Triv' weet hetWe hadden eerder al melding gemaakt van het nieuw maandblad Triv'. Inmiddels ligt het derde nummer in de lokale boek- en tijdschrifthandel en nog steeds lezen we de feitjes, wetenswaardigheden en kleine quizjes met veel plezier. Zóveel plezier dat we het met u, den GW-bezoeker, willen delen! U kunt vanaf nu namelijk een gratis jaarabonnement op Triv' winnen! tromgeroffel...

'Wat moet ik daarvoor doen?' horen wij u reeds geinteresseerd en popelend vragen. Eenvoudig: maak snel een GW-account aan door te registreren bij de reactiemogelijkheid onder dit blog (zodat wij u via uw e-mailadres kunnen contacteren in geval van winst) en reageer dan door het aanvullen van de volgende zin:

Ik wil het mega-boeiende Triv' winnen omdat ...

Eenvoudiger kan bijna niet. Meedoen kan vanaf heden tot 1 november. De winnaar, getrokken door een onschuldige hand, zal het gehele jaar 2007 maandelijks de nieuwste Triv' opgestuurd krijgen en zal later op deze pagina bekend worden gemaakt. Succes!

(Helaas, maar vanzelfsprekend, mogen redactieleden van GW niet aan deze actie deelnemen)

Update: GW'er koekie_monstert mag zichzelf en zijn leerlingen een jaartje suftriv'en. Gefeliciteerd en veel plezier ermee! Als de winnaar nog even naam en adres mailt naar de redactie, dan kunnen we het in orde maken.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden