Zal 2006 het jaar worden waarin de republikeinen eindelijk hun zin krijgen? Als het aan Edwin de Roy van Zuydewijn ligt wel, want hij is bezig een bom te leggen onder het gehele koninklijke huis.  

EdRvZ is in het bezit van dna, afgestaan door Margarita de Bourbon de Parme, waarmee hij met dna-deskundige Peter Nugter, tevens frontman van de Republikeinse Socialisten, kan aantonen dat Bea en Co geen famille zijn van Koning Willem III en dus onterecht genieten van de geneugten en de rijkdom van het koninklijk leven.

Niet Koning Willem III (ook wel Koning Gorilla genoemd vanwege zijn onbeschofte gedrag) zou Bea’s opa zijn, hij was immers door syfilis onvruchtbaar zo gaat het verhaal, maar de gewillige secretaris S.M.S. de Ranitz zou de jonge Emma hebben bevrucht. Meer over de geschiedenis van ons koninklijk huis vind je hier.

Natuurlijk heeft EdRvZ zo zijn eigen persoonlijke vete uit te vechten met de leden van het koningshuis waardoor hij nietsontziend op zijn doel afstevent. Immers, zijn huwelijk met Margarita liep stuk en zijn carrière werd volgens zijn zeggen gedwarsboomd door de Oranjes. In HP/deTijd verscheen enkele jaren geleden een uitgebreide serie artikelen waarin Edwin en zijn prinses verslag deden van het onrecht dat hun was aangedaan door haar familie en pater familias Prins Bernard. In de pers verschenen er vervolgens onfrisse verhalen over EdRvZ die neergezet werd als nepbaron, uitkeringstrekker en luidruchtig schreeuwend, asociaal sujet, een totale contradictie met het beeld van een beschaafd en ontwikkeld persoon die in Oxford een titel behaalde in politieke wetenschappen. Het leek wel of de oude Prins al zijn goede contacten uit de pers gebruikte om koninginneminnend Nederland tegen Edwin op te zetten, wat in veel gevallen ook lukte.


Wie het fijne van de motivatie van Bernard en de verwikkelingen rondom EdRvZ en Margarita zal in de Nederlandse geschiedenis moeten duiken. Op de site van Theo van Gogh kun je er meer over lezen en ook hier en hier.
Edwin heeft bij Barend & van Dorp al aangekondigd met een boek bezig te zijn dat de monarchie op haar grondvesten doet trillen en met een beetje mazzel doet ontploffen. Ondergetekende wacht vol ongeduld af en laat bij voorbaat de champagnekurken knallen…

Tetzmol: Huis Oranje is sowieso selfmade royalty, dus waar maken we ons druk over?
Echte koningen komen uit het huis Judah.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 11-06-2008 16:33:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CSM: Met het verdrag van Lissabon hebben de koningshuizen van Europa hun eigen doodvonnis getekend. Benieuwd wat Nederland en Groot Britannie doen.....

L:HTML" target="_Blank">http://eur-lex.europa.eu/JOHtml.do?uri=OJ:C:2007:306:SOM L:HTML
Op 12-06-2008 2:37:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
dodeca:

Engeland doet niks had dat eergisteren al gelezen.Dat verdrag gaat over ons en niet over hun(koningshuizen) want zij "zijn" het verdrag.

Blijf toch moeilijk hey?, om in te zien dat de SMOM rulez.

"SMOM staat voor Subsidieregeling Maatschappelijke Organisaties en Milieu."

???
lekker duidelijk weer.....
Fruit dan?
Op 12-06-2008 11:06:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Tetzmol:

Huis Oranje is sowieso selfmade royalty, dus waar maken we ons druk over?
Echte koningen komen uit het huis Judah.

Tetzmol.


Dat bepaald zijn volk
Maar we hebben helemaal geen koningen nodig.
Ik zie het koningshuis als bezetters die al meer dan 500 jaar mijn voorvaders grond bezetten en DIE MIJ DAAR VERDORIE OOK NOG GELD VOOR VRAGEN!!
Pikken het land in en doen alsof het van hen is, melken de bewoners uit, doormiddel van de moderne slavernij.
Voeren hun eigen zieke oorlogen over ONZE ruggen en zien zichzelf als superieur aan ons.
Nope, niet mijn koning.

Dit zijn mijn koningen (en die willen geen land)enz enz

"Echte koningen komen uit het huis Judah. "

Gnif, die herkende hun koning niet eens en wilden hem zo snel mogelijk aan het kruis spijkeren, omdat ie hun aardse rijkdom in gevaar bracht;P

Carpe diem homo universalis

(bericht gewijzigd op 1-7-2008 9:51:21)
Carpe diem homo universalis
Op 01-07-2008 9:45:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: En dat door een priesterkaste die zichzelf koningen waanden.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 01-07-2008 16:42:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Tetzmol:

Huis Oranje is sowieso selfmade royalty, dus waar maken we ons druk over?
Echte koningen komen uit het huis Judah.

Tetzmol.

Prins Bernhard zur Lippe-Biesterfeld was een Habsburger, die meende verwant te zijn aan koning David en Jezus Christus, volgens een artikel in Trouw van bijna 12 jaar geleden.

http://www.trouw.nl/krantenarchief/1997/12/09/2612059/De_bronnen_van_Rob_Scholte___Prins_Bernhard_beweert_afstammeling_van_Huis_van_David_te_zijn_.html

Een van de (vele) boeken die Rob Scholte als bron voor zijn schilderijen heeft gebruikt, is het Amerikaanse werk 'Behold a Pale Horse' van William Cooper uit 1991. Het is in tegenstelling tot wat Scholte zegt (in het interview hierboven) in Nederland niet verboden. Zo was het boek, uitgegeven door Light Technology Publishing in het Amerikaanse Sedona (Arizona), gisteren gewoon verkrijgbaar in boekwinkel W.H. Smith in Amsterdam. Cooper, een hoge Amerikaanse ex-marine-officier, beschrijft in zijn boek een aantal organisaties die een nogal verborgen bestaan leiden. Daartoe behoren onder meer de Bilderberg Groep, de Maltezer Orde en de zogeheten Illuminati, die allemaal 'een nieuwe wereldorde' trachten te vestigen. Over Prins Bernhard schrijft Cooper, daarbij 'geheime bronnen' citerend ('Top Secret' staat op elke pagina) letterlijk: “De man die de Bilderberg Groep organiseerde, Prins Bernhard van Nederland, heeft de macht om zijn veto uit te spreken over elke paus die in het Vaticaan wordt gekozen. Prins Bernhard heeft deze macht omdat zijn familie, de Habsburgers, afstammen van de Romeinse keizers.

Prins Bernhard is de leider van de Black Families. Hij beweert een afstammeling te zijn van het Huis van David en dus kan hij waarlijk zeggen dat hij aan Christus verwant is. Prins Bernhard bracht met hulp van de CIA de geheime organisatie van de Illuminati in het openbaar als de Bilderberg Groep.”

(bericht gewijzigd op 6-9-2009 3:41:01)
Op 06-09-2009 3:40:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Geus:

Quote:
"een beschaafd en ontwikkeld persoon die in Oxford een titel behaalde in politieke wetenschappen."
Ik beschouw studenten van Oxford niet als beschaafd, maar als verdacht. Bill Clinton, de Cocaïne baron van de States, studeerde meen ik aan op Oxford.

Edwin de Roy van Zuydewijn is dus een infiltrant, een buitenlander. Prinses Emma was voor zover mij bekend ook van Adel, dus ik zie niet waarom het huis van Oranje dan nog bloed nodig heeft van Koning Willem 3, welke toch een van mijn favourite vortsen is.

2e quote;
...frontman van de Republikeinse Socialisten...
Dat zegt mij al genoeg. Adolf Hitler was ook socialist, maar wat natuurlijk belangrijker is, Adolf Hitler was een vrome Rooms Katholiek. Vandaar de vervolging van joden en lutherse aristocratie.
Peter Nugter. Een Socialist, met als Jan Marrijnissen, die zo nog paapser is dan onze Maffia Baron, Kardinaal van Eyk.

Als ik hier politieke macht zou hebben, zou Peter Nugter gefolterd gaan worden voor informatie over zijn contacten met de Jezuïeten orde en de Coadjutors van kardinaal van Eyk.
Jammer.
Volgens mij valt er veel informatie uit dat untertier Peter Nugter te halen, maar hij zal het niet vrijwillig afstaan.

What's new.
De jezuïeten zijn verbannen uit Nederland in 1848, maar ik ben er al 5 tegen gekomen in de stad waar ik woon, op andere plekken ken ik nog meer jezuïeten.

Wie de Kardinaal in de kont neukt, zoals deze website, die behoren eens een knokploegje met voetbalsupporters op bezoek te krijgen!
TOT ZIENS

kruip maar snel weer onder die steen waar je onder vandaan kwam, pfff...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 06-09-2009 14:16:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:

Edwin de Roy van Zuydewijn toont een foto waarop Frits Fentener van Vlissingen op bezoek is bij Adolf Hitler.

Op de website van Ton Biesemaat
http://www.tonbiesemaat.nl/content/oj19.html wordt de presentatie in 2006 besproken van een biografie over deze Frits, geschreven door de salonsocialist Arie van der Zwan.

Enkele interessante fragmenten:

De titel van het boek, 'Hij overwon iedereen op een vrouw na' slaat niet op koningin Beatrix maar gaat over het leven van een van Nederlands belangrijkste industrielen: Frits (Frederik Henderik) Fentener van Vlissingen. Het was deze Frits (1882-1962) die de familie Fentener van Vlissingen een toppositie injoeg in de Quote 500 der rijksten van Nederland. De biografie is geschreven door de ex-Vendex en ex-hoogleraar Arie van der Zwan.


De uitsmijter was een foto die Edwin samen met Willy Klinkenberg aan het geschokte society-publiek liet zien van Frits Fentener van Vlissingen op bezoek bij Adolf Hitler.


De machtige Frits Fentener van Vlissingen onderhield in de jaren dertig en tijdens de bezetting innige contacten met nazi-Duitsland.


We mochten van Edwin een blik werpen op niet geheel toevallig een tekst die ook gaat over Frits Fentener van Vlissingen. Een artikel dat zou verschijnen in Propria Cures. In dat artikel lazen we hoe Edwin haarscherp analyseerde hoe de familie Fentener van Vlissingen het ANP-persbureau in haar macht heeft.


We kregen rode oortjes toen we lazen dat een zoon van Florry Rost van Tonningen (Grimbert), terwijl hij onderdak kreeg in het kapitale pand van de Fentener van Vlissingens, verkering had met Prinses Margriet!

(bericht gewijzigd op 7-9-2009 2:43:27)
Op 07-09-2009 2:40:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Vier en een halve eeuw calvinistische normen- en waardenloosheid (I) Het koningshuis
http://www.anarchiel.com/display/vier_en_een_halve_eeuw_calvinistische_normen_en_waardenloosheid._deel_i_het

Na de oorlog heeft Prins Bernhard in oorlogsbuit gehandeld en in 1946 zou hij hebben bemiddeld voor oorlogsmisdadigers als Pieter Menten, aldus Philip Dröge’s boek ‘Beroep: meesterspion.’

De Times van 8 mei 2007 http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6635677.stm beschrijft hoe Bernhard als lid van de raad van commissarissen van de KLM hoge Nazi’s helpt vluchten naar het nazi-vriendelijke Argentinië. Meer dan 150 Nazi-families worden geholpen met hun vlucht vanuit Zwitserland, onderwie de architect van de holocaust, Adolf Eichmann. De passagierlijsten zijn inmiddels vernietigd. Peter Stuivenberg beschrijft in zijn boek ‘The Boogeyman’ hoe de prins betrokken is bij de geheime missie van ‘The Black Night’, waarbij een onderzeeboot een groot aantal Duitse industriëlen aan de wal zet van Cape Cod waar Juliana en Bernhard juist op dat moment vakantie vieren. De website van Sub Sea Recovery met beschrijvingen van oorlogswrakken is na de onthullingen aangepast.
Op 07-09-2009 3:11:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: http://zozeg.nl/anp/anp.html

Waarom het ANP niet geheel onafhankelijk is

Brief van Dr. Edwin de Roy van Zuydewijn. Lees ook de column van Peter R. de Vries http://www.peterrdevries.nl/column/textcolumnpeter129.htm over Van Zuydewijn.
Vergeet niet dat het beeld wat veel mensen van de Roy van Zuydewijn hebben, gevormd is door......inderdaad dat zelfde ANP.


Elk uur van elk etmaal – en dit al sinds de oprichting van het ANP op 11 december 1934 – hoort men bovenstaande zinsnede in de ether. Een aankondiging die vertrouwenwekend klinkt en voor de meeste Nederlanders (autochtoon en allochtoon gelijk) het begin is van een journaal waarvan men aanneemt dat de berichtgeving die hierop volgt accuraat is. Immers, het ANP draagt zorg voor "het in stand houden van een geheel onpartijdig en onafhankelijk bureau ter objectieve verstrekking van binnenlandse en buitenlandse nieuwsberichten aan de pers, radio en televisie en andere bedrijven'. Het ANP – tot aan 14 mei 2001 een stichting en daarna een 'besloten vennootschap met gewone structuur' – omvat een zevental dochterondernemingen naast ANP-AFX B.V. Deze besloten vennootschap op haar beurt stelt zich ten doel het 'verzamelen, vergaren, produceren, samenvoegen, verspreiden, ontwikkelen en het marketen van financiële en economische nieuwsvoorziening. Zoals het geval is met de meeste heilige Hollandse huisjes, schuilt ook achter dit ogenschijnlijke bonafide bolwerk een twijfelachtige zweem van politieke, zakelijke en persoonlijke belangen. Heel anders dus dan de bedrijfsomschrijving de argeloze Nederlander doet vermoeden. Het ANP en ANP-AFX zijn de aangevers voor de gehele Nederlandse media en doorgeefluik van regeringsstandpunten. Ook zijn zij herhaaldelijk verantwoordelijk voor het verhullen of weglaten van ongevallig nieuws voor diegene die in Nederland de politieke en financiële touwtjes stevig in handen hebben. Lees verder op: http://zozeg.nl/anp/anp.html

(bericht gewijzigd op 7-9-2009 3:28:02)
Op 07-09-2009 3:27:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ioannes: Teveel slagen van de steen gehad???
Op 07-09-2009 0:51:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Ioannes:

Teveel slagen van de steen gehad???

Teveel met oogkleppen rondgewandeld? Of teveel gebrainwashed? Of gewoon te dom om bovenstaande te kunnen bevatten??
Op 07-09-2009 13:37:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ioannes: niet alles serieus nemen zou ik zeggen
Op 07-09-2009 17:57:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
Ioannes:

niet alles serieus nemen zou ik zeggen

Dat valt me niet zwaar na het lezen van dit bericht:

Ioannes:
Zelf begrijp ik de kritiek op de oranjes niet zo goed, onze balkie heeft meer absolute macht dan de zonnekonning Lodewijk xvi en handelt daar ook na onder het mom van democratisch gekozen. Het koningshuis biedt tenminste tegenwicht aan deze waan van de dag, want van de tweede kamer en eerste kamer kun je niet veel verwachten sinds de regeerakkoorden.


Op 07-09-2009 19:12:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden