Klonen van mensen en dieren is blijkbaar niet eervol genoeg want Claude 'on a mission from ET' Vorhilhon, alias Raël, is in zaken met clitorissen. Deze man die beweert in 1973 rechtstreekse instructies van een buitenaards wezen gehad te hebben zet zich in voor 'adopteer een clitoris'.

De nieuwe beweging RaelAfrica beperkt zich tot Afrika omdat daar nog veel vrouwen onder dwang besneden worden. De Raeliaanse beweging heeft de taak op zich genomen om hier iets aan te doen. Met succes want in tegenstelling tot het kloonverleden staat de medische wereld nu open voor Rael's campagne en visie.

Rael adopteert een clitoris
Rael adopteert een clitoris
(Rael met een geadopteerde clitoris)

Rael zou Rael niet zijn als er geen grote ambities bij het plan horen. Hij zou het liefst een ziekenhuis laten bouwen. 'Hospitaal van plezier,' noemt Vorhilhon het. "In plaats van het geld van de campagne te gebruiken voor de operaties van enkele vrouwen, zou het prachtig zijn als we ons eerste echte ziekenhuis kunnen opbouwen," aldus Rael.

Harold Henning, een Amerikaanse believer van de beweging, zal het team van doktors leiden. Het ziekenhuis zou nog voor eind dit jaar gebouwd worden in Ouagadougou, hoofdstad van Burkina Faso.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden