De kolossale Romeinse ruïnes van Baalbek in Libanon, UNESCO werelderfgoed sinds 1984, worden bedreigd. Na hevige luchtaanvallen zijn Israëlische commando's vannacht in de oude stad geland om Hezbollah te bestoken. De Libanese Cultuurminister houdt zijn hart vast voor wat komen gaat. Precisiebombardementen hebben zoals u weet in Israël een andere betekenis.

Gevaar dus onder meer voor de hybride Tempel van Baäl-Jupiter; de Romeinen bouwden hun heiligdom ter ere van Jupiter op resten van een Kanaänitische tempel ter ere van hun god Baäl. Het oudste deel van de ruïnes behoort toe aan een onbekende beschaving en dient een mysterieus doel.

Het bestaat uit reusachtige megalieten, enkele wegen rond de 1500 ton en zijn meer dan 20 meter lang; de grootste op aarde. De huidige wetenschap kan niet verklaren hoe deze gevormd zijn en belangrijker, verplaatst. Beschikte deze beschaving soms over levitatietechnieken, waarmee ook de pyramides werden gebouwd?

Tibetaanse monniken (zie boven) zijn in staat met laagfrequente geluiden zware stenen te tillen. Tijd voor een experiment?

CSM: Schandalig. En wat zijn die kut-Amerikanen en kut-Nederlanders en kut-Anderen wel allemaal niet aan het slopen in voormalig Babylonie momenteel?
Op 21-06-2007 21:28:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
CSM:

Schandalig. En wat zijn die kut-Amerikanen en kut-Nederlanders en kut-Anderen wel allemaal niet aan het slopen in voormalig Babylonie momenteel?

Nou nou nou

:S
Op 21-06-2007 21:41:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden