomst’ vinden ook in onze huidige tijden onheilsprofeten een ruim gehoor. Toch is er een verschil. Beperkten vroeger de onheilsprofeten zich tot een bepaalde stroming of sekte, zien we tegenwoordig dat op veel fronten het eindtijddenken toeneemt.

Binnen de grenswetenschap is er een gestage toename van mensen die het jaar 2012 zien als ‘grote ommekeer’, grofweg valt deze groep mensen in tweeën op te splitsen. Zij die een cataclysme verwachten en zij die menen dat we, als mensheid, een sprong voorwaarts maken. De tijd zal het ons leren. Maar buiten de grenswetenschap is men ook heel actief.


( Doe-het-zelf-eindtijd: Ka-boem )

Volgens een rapport van het ‘American Foreign Policy Center’ was de huidige president van Iran, Ahmedinejad enkele jaren geleden al bezig de rode loper uit te rollen voor de komst van de Mahdi. Toen Ahmedinejad in 2004 nog burgemeester van Teheran was spendeerde hij miljoenen aan het opknappen van de stad voor de verwachte terugkeer van de Mahdi.

De meeste Sjiitische moslims, de twaalvers, geloven dat de Mahdi, in de persoon van Mohammed al-Mahdi leeft en zich schuil houdt. Hij is niet zichtbaar voor mensen maar is actief in het dagelijks leven en kan om hulp gevraagd worden. Hij zal bij het einde der tijden opnieuw verschijnen en dan zal voor de rechtgeaarde gelovigen een tijd van vrede aanbreken. Ahmedinejad zelf verwacht de terug keer binnen enkele jaren.

En terwijl in Teheran de stoepjes geveegd zijn staan sommige Joods groeperingen in Israël ook niet stil. Naar verluidt probeert men daar een tempel te herbouwen op de tempelberg die nu ongelukkigerwijs in handen van de Moslims is. Voorheen stond op die plek een Joodse tempel die in het jaar 70 na Chr. door de Romeinen met de grond gelijk werd gemaakt.
Handwerklieden laten zich door dat feit niet tegenhouden en werken gestaag door aan de priestermantels van wit linnen en met edelstenen ingelegde borstplaten. Zilveren trompetten en een gouden menorah maken de inventaris voor de komende tempel compleet. En dat allemaal voor de komst van de Messias die, volgens sommige groeperingen, nu niet meer zo lang op zich laat wachten.

Gershon Solomon, woordvoerder van het ‘Jerusalem Temple Institute’ zei onlangs nog;
Als de tempel eenmaal gebouwd is, is het gedaan met de islam”.

De Iraanse president wil daar vast niet op wachten en zei zelfs in een toespraak voor de Verenigde Naties dat de Mahdi op komst is en dat iedereen binnenkort Moslim zal worden. Het is duidelijk dat Ahmedinejad en de zijne duidelijk al in feeststemming zijn en het is aannemelijk dat ze het niet bij alleen stoepjes schoonvegen zullen houden. Israël is een doorn in het oog van de Iraanse president en de Joodse staat wegvagen om de komst van de Mahdi te vereenvoudigen is een optie waar veel mensen serieus rekening mee houden.

En zo krijgen alle eindtijddenkers misschien wel binnenkort datgene waar ze al zo lang op wachten. De ironie wil dan wel dat het uiteindelijk de Hopi indianen zijn die gelijk zullen krijgen toen ze de profetie uitspraken dat wij, de mens, zelf verantwoordelijk zouden zijn voor de eindtijd. Self-fulfilling prophecy noemt dat.

Lanoe: Ahmedinejad heeft dan ook gelijk en heeft hem zelf ontmoet.
Hij is niet de enige en zo zal langzaam het tij keren

Ben blij met Iran, Rusland, Venezuela en China anders zaten we nu al in de NWO, zij bieden iig tegenwicht, nu Nederland nog

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 1-4-2008 8:20:58)
Carpe diem homo universalis
Op 01-04-2008 8:18:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden