We blijven maar sleutelen en fine-tunen om het u naar de zin te maken. Zo is het nu mogelijk om een gratis GW-account aan te maken. Wat zijn de voordelen, hoor ik u in grote getale roepen?

Vooralsnog kunnen geregistreerde GW'ers een avatar kiezen, oftwel: een persoonlijk plaatje bij de reactietekst. U hoeft ook de vervelende 3-letterige code niet meer in te tikken om te kunnen reageren, dat scheelt weer een slok op de borrel.

Als geregistreerd gebruiker kunt u er nog steeds voor kiezen om als anonieme gast te reageren. Dat hebben we speciaal voor de leukers in het publiek zo gelaten. Maar, er is meer, misschien wel de beste reden om een GW-account aan te maken...

U weet inmiddels dat we op onze blogbib-pagina een verzameling van aan elkaar gerelateerde blogs brengen. Als geregistreerd bezoeker kunt u nu zelf een persoonlijke blogbib aanmaken zodat u als het ware favoriete (of te onthouden) blogs kunt 'bookmarken' in een persoonlijke lijst. Niemand anders ziet die lijst, zie het als een persoonlijke nazoek- of naslagmogelijkheid.

Een blog aan uw persoonlijke lijst toevoegen is heel eenvoudig, op de permalink-pagina van ieder blog kunt u daarvoor op het nieuwe -icoon klikken. (Het Ekudos-icoon is komen te vervallen)

Samengevat: Bij de reactiemogelijkheid van een blog vindt u de link 'registreren of inloggen'. Klik daarop, een account maken is kwestie van seconden, en profiteer van de voordelen!

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden