Oké, de boekingskantoren mogen open, weddenschappen kunnen geplaatst worden. De verwijzende vingertjes van ome Boesj en zijn bruinarmige vriendjes zijn nu vaak genoeg omhoog gegaan, maar ze zijn erg hardleers daar in Perzië. Wanneer zou het loontje boontjes kant opgaan?

911 dagen zaten er tussen de aanslagen in Amerika en Madrid. 911 dagen zitten er tussen de aanslagen in Madrid en 09-09-06. Zou het?
Anders misschien 06-06-06? Die dag lijkt gemaakt voor duivelse plannetjes..

Anderen baseren zich liever op wat serieuzere bronnen. Daanspeak houdt het op de derde week van maart van dit jaar, zo rond de 20e-23e.
Plan maar alvast een weekje vrij. Het wordt weer spannend op tv, zappend tussen CNN en een uitzending van de gezamenlijke omroepen, 5x per uur dezelfde nietzeggende beelden van felle lichtflitsen en triomferende soldatenkoppies.

Kennen we de termen nog? Embedded journalists, bunkerbuster (al dan niet nucleair), WOMD, collateral damage…….

In dit kader is een mooi stukje “toeval” nooit weg, natuurlijk.

Updeet: Zoals Spongbob al riep: "Ben d'r klaar voor!"

 

Updeet 2: De tweede ronde.......

updeet 3: En we komen korter en korter bij het begin...

We weten nu ook hóe het gaat beginnen..:

"De Amerikaanse minister van Defensie Rumsfeld zei donderdag tijdens een hoorzitting van de Senaat dat de VS geen plannen hebben om Iran aan te vallen.

Hij zei wel dat Amerikaanse troepen ‘passende stappen’ zullen ondernemen om vijandige acties van Iran in Irak tegen te gaan. Peter Pace, voorzitter van de Chefs van Staven, zei dat de VS weliswaar geen plannen hebben om militair op te treden tegen Iran, maar hij zei dat als Iraniërs ‘ons bevechten in Irak, dan behandelen we ze als de vijand’."

 

Jaja, Ik zeg.....Polen, eind dertiger jaren, vorige eeuw.... 

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden