In de blogreeks de krochten van de ziel zoeken we telkens de grenzen op van de duistere verlangens van de mens. Vandaag doen we het anders en blikken we terug op bizarre nieuwsberichten van afgelopen maand. Even geen moeilijke verhandelingen dus maar lekker weglezen en verwonderen.

Schaamhaar stelen.
Een Australische bagageafhandelaar heeft vrijdag voor de rechter in Sydney bekend dat hij dameshaar uit verloren koffers heeft gestolen. De man is 110 maal aangeklaagd wegens diefstal en stalking, omdat hij zowel hoofd- als schaamhaar stal uit de koffers die hij moest terugzenden.
In het huis van de man zijn 87 plastic zakjes gevonden met menselijk haar, waarvan het grootste deel de naam van de eigenares droeg. In schriften had de Australiër details over meer dan 365 vrouwen opgeschreven. In zijn bestelbusje trof de politie een telescoop aan. De bagageafhandelaar doorzocht de koffers voordat hij ze terugstuurde. Mogelijk haalde hij de haren uit borstels. Hij viel door de mand toen agenten hem toevallig betrapten terwijl hij in een koffer snuffelde.

Dierenliefde.
Een ezelin in Duitsland is verliefd geworden op een gans. De boerderij waar de dierenliefde bloeit, is een attractie geworden voor journalisten in Cottbus.
De gans Hannibal werd bij Heidi gezet omdat ze te agressief was voor de andere ganzen. Het werd meteen grote liefde tussen de twee. Het stel begon samen te eten en is onafscheidelijk geworden. De band is zo hecht geworden dat de gans ezels aanvalt die een oogje hebben op Heidi. De ezelin is ook niet langer geïnteresseerd in ezels en loopt de hele dag slaafs achter de gans aan.

Gat in de onderbroek..euh markt.
De Australische regering moet een subsidie geven aan vrouwen om sexy ondergoed te kopen. Dat vindt een kledingfabrikant uit Melbourne. Volgens hem zou een dergelijke subsidie echtscheidingen tegengaan, de geboortecijfers doen stijgen en van Australië een gelukkiger land maken.
Uit cijfergegevens blijkt dat 40 procent van de Australische huwelijken momenteel eindigt in een echtscheiding en dat een derde van de Australiërs single is. "We hebben iets nodig om mensen deze traumatische problemen te helpen overwinnen," aldus de kledingfabrikant.
Volgens hem is een subsidie om sexy ondergoed te kopen de oplossing. "Zowel vrouwen als mannen zouden zich daardoor veel beter voelen," luidt het. De subsidie is nodig omdat lingerie duur is en al veel gezinnen kreunen onder financiële druk. "Maar ze is absoluut nodig. Lingerie kan mannen en vrouwen weer dichter bij elkaar brengen, elkaar doen appreciëren én hun seksleven opnieuw opkrikken. Iedereen weet dat veel huwelijken stuk lopen op een tekort aan ingewilligd seksueel verlangen."

Op z'n egeltjes.
Het medisch personeel in Servië heeft de grote middelen moeten inzetten om de penis van de 35-jarige Zoran Nikolovic op te lappen. De man uit Belgrado volgde blind het advies van een tovenares: die maakte hem wijs dat seks met een egel de beste methode was om een erectie langer vol te houden.
Veel plezier beleefde gefrustreerde Zoran niet aan zijn bizarre vrijpartij. De ongelukkige belandde met hevige pijn en een geslachtsorgaan vol stekels op de spoeddienst. "Het dier is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, onze patiënt was er veel erger aan toe. Toch zijn we er in geslaagd zijn penis zo goed als mogelijk opnieuw klaar te stomen voor de dienst", gaf een woordvoerder van het ziekenhuis mee.

Souvenier d'amour.
Een 65-jarige Duitse vrouw heeft de penis van haar overleden echtgenoot afgehakt. Ze wou het geslachtsdeel inpekelen als souvenir aan hun 35-jarige huwelijk.
Uta Schneider gebruikte een slagersmes om haar overleden man Heinrich (68) van zijn mannelijkheid te ontdoen in een ziekenhuis in Stuttgart, meldt The Sun. Ze wikkelde haar buit in folie en nam hem mee naar huis een een lunchbox. Ze werd echter onderschept door een verpleegster en aangehouden voor verminking. "Het was zijn beste deel en het heeft me zoveel plezier bezorgd," zei ze. "Ik wou het inpekelen en voor altijd bewaren. We noemde het zijn 'joystick' en ik wou het om hem te gedenken."

Waar denkt U aan?
Britse werknemers houden niet van saaie vergaderingen, maar ze hebben wel wat trucjes om wakker te blijven. Zo heeft minstens de helft van hen zich reeds ingebeeld hoe zijn of haar baas er zonder kleren uitziet.
Uit het onderzoek bij 4.000 volwassenen blijkt dat dromen over seks tijdens een vergadering bovenaan staat in de top tien van afleidende gedachten. Voor 57 procent is seks het meest favoriete onderwerp voor dagdromen, hoewel er grote verschillen merkbaar zijn tussen mannen en vrouwen. Beide geslachten denken evenveel aan seks, maar 58 procent van de mannen fantaseert wel eens over seks met een collega, tegenover slechts 21 procent van de vrouwen.
Eén vierde van de vrouwen dat ze meer aandacht hebben voor de kledingkeuze van hun collega's dan voor hun seksuele uitstraling. Vrouwen zijn ook vaker bezig met het plannen van hun vakantie of wat er die avond op tafel moet komen, terwijl mannen eerder aan televisie of nog te betalen rekeningen denken.

Het concentratiegehalte verschilt ook erg van beroep tot beroep. Advocaten vinden dat ze zeer aandachtig zijn tijdens vergaderingen, terwijl werknemers van de verkoopafdeling het minst aandachtig zijn. 22 procent van hen geeft toe dat ze amper luisteren tijdens de meetings, maar wel veel dagdromen. Leraren en mensen die in de media werkzaam zijn, denken het vaakst aan seks. Politieagenten en brandweerlui dromen dan weer het vaakst over seks met hun baas of een collega, op de voet gevolgd door boekhouders en ingenieurs.

En ander opvallend bericht kwamen we tegen op NU.nl


LONDEN - Wetenschappers proberen een verklaring te vinden voor 'sekssomnambulisme', een kwaal waaraan een onbekend aantal mensen lijdt, waarbij in de slaap seks wordt bedreven met een ander. Dat blijkt uit een publicatie in het tijdschrift New Scientist dat woensdag verscheen.

Sekssomnambulisme lijkt op slaapwandelen. Maar in plaats van uit bed te stappen, probeert de persoon seks te hebben met de bedgenoot, zonder dat hij dat zelf weet. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een onschuldige kwaal, maar volgens onderzoekers kan 'slaapvrijen' leiden tot relatieproblemen en zelfs tot juridische procedures. 

Het blad citeerde een vrouw die tijdens haar slaap haar vriend besprong zonder dat ze dat zelf wist. Bijna elke nacht benaderde ze hem op een agressieve manier die hem bang maakte.
Meestal gebeurt het in een relatie en worden eventuele irritaties met de mantel der liefde bedekt. Maar het gebeurt ook in situaties waarbij twee mensen toevallig het bed delen tijdens vakantie of een logeerpartij. In dat geval kan een persoon die lijdt aan 'slaapvrijen' geconfronteerd worden met een aanklacht van aanranding of verkrachting.

Het Toronto Western Hospital in Canada probeert een procedure te ontwikkelen voor het diagnosticeren van 'sekssomnambulisme'. Dit kan van pas komen bij rechtszaken.

En als laatste wil ik u deze niet onthouden,met dank aan LMN;

In de Amerikaanse staat Michigan dook een geval op van wel erg bizarre dierenmishandeling. Een 44-jarige man wordt er immers aangeklaagd omdat hij een hond 'seksueel misbruikte'. Uit het dossier blijkt dat het dier op het moment van de feiten al vier of vijf dagen dood was. De hele situatie speelde zich ook nog eens af op de openbare weg, niet ver van een kinderdagverblijf.Een vrouw uit die kinderopvang belde naar de politie om te melden dat er een dode hond langs de kant van de weg lag. Het dier was aangereden en moest door de diensten verwijderd worden. De dader was hen voor en begon aan zijn 'seksuele handelingen' met het dier.
De man kan nu veroordeeld worden tot 15 jaar cel. Als blijkt dat het niet de eerste keer is dat hij dergelijke feiten pleegt, dan riskeert hij zelfs levenslange opsluiting. Na het gerechtelijk onderzoek kwam nog een luguber detail aan het licht: de hond bleek eigendom te zijn van de vriendin van de man.

 

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden