Als redactie maken we wat mee op een dag: we werden opgebeld, door een geagiteerde John Kuhles. U leest de naam hier wel vaker en, wees gerust, daar gaan we geen gewoonte van maken als iedere vermelding zorgt voor een telefoonvervolg(ing). Zeker niet na de toonzetting en houding in het telefoongesprek van deze middag. Als bloed kon koken, dan zou de celsiusschaal ontoereikend zijn geweest. Wij geven u een blik in UFO-land, want de komkommers zijn op.

Verboten!John, een bijzonder actieve UFO-onderzoeker, was het niet eens met het plaatje dat wij bij onze UFO-blogs gebruiken, zie boven en rechts. Dat is een screenshot uit de film Mars Attacks, een klassieke (cult)komedie over een buitenaardse invasie. 'Belachelijk maken van het onderwerp,' vond John, 'het is slechte beeldvorming en beeldvorming is heel belangrijk.'
Dat wij het bewust deden om het onderwerp een meer luchtige insteek te geven maakte geen indruk op de humorloze UFO-onderzoeker. Om te weten of hij hier alleen in staat is hij van plan op zijn website een allesverhelderende oproep te doen. Zelfspot is, zo blijkt, niet voor iedereen weggelegd...

Hoe dan ook, mogelijk ziet u in de toekomst in UFO-wereld wat forumdraadjes over dit onderwerp. Eenmaal het zaadje is geplant gaat zoiets al snel een eigen leven leiden. UFO's zelf zijn blijkbaar minder interessanter dan de plaatjes die wij op GW plaatsen. We voelen ons op een macabere manier vereerd door John.

Voor de duidelijkheid: Mars Attacks blijft, bespaar ons dus het gezever erover en zie de korrels zout waarmee sommige afbeeldingen genomen moeten worden. Beetje lachen is goed, toch? Humor is de beste manier om de hersenen iets te laten opnemen. Iets op GW veranderen, of her-overdenken, doen we niet. U heeft niets in de pap te brokken, tenzij u redactielid bent of we in goede vriendelijke doen zijn als u het netjes vraagt. Als advies hebben we John onder andere het volgende gegeven: 'ga je met je eigen site bemoeien, daar is nog werk genoeg aan als het op BEELD-(ver)vorming aankomt.'

John Kuhles slechte hoekEen ander iets waar herr Kuhles, zoals hij zichzelf een tijd noemde, bezwaar tegen had was de foto die we van hem gebruikten. Links ziet u die, het is een screenshot uit een televisieuitzending van Editie.nl waar hij te gast is geweest.

Enkele weken geleden had hij ons laten weten dat het 'niet zijn goede hoek' was en het speelde hem nu nog parten. We hadden al gezegd 'stuur dan een andere foto,' maar die kwam er nooit. Liever gaf hij een herhaling van de klaagzang.

Er werden diverse onderwerpen besproken, maar het gesprek eindigde abrupt. Na talloze malen te zijn onderbroken gooiden we de hoorn op de haak. Of eigenlijk drukten we gewoon op het groene knopje, maar dat komt op hetzelfde neer. De een vindt dat bot, de ander houdt van bot. Wat we ook vertelden, het werd verdraaid om in de hoek van goedkoop scoren te passen. Duidelijk een gevalletje van alleen maar naar zichzelf luisteren. 'Dag John' *klik*

Een paar uur later belde John terug, om zich te excuseren, een nobel gebaar waar we koeltjes op reageerden. Eigenlijk had zijn humeur niets met ons of het plaatje te maken, er waren andere zaken aan de hand. Fijn is dat, om eerst mensen over de rooie te jagen en vervolgens te excuseren omdat het verkeerd gekanaliseerd was. Eén keer is dat acceptabel, maar als dat te vaak gebeurt dan wordt het ergerlijk. John, excuses aanvaard, maar deze 'niet zo goede hoek' van je karakter zien we het liefst niet te vaak voorbij komen.

Vladimir:
j. erkelens:

Ga eens inhoudelijk in op wat de man (John Kuhles) zegt. Is zijn boodschap niet veel interessanter dan het akkefietje wat u persoonlijk met hem had?

Nee
Op 01-10-2007 11:22:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Vladimir:
j. erkelens:

Vladimir:

j. erkelens:

Ga eens inhoudelijk in op wat de man (John Kuhles) zegt. Is zijn boodschap niet veel interessanter dan het akkefietje wat u persoonlijk met hem had?

Nee

Dat is jammer. Er zijn overgens vele anderen met gelijke boodschap waar u wel mee door een deur kunt?!

Ik ben geen redactielid dus schrijf de jongens van GW eens aan, zou ik zo zeggen. Persoonlijk, maar dat is mijn ding, houd ik niet van de verongelijkte schreeuwerigheid waar de heer Kuhles zich soms van bedient. Ik knap daarop af.

Met de boodschap zal niets mis zijn maar het belang van communicatie is wat je ermee bereikt en er zijn anderen die met dezelfde boodschap meer bij mij bereiken.

Maar, als je de heer Kuhles en jezelf een plezier wilt doen, dan mag je gerust zijn boodschap hier neerplempen. Dan kan ik niet anders dan lezen.
Op 01-10-2007 11:57:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Vladimir:
weerman:

Nak nak! naknakanak, nak nak nak NAK! Nijaknaknak, naknaaaaak!

Kortom: lang leve de communicaaaasie... Waar Mars Attacks immers óók om draaide...
Misschien moet 'Grenswetenschappen' eens wat loeiende country&western-muziek op z'n site plaatsen, dat geeft immers Leuke Effecten..? hmm?

Wat een cast had die film:

(bericht gewijzigd op 1-10-2007 12:54:06)
Op 01-10-2007 0:51:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Vladimir:
weerman:

Ongetwijfeld komt er over een paar jaar een remake, wedden?! Ik stel voor dat we John Kuhles gaan voordragen als één van de hoofdrolspelers; die van opper-Marsmannetje. De schmink zal niet veel tijd vergen en ik denk dat de teksten ook nauwelijks nog aanpassing behoeven.
Hoedt U voor sensatie en Grote Ego's...

Nou nou. John doet goed werk. De een mag hem, de ander niet. Dat zijn opbelactie niet koosjer was zegt niets over zijn activiteiten. Spot is te makkelijk. Zeker in dit geval.
(bericht gewijzigd op 1-10-2007 14:15:05)
Op 01-10-2007 14:15:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frozen: Och, laten we nu John Kuhles nu maar eens voorgoed links liggen!
Het is een irritant kereltje, waar veel internet gebruikers zich aan dood ergeren!

Het is een vervelend mannetje die wel vaker met wilde verhalen komt en volkomen op los zand zijn gebaseerd omdat het nergens op slaat!

Nu krijgt deze randdebiel eerste klas commentaar, uiteraard gaat ie nu weer uit zijn dak met de enorme preken die onderhand als slaapwekkend zijn aan te merken.

Kuhles staat bekend om zijn grillige onsympathieke karakter waarmee hij de media wereld op zijn kop zet als er weer eens een relletje speelt zodat deze (incapabele) UFO onderzoeker zich weer eens voor de zoveelste keer onsterfelijk belachelijk maakt!

Dit onsympathieke figuur kent een kleurrijke geschiedenis waar Meester Kuhles altijd gelijk wil krijgen en er zijn hand niet voor omdraait om anderen die het niet met hem eens zijn de nek om te draaien door leugens te verspreiden die door dit stuk ongelijk persoonlijk de wereld in worden geholpen.

Feitelijk komt het op neer dat Kuhles beter niet serieus genomen kan worden met reden dat er veel herrie uit komt omdat het een enorme druktemaker is die zich mooier voordoet dan dat hij werkelijk is.

Respect verdient Kuhles niet, hij heeft teveel leugens op zijn geweten waarmee mensen serieus ernstig zijn gekwetst, Kuhles ik hoop voor deze nare persoonlijkheid dat hij snel publiekelijk door de mand valt zodat iedereen het ware gezicht van deze gluiperd ziet!

Oude Bekende, die een gruwelijke hekel heeft aan Herr Kuhles
Op 15-03-2009 22:31:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Kuhles doet de Ufowereld meer slecht dan goed. Door figuren zoals hij wordt dit onderwerp niet serieus genomen.

Trouwens, uit welke krochten is dit onderwerp opgediept..? 2006? 2007?

We hebben al lang niks meer van hem gehoord, laten we het zo houden..

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 16-03-2009 8:49:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Frozen: Zeer zeker...Het is wel zo rustig.
Van mij mag ie voorgoed wegblijven.

Groet van Frozen,
Op 28-11-2009 10:34:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Duuuuud: Ik heb zojuist een gesprek gehad met John Kuhles via zijn youtube channel. Ik heb nog nooit zo'n achterlijk figuur gezien die verblind is door wat hij wil geloven. Geen van zijn claims zijn ergens opgebaseerd en deze man hoort echt niet serieus genomen te worden.
Op 23-12-2009 19:40:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ExomatrixTV: Duuuuuud, Paps & Frozen heb "minder leuk" nieuws voor jullie:

http://johnkuhles.whynotnews.eu

kan het nog erger ?

jaja: http://empowering.whynotnews.eu

Als je een ademhalingsprobleem hebt kun je nog altijd naar skepsis-kerk gaan.
Drink vooral niet tijdens het kijken naar http://thewakeupcall.org.uk/index.php?act=viewDoc&docId=9, je zou je zomaar kunnen verslikken en nu nog helemaal "hyperventileren":


Ben nooit op "non-actief" geweest, jullie zijn gewoon lui om google te gebruiken lol

John

beyond the obvious
Op 26-04-2010 21:17:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden