Voor de aandachtige bezoeker: in de zoektocht naar het begrijpen van hersenen en hun activiteiten hebben we tijdelijk de site voorzien van een subliminale boodschap. Geen verborgen bericht waardoor u de buurman plots met een bijl te lijf gaat, maar iets onschuldigers. Vanzelfsprekend kunnen we niet zeggen wat, dat zou de resultaten beinvloeden, maar een vermelding dat we even aan uw geest proberen te trekken is wel zo netjes (en waarschijnlijk juridisch noodzakelijk.)

Een ander subliminale test die we onder de redactie hebben verspreid was er eentje die gebaseerd is op subliminale hypnose. Kort gezegd is dat gewoon een snel afwisselen van beelden en woorden. Maar dan dermate snel dat uw hersenen niet de tijd hebben alles bewust te bevatten, terwijl alles wel gewoon zichtbaar is. Als experiment hadden we het warme weer als uitgangspunt genomen. Lukte het ons om iemand geestelijke verkoeling te geven?

Het antwoord is neen. Subliminale hypnose was bij geen van de geteste gevallen, hier redacteurs genoemd, succesvol. Maar toch, het is nog steeds warm dus we laten het ook even op u los. Enkele minuten naar kijken en dan brrrr:
U zult meteen zien dat de woorden (wind, koud, ijs, kippevel, etc) duidelijk zichtbaar zijn. Doorgaans werkt subliminale beinvloeding minder direct, maar deze vorm van hypnose/manipulatie is niet bekend omwille van zijn subtiliteit.

Marsepars: Vijf jaar geleden en niemand die er op heeft gereageerd?
Schande!!!
Cannot kill the Battery!!!
Op --0 18:42:01 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
Marsepars:

Vijf jaar geleden en niemand die er op heeft gereageerd?
Schande!!!


Ja ik las laatst ook wat oude blogs ( per ongeluk trouwens, ik zat te driftig te klikken terwijl de pagina nog aan het laden was ofzoiets )

Er was al heel veel GW voordat wij er waren..

Ik ga lezen..
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op --0 18:44:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider: damn.. ik wordt duizelig van die plaatjes...
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op --0 18:46:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Die plaatjes lijken idd wel een bepaald effect te hebben:
Tis koud man buiten (ok, vooruit, aankomende week dan eindelijk een paar dagen mooi zomerweer, maar niet meer dan een paar dagen hoor, anders gaan ze weer janken dat het te droog is)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op --0 19:35:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden