Tijd om wat nieuwe gebruikersgemakken online te gooien, waaronder een leesbalk voor de personen van wie de ogen snel afdwalen tijdens het lezen van een (online) tekst en 4 knoppen met geinige opties, toeters en bellen geheten. Allemaal voor u, de enthousiaste bezoeker.

First things first. Onderaan dit blog ziet u nu enkele extra knopjes waarmee u een blog kunt doorsturen aan een vriend. Heeft u die niet, dan is doorsturen naar een kennis ook mogelijk:

Doorsturen aan vriend of kennis

Een ander knopje dient om broken links aan ons te rapporteren:

Broken links rapporteren

Hoewel we een eigen cache-systeem hebben waarmee we de tekst onder linkjes die we plaatsen zoveel mogelijk opslaan kan het gebeuren dat er na verloop van tijd een 'broken link' optreedt. Gaarne ons daarvan op de hoogte brengen...

het derde knopje dient om snel de belangrijkste hyperlinks uit een blog te halen. Speciaal voor de snelle klikkers dus:

Hyperlinks scannen

Met het laatste knopje kunt u een blog aanmelden bij eKudos, een democratisch nieuwssysteem dat werkt met nieuws dat bezoekers zelf aandragen. Via dit knopje is aandragen heel eenvoudig:

Toevoegen bij eKudos

De onbegrensde leesbalk
Als u een onbegrensd artikel leest, dan heeft u vanaf nu de mogelijkheid om de leesbalk te gebruiken. De leesbalk staat standaard uitgeschakeld omdat we niet weten hoe u hierop zal reageren.
Wie de leesbalk tijdens het lezen gebruikt kan hem makkelijk met de muis verschuiven. Door rechts te klikken kan de leesbalk snel gepositioneerd worden. We zijn benieuwd naar de bevindingen van dit systeem...

Kleine update: we hebben er nog vlug een zoekmogelijkheid ingebakken. Google Search levert niet altijd de meest ideale resultaten op.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden