Eindelijk weer wat nieuws uit UFO-land! Een heuse film, met overwegend oude beelden, over UFO's en de stand van zaken tot op heden.

Wat is dan die stand van zaken? Kort samengevat weten we zeker dat er UFO's bestaan, er meerdere soorten buitenaardse wezens op onze planeet rondlopen en er zelfs samenwerking is tussen mens en niet-mens. Dat u het de volgende keer even weet, tijdens het beluisteren van Frans Bauer...

Onder dit blog vindt u de trailer van 'UFO, the greatest story ever denied'. Vanzelfsprekend komt het bekende Disclosure Project, waarin Dr. Steven Greer en vele befaamde wetenschappers vertellen dat er daadwerkelijk buitenaardse wezens op onze planeet actief zijn, er ook in langs. Ander personen die in de film te zien zijn, zijn astronauten Gordon Cooper en Edgar Mitchell.

UFO - The Greatest Story Ever Denied zal via Pay Per View online te bekijken zijn en zal dus (vooralsnog) niet in bioscopen verschijnen. Wel zullen de producenten een DVD-versie ter beschikking stellen. 17 oktober is de dag waarop de makers alles klaar denken te hebben. Meer informatie op hun website.

Lanoe: Was dat?

http://www.carnicom.com/anomalies1.htm

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 21-04-2008 11:07:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars: In vijf jaar tijd weinig vernieuwing.
In ieder geval nog steeds geen visite...
Cannot kill the Battery!!!
Op 08-10-2011 10:10:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
arim: Het leger van de VS e.a. varen er wel bij, bij al die UFO verhalen, kunnen ze lekker doorgaan met hun militaire testobjecten.
Op 08-10-2011 16:12:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Niet zo'n beste docu.
ech?
Op 08-10-2011 18:51:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden