Dankzij de uitgebreide statistieken die we gratis van onze statistiekenboer hebben gekregen merkten we een apart gegeven op. Iemand (User Arno met IP: 84.82.141.35) kwam met wel heel erg vreemde trefwoorden binnen op GW: 'Robbert van den Broeke poepsex'. Een grapje, of het begin van een slinkse internetter die van den Broeke op de bijna onuitwisbare internetkaart wil krijgen?

We hopen het eerste maar vrezen het tweede. Een tijdje geleden plaatste een onverlaat onder de nickname Soesie (IP: 81.206.22.174) het volgende bericht op GW: "ik ken Robbert van den Broeke persoonlijk hij houd van poepsex en hij is homo en bezoekt onmoetingplaatsen ik vind hhet schandalig."

Hoax dus

Dit haaks typende persoon (die blijkbaar een fascinatie voor coprolagnie heeft) is op meerdere websites actief. Zo tikte hij op de Journalist/Weblogkrant het volgende onder de naam Remon:
"WAT LEUK IS DIT IK KEN ROBBERT OOK PERSOONLIJK IK POEP HEM OOK IN DE BEK HIj EET HET ZELFS IK HAD DIE AVOND IN DIE DUITSE DISCO SOESE GEGETEN IK HOU VAN ROBBERT HET WINTJES MEDIUM ZOALS WE HEM IN DE HOMO WERELD NOEMEN,"

Dikke lol voor wie houdt van volle onderbroekenpret, maar wij kunnen daar niet echt mee lachen om op deze manier als instrument te dienen. Het Hoevens medium waarschijnlijk ook niet, er zijn grenzen. Vooraleer het gerucht op grotere schaal verspreid wordt bestempelen we het bij deze als hoax.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden