We lieten u reeds eerder weten dat er geen Frontier Symposium 2006 komt. We leidden daaruit af dat ook de welbekende Frontier-award geschrapt werd, maar niets blijkt minder waar. Frontier presenteert voor de zesde keer: de Frontier Award 2006!

Wegens het ontbreken van een Symposium zal de prijs dit keer in een besloten gezelschap uitgereikt worden. Beetje Illuminatisfeer; houden we van; redacteur Tim is zelf zo'n David Icke-reptiel. En, zo beloven de mensen achter de Award: het zal gezellig zijn.

U zult het vast gezien hebben, GW staat ook in het lijstje met kanshebbers. Altijd leuk en dan gaan we er ook voor. Links op de site hebben we zelfs een bannertje gezet om zo wat meer aandacht aan het award-gebeuren te schenken.

Niet stemmen?
Niet stemmen?
( Niet op GW stemmen en the dog gets it. )

We hebben het zelfs makkelijk gemaakt, wie op de banner klikt stemt automatisch GW. Stemfraude? Nee, gewoon zorgen dat loyaliteit komt te liggen waar het hoort en u niet op Niburu.nl gaat stemmen. Daanspeak de Award geven zouden we u daarentegen nog kunnen vergeven.
Frauderen is in de eerste ronde van de Award een plakje cake.  Even de cookie van FrontierAward.nl weggooien en u kan extra gewichtige stemmen uitbrengen. Maar, u heeft het niet van ons...
Wat u wél van ons heeft is deze mirror van de Award-stemronde waar we u graag de illusie van keuze demonstreren...

Als team van GW wensen we de verliezers overige kanshebbers veel succes! Aan de initiators van de Frontier Award willen we nog meedelen dat we tijdens de overhandiging een krat wijn (chateaux neuf du pape) prefereren boven bloemen. Zoals u aan onderstaande video kunt zien is dit een ernstige zaak...

(Tijdens het maken van dit blog zijn geen onschuldige dieren gedood. Schuldige dieren daarentegen...)

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden