Reeds drie jaar lang worden internationale terreurverdachten vanuit Amerika in het diepste geheim zonder medeweten van de rechter afgeluisterd. Dat mot kunnen, vindt de president van de VS (ja, die met die sneaky krentenoogjes).

Dat zijn geheim nu is uitgelekt naar de pers is schàndelijk, beweert hij verontwaardigd, dus moet er een onderzoek worden ingesteld naar het lek. (We kunnen wel raden wat er dan gebeurt). Hij heeft in ieder geval het volste vertrouwen in het Amerikaanse rechtssysteem.

Bushfilm in de maak...Afgelopen vrijdag verzocht Bush de Democratische leden in de senaat de Patriot Act op te heffen, een wet die nog meer macht geeft aan fanatieke (en dus ‘nobele’) bestrijders van het terrorisme. Een terreurgroep als Al Qaida vraagt om een nieuwe manier van denken en handelen, vindt de schietgrage president, die alles aangrijpt om zijn triggerhappy handjes naar zijn altijd in paraat staande gun te doen grijpen. Vooralsnog krijgt hij nul op rekest en dus verwijt hij de leden van de senaat nu vertragingstechnieken.

Bush joh, dat los je toch als altijd even simpel op, vent! Neem een vliegtuigje met wat mannetjes, stuur hen in het diepste geheim op een rondje door Europa, laat ze daar wat terroristjes oppikken om te ontvoeren naar een afgelegen plek in de bush-bush, om dan persoonlijk flink op ze in te beuken. Dat ruimt lekker op!

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden