Met Google Earth kom je de gekste dingen tegen. Ook dit keer brengen we u iets waarvoor we nog geen valide verklaring hebben. We hopen dat u -den slimmen lezert- een oplossing kan bieden.

Stel u een grote driehoek in het zand voor. Als omgeving kiezen we Area 51, vlakbij Roswell waar volgens menigeen in 1947 een UFO is gecrasht. De basis van de driehoek is 1,21 kilometer en de hoogte bedraagt 1,06 kilometer. In het midden van de driehoek zijn 5 perfecte cirkels.
U kunt het zich niet meteen voorstellen? Hoeft niet, we hebben beeld:

Mysterieuze driehoeken met cirkels
Mysterieuze driehoeken met cirkels
( Een gelijkzijdige driehoek met 5 cirkels. Waarom? )

Iets verderop vinden we een gelijkaardig symbool. Het gekke is dat de afmetingen identiek dezelfde zijn. Beide driehoeken zijn gelijkzijdig en hebben een zijde van 1,21 kilometer. De buitenste cirkel 0.62 kilometer. Enige fantasie en we kunnen er 0.618 kilometer van maken; het getal phi inderdaad.
Hoe dan ook, de afmetingen duiden er alleszins op dat de eerste driehoek voor dezelfde doeleinden is gemaakt als de tweede:
Nog een mysterieuze driehoekcirkel
( Nog een gelijkzijdige driehoek met 5 cirkels. Waarom? )

De vierde cirkel heeft een doorsnede van 490 meter. Als we meer naar binnen toe gaan dan krijgen we de volgende diameters: 370 meter, 250 meter en de kleinste ring: 120 meter.

Wat zijn de doeleinden? Aangezien er in de omgeving ook met bommen wordt geexperimenteerd is het enige vermoeden dat opkomt een schietschijf waarmee men de preciezie van een bom of raket kan meten. Er zijn in de buurt alleszins zandfiguren voor dergelijke doeleinden, dat zien we aan het volgend exemplaar dat we veel verderop in de woestijn vonden:

Alleen maar cirkels
( 5 Cirkels, geen driehoek dit keer. Duidelijke trefsporen? )

Dat de bovenstaande screenshot misschien wel een schietschijf betreft zien we aan iets dat op trefsporen lijkt. Bij de twee eerder genoemde driehoeken is sowieso geen sprake van inslagsporen. Of moeten we zeggen: nog niet?
Van buiten naar binnen zijn de diameters van deze figuur: 1,24 kilometer, 920 meter, 610 meter, 300 meter en 120 meter. Van gelijkenissen in afmetingen en opbouw is dus enige sprake. Er zijn opnieuw 5 cirkels en hoewel er 4 van de 5 verschillen qua afmetingen is de kleinste bij allen 120 meter.

Als we inzoomen zien we constructies staan die op boortorens lijken. Waarom men zoiets midden in een schietschijf zou plaatsen is dan weer geheel onduidelijk, tenzij ze nodig zijn geweest voor het scheppen van de zandfiguur, als ware het een soort passerpunt:

Boortorens in het middel?
( Boortoren of schietschijf? )

Dit soort creaties zijn er niet alleen met 5 cirkels, bewijst onderstaande afbeelding die iets minder dan 2 kilometer verderop is gevonden:

4 Cirkels in het zand, via Google Earth
( Schietschijf met 4 cirkels. Linksonder: de gemiste schoten )

De 4-cirkelige figuur is 1,20 kilometer breed. De drie binnenste cirkels zijn respectievelijk 910 meter, 600 meter en 300 meter. Het zal u opvallen dat de afmetingen elkaar telkens niet veel ontwijken, wat doet vermoeden dat alle figuren met elkaar te maken hebben. Mogelijk zelfs allemaal schietschijven zijn.
Wat u ook meteen ziet is dat de Amerikanen niet bepaald goed kunnen schieten. Als bovenstaande afbeelding daadwerkelijk een schietschijf betreft, dan zijn alle tientallen schoten naast doel. Daar zullen we maar niet teveel bij stilstaan. Wat wel opvalt is dat hier geen sprake is van gebouwen of torens.

De 4 kmz's om zelf met Google Earth te kijken kunt u via deze link downloaden. Heeft u een idee waarvoor deze symbolen of landmarkeringen dienen, laat het ons dan vooral weten!

 

Lanoe: Very soon some of this information will become better known, and Maitreya of course is constantly in touch with the Hierarchy of other planets and uses them on occasions In Australia, for instance, there is a drawing which they call Marree Man, which is about three kilometres in length. It is carved into the land, a desert area north of Adelaide, and very wide marks on the ground draw out a very elegant figure with one hand holding a boomerang. The drawing is made by Maitreya and the actual figure is cut into the earth by the Space Brothers.

http://www.virtuallystrange.net/ufo/updates/1998/jul/m21-018.shtml

http://www.virtuallystrange.net/ufo/updates/1998/jul/m20-011.shtml

http://en.wikipedia.org/wiki/Marree_Man

Maak ervan wat je wil
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2007 13:00:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden