Op het forum van de website Dossierx.nl vonden we een opmerkelijke ingave over iemand die vermoedt Griekse geesten te hebben gezien. En laat het niet de eerste zijn die dit soort verschijnselen meemaakt...

Socrates, zoals hij in het Franse Louvre te Parijs staat.We lezen: "tijdens een vakantie in 1975 heb ik een groep mensen gezien waarvan ik dacht dat het een toneel/theatergroep zou zijn. Zij liepen vanaf de tempel de berg af naar beneden links van het amphitheater. Ik zat in het amphitheater op een middelste ring en zag de groep links van mij voorbij lopen. De groep bestond uit twee oudere mannen 50 a 60jr oud en jongeren in de geschatte leeftijd van 18 tot 25 jr. De mannen waren gekleed in een naturel wit grieks gewaad terwijl de jongeren gekleed waren in een traditioneel grieks gewaad in felle kleuren.
Deze groep liep langzaam naar beneden en verdwenen uit mijn zicht. Ik liep naar de rand van het theater van waaruit ik het pad tot onder aan de acropolis kon volgen. DE GROEP WAS VERDWENEN
."

De forumingave vervolgt: "In 1990 kom ik in gesprek met drie normale dames in een oud huis (voor 1500 gebouwd). Direkt na het gesprek werd duidelijk dat deze dames hier leefden tussen het jaar 1850 en 1890. Ik ben in de tijd teruggegaan waarbij ik gelijktijdig in 1990 bleef (het achtergrondgeluid was duidelijk aanwezig) terwijl de dames thee zaten te drinken terwijl zij zaten te wachten tot hun mannen terug zouden komen van een reis uit Duitsland. De dames zaten in hun tegenwoordige tijd. Vermoedelijk 1890. (tijdreizen is dus mogelijk)
De geestverschijning van een der dames is plaatselijk bekend. Er zijn zelfs meerdere getuigen.

Vervolgens ben ik gaan zoeken op google naar geestverschijning op de acropolis. Het enige resultaat was: 'in de geest van Socrates'.
Ik ben vervolgens gaan zoeken op google afbeeldingen onder socrates en vind een schilderij waarop de groep staat zoals ik die gezien heb
."

Onze eigen redacteur Jean-Bob Ildanach maakte ook al zoiets mee. Hij meende, samen met zijn vrouw, Jules Verne tot twee maal toe te hebben gezien bij de Franse berg Bugarach. Hij is niet de enige, Jules schijnt zich daar wel vaker te laten zien.

Jaren geleden, tijdens een tocht door Israël, waren Jean-Bob en zijn vrouw zwaar onder de indruk na het meemaken van missing time. Er was letterlijk een dag verdwenen. Mogelijk leest u daar later meer gedetailleerde informatie over.

De persoon, nickname DETukker, die op het DossierX-forum de vraag stelt is benieuwd of er meer mensen zijn die dit soort ervaringen hebben gehad. Hij niet alleen...

Socrates: Ik weet eigenlijk helemaal niet meer waar ik in 1975 ben geweest.
Dus het zou goed kunnen hoor!
Op 29-11-2012 19:55:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:

Ook wel eens zoiets meegemaakt. Een paar jaar geleden had ik een volkstuin, en op en mooie zondagmiddag wandelde ik er heen, maar nogal in gedachten verzonken vergat ik af te slaan, en ik kwam bij een weide waar een groep mensen, zigeunerachtige types, zat te picknicken. Dus ik draaide me om en liep terug, en sloeg nu wel het juiste pad in. Pas later kwam het besef dat op die plek helemaal geen weide is, en ik had ook sterk het gevoel dat het pad waar ik moest afslaan er even niet was geweest (snap in elk geval nog steeds niet dat ik het gemist heb)
we vliegen er weer eens lekker in
Op 30-11-2012 0:53:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden