De bewustzijnsverruimende *kuch* film Staya Erusa is u mogelijk bekend. Als een van de eerste kijkers was ik enkele maanden geleden even van idee om er een onbegrensd artikel aan te wijden. Ronald Jan Heijn was al gepeild en wou ons een interview geven. Ronald Jan HeijnMaar toen trokken we de staart in. Eigenlijk is de film het (met alle respect) gewoon niet waard en ontbrak het aan zin langs onze kant. U denkt misschien anders over Staya Erusa, dat mag. Wie de film niet kent kan online een audio-rip beluisteren.

Staya Erusa betekent eigenlijk niets en dat is uitermate treffend gekozen voor de lange verzameling van net-niet-je-dat-beeldeffecten (zie je niet op de audio-rip) en het vage, breed interpreteerbare, new-age getril van kosmische atomen. Aanname na aanname, stelligheid na stelligheid en dit alles zonder fundementen, overgoten met een sausje universele waarheden. Wie door deze film zijn bewustzijn liet verruimen was voordien al ver heen, denk ik met een kwinkslag...

Een beeld uit Staya Erusa
Een beeld uit Staya Erusa
(Een beeld uit Staya Erusa (trailer). De uitleg: Het denkvermogen wordt aangestuurd door een 'verbindingskoord' -vlgs. magnetisch principe- dat via het bewustzijn met het voorhoofd is verbonden. De levenskracht voor het fysieke lichaam komt vanuit het Atoom dat het hart, en daarmee de bloedstroom, aanstuurt via het andere 'verbindingskoord'. bron)

Los van mijn persoonlijk negatief oordeel kunt u toch even luisteren naar de audio-rip die copyright-Robin Hoods John Kuhles en Toine Trust op hun website verbodennieuws.nl hebben geplaatst (wma-bestand). In welke mate Ronald Jan Heijn blij zal zijn dat het audiogedeelte van zijn werk gratis verspreid wordt, en dus zijn financieel karretje op een bepaalde manier in de poep wordt gereden, is niet bekend.

Een kleine waarschuwing is op zijn plaats: ondanks dat het op geen enkele manier eigen werk is leest u in de mediaplayer minstens op 5 plaatsen 'verbodennieuws.com, John Kuhles en Toine Trust'. Dat kan verwarrend overkomen. Laat het duidelijk zijn: niemand anders dan Ronald Jan Heijn en zijn broeders van stichting fase 3 zijn verantwoordelijk voor de inhoud van Staya Erusa. Al moet het voor Ronald Jan uitermate gemakkelijk zijn om de filmpiraten op te sporen, met zoveel ergerlijk reclame die achter wordt gelaten.
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden