Vreemd eigenlijk dat hetero mannen zo gepreoccupeerd zijn met piemels. Als het niet hun eigen plasser is, dan is het wel die van een ander. Waar het dan vaak over gaat is de lengte van de penis. Aangezien de producenten van vermeende penisverlengende artikelen zoals vacuümpompen, stretchers, pillen, zalfjes en poedertjes kapitalen verdienen moet dat betekenen dat er hele hordes manvolk ontevreden zijn over hun 'gods gift to a woman’. Zelfs bij GW staat het trefwoord 'penis' al tijden in de top 10 van meest gezochte woorden! 

Deze gevoelens van onzekerheid worden nog eens flink onderstreept door de porno industrie waar het heel normaal lijkt dat mannen piemels hebben die een groot formaat HEMA-worst doet verbleken. Maar laten het eens omdraaien. Ooit wel eens gehoord van hypogonadisme? Ooit al eens foto's van gezien?

Hypogonadisme  is een moeilijk woord dat zich het beste laat vertalen met ‘micropenis’. Door onder andere een te laag testosterongehalte worden lijders hieraan geboren met een zeer klein piemeltje die op volwassen leeftijd niet groter wordt dan enkele centimeters in erecte toestand. Het ding is dus zo klein dat je er eigenlijk niet eens mee fatsoenlijk ‘voor lul’ kan staan.


micro-penis
(Deze 38 jarige man heeft een micropenis..hoe denkt u dat hij zich voelt?)

Hoewel sneu voor de bezitters van een micropenis is het goed om uw eigen Jan er eens mee te vergelijken. Het is voor de beeldvorming altijd beter om de medische analen in te duiken dan een referentiekader op te bouwen die gebaseerd is op de glitter en glamour van de filmindustrie. (En dat geldt zeker niet alleen voor piemels!)

micro-penis
( Wat te denken van deze 14 jarige jongen.. hoe moet hij zijn pubertijd door?)

Dus vergeet al die verlengers en vergroters, (ze werken toch niet) en kijk bij twijfel nog eens naar dit blogje en bedenk dat het altijd erger kan. Zoals hieronder, een arme donder die aan huidtumoren lijdt:

 micro-penis met huidtumoren
(Een dark room is voor deze man nog de enige uitkomst)

Some things in life are bad
They can really make you mad
Other things just make you swear and curse.
When you're chewing on life's gristle
Don't grumble, give a whistle
And this'll help things turn out for the best...

And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life...

Marsepars: Ach, ach, ach...
Da's lullig.
En rukken is ook een no go.

Sterkte voor alle lijders.
Cannot kill the Battery!!!
Op 03-11-2012 9:13:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden