Of je nu links of rechts kijkt, overal komen er draadjes uit de oren van langswandelende mensen. In vele gevallen hangt daar iets van een muziekdrager aan; vaak een iPod van Apple en binnenkort de Zune van Microsoft. We houden het in dit geval bij de iPod, waarmee u middels iOuija geesten mee op schijnt te kunnen roepen.

Deze spirits from above maken zich kenbaar door het kiezen van uw muzieknummers; dat zijn de boodschappen uit de andere wereld. Schrik niet als uw playlist plots in volgorde Thriller, Lullabies To Paralyze, See you on the other side en The End als bericht doorgeeft. Geschikt voor iKippevel!

Geestige iOuija met een iPod
Geestige iOuija met een iPod
( Geestige iOuija met een iPod - bron foto )

Zelf iets vragen aan de geesten, bijvoorbeeld of Elvis nog steeds chagrijnig is, kan door middel van het scrollwiel waar in de nieuwe iPods een klikfunctie en alfabetsysteem op zit.
Waar u met een klassiek ouijabord de handen op een glas of bewegend centrum moet houden en wachten tot het beweegt, is het bij iOuija voldoende om de vingers op de iPod te leggen. Eenmaal er contact is met een geest dan kan het spel beginnen. Lees op deze site hoe drie heren contact maakten met geest Brad die gestorven is aan 'suom4xy'. Tjah, soms praten geesten niet helemaal helder.

U kent iOuija, of heeft het al gedaan? Of mogelijk heeft u ervaring met het klassieke ouijabord? Dan zijn we heel nieuwsgierig naar hoe het is gegaan.  Al eens spoken aan de lijn gehad?

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden