Mensen, minder autorijden! Bij 2500 toer’n schakel’n. Zuiniger met energie! Over op de Biobrandstof! Kernenergie herwaarderen, behalve in Iran dan. Borssele langer open.

Je wordt ermee doodgegooid, met ideeën om de uitstoot van broeikasgassen te beperken. Er zijn al –tig kyotoconferenties gepasseerd.. Amerika zal het worst zijn. En ze lijken gelijk te krijgen, want er is weer eens aangetoond dat onze mooie natuur er ook wel wat van kan!

Eerder al gaven wetenschappers aan dat de de claims van de Verenigde Naatzi’s, met de befaamde hockeystick-grafiek, gebaseerd waren op creativiteit, en op politieke gronden aangepaste cijfertjes. Tsjèk ook even de filmpjes op deze saait.

Jaja, zelfs ons “mooie” milieu is onderhevig aan politiek gekonkel. Let wel. Dit is geen oproep om dan alles maar te laten lopen; elke vervuiling van het milieu is er een teveel! Maar het is wel fascinerend te zien wat voor sjit ons telkens weer wordt voorgeschoteld, en hoe den burghert het telkens weer slikt als zoete koek.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden