Wat merkt ons lodderig oog op verbodennieuws.nl en niburu.nl: duizenden UFO's boven Madrid en ze zijn zelfs gefilmd! Volgens de ondertitel op verbodennieuws.nl gaat het om 'permanent self luminous light emitting objects going multiple directions'. Een hele intellectuele mond vol, en dat alles bij daglicht:

Screenshot verbodennieuws.nl
Paniek? Aluminium petjes opzetten? Lijkt ons niet nodig... Geheel toevallig werden er tijdens een pro Israel-demonstratie in Madrid ook duizenden witte ballonnen losgelaten. Nuff said:

Het moment waarop de ballonnen worden losgelaten
Het moment waarop de ballonnen worden losgelaten
(Het moment waarop de ballonnen worden losgelaten)

Niburu.nl, bij momenten zo betrouwbaar als een draad versleten bruine breiwol tijdens het doodsbang bungelen boven een diepe klif, maakt het nog iets bonter. De niburiaanse redactie laat weten: "De video is helaas niet van hele goede kwaliteit, omdat het beeld af en toe erg beweegt. Wel is heel goed te zien hoe de verschillende schepen door elkaar vliegen. Ook zitten er af en toe clusters van schepen tussen, of er beweegt snel een voorbij. Een zelfde soort vloten is ook te zien in de 'Secret Nasa Transmissions', maar dan vanuit de ruimte gefilmd."

Demonstratie in Madrid
(Demonstratie in Madrid. Wij vonden er geen aliens tussen. U?)

De bewust video is inmiddels offline gehaald. Waarschijnlijk heeft diegene die de ballonnen onder de vlag van UFO's op youtube.com heeft versleten zijn punt gemaakt: Sommige UFO-conaisseurs zien ze soms vliegen...

We beweren overigens niet dat er niets is. We hebben ze zelf ook al zien vliegen. Gevallen zoals Roger Leir, een arts die naar buiten trad met diverse implantaten zijn uitermate intrigerend. Kijkt u hier en hier maar eens.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden