Het kon niet uitblijven, niet iedereen ziet ons graag op kop in de lijst van de Frontier-Award. Met soms tientallen stemmen in luttele minuten lijkt cookie-fraude dan ook een breed geaccepteerde stemmethode, vooral in de hoogste regionen van de ranking.

In het vorig blog, afgesloten door een niet-genomineerde grotonderzoeker uit het verre Afghanistan, lieten we u al weten dat stemfraude mogelijk was. Eigenlijk is dit de enige webpagina waar u zeker weet dat u goed stemt.
Wie toch wil blijven cookies wissen om zo zijn of haar kanshebber hoger in de ranking te duwen zal bedrogen uitkomen: Frontier zal (gelukkig) een correctie doen op basis van IP-nummers. Het wordt dus ofwel enkele proxies zoeken, ofwel gewoon stoppen met bruin stemgedrag...

(Grens)Biologe Saskia Bosman is inmiddels aan de nominatielijst toegevoegd. Naast DaanSpeak is zij een van onze favorieten. Schroom dus niet om voor Saskia te kiezen in plaats van voor GW, vanzelfsprekend de enige duidelijke keuze. Haar inzet voor de grenswetenschappelijke wereld doet menigeens aanwezigheid verbleken en we gunnen haar graag 10 awardbokalen op de schouw. Als dat niet sportief is...

Voor diegene die zich afvragen hoe zelfverklaard grenswetenschapper Osama omgaat met deze nieuwe situatie, we hebben het hem zelf even gevraagd:

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden