Met nog 52 dagen te onderzoeken zijn er enkele nieuwe video's van de Bosnische piramides online geplaatst. Voor het gemak verzamelen we deze in dit aparte blog, scheelt weer wat klikken en zoeken.

U ziet als eerste filmpje Semir 'Sam' Osmanagic, de ontdekker van de twee piramides in het Bosnische Visoko. Hijzelf is ervan overtuigd dat de piramides door mensen werden gemaakt, al is niet iedereen het daarmee eens.

In het tweede filmpje ziet u Alexander Cartwright. Hij is een Engelse archeologie- en antropologiestudent van Oxford University. Ook hij is overtuigd dat de piramiden door mensen in elkaar zijn gezet.

Panoramafoto van de piramides in Bosnië

Het derde filmpje toont de omgeving en enkele gevonden artefacten rond de Piramide van de Maan, ook Pljesevica Hill genoemd.

Update: Het educatieve televisieprogramma LLINK toonde mooie beelden van de omgeving, tunnels en andere vondsten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de LLINK-uitzending. Onderaan dit blog kunt u de volledige aflevering bekijken.

Update 2: er zijn beelden uit de tunnels. Die kunt u via deze link bekijken. We hebben onderaan dit blog ook een nieuw filmpje toegevoegd, het 5e inmiddels, met daarop footage van op de Piramide van de Maan. 

Update 3: filmpje van de Piramide van de Maan toegevoegd.


(Semir 'Sam' Osmanagic)


(Alexander Cartwright)


(Omgeving Piramide van de Maan)


(LLink in Bosnie?)


(op de piramide van de maan)


(Op de treden van de Piramide van de Maan)

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden